Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technik Prywatnych Serwerów Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 181
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam. Wszystko to co wymieniłeś można zrobić na tutach z mpc. Pozdro nie musisz dziękować za opinie.

@DonMamutos 3 opinia negatywna ne tle tylu pozytywnych, wiesz jak to wygląda? Nie muszę chyba Cię informować :) Skoro ty robisz serwer do tej pory na TuTach to jestem ciekaw ile wytrzyma! :) Pozdrawiam

@Edit Nie znasz a oceniasz? Nie widziałeś jak pracuję i stawiasz opinie na mój temat, nie utrudniajmy sobie życia bo potrafię być również mściwy a tego chcę uniknąć :)Zgodziłbym się z Twoją opinią być może gdybyś miał ze mną jakąkolwiek styczność i wgląd do tego jak pracuję bądź co stworzyłem! Ale udzielasz się w moich tematach jak byś znał mnie bardziej niż ja siebie ;)

Opublikowano

@DonMamutos 3 opinia negatywna ne tle tylu pozytywnych, wiesz jak to wygląda? Nie muszę chyba Cię informować :) Skoro ty robisz serwer do tej pory na TuTach to jestem ciekaw ile wytrzyma! :) Pozdrawiam

@Edit Nie znasz a oceniasz? Nie widziałeś jak pracuję i stawiasz opinie na mój temat, nie utrudniajmy sobie życia bo potrafię być również mściwy a tego chcę uniknąć :)Zgodziłbym się z Twoją opinią być może gdybyś miał ze mną jakąkolwiek styczność i wgląd do tego jak pracuję bądź co stworzyłem! Ale udzielasz się w moich tematach jak byś znał mnie bardziej niż ja siebie ;)

Serio masz jakieś problemy ze sobą. Gdzie napisałem że robie swój serwer na tutach? Czytaj ze zrozumieniem. Ja Cie nie oceniam tylko to co napisałeś. Jak Ty się idioto wszędzie spinasz to nie mam pytań. 

POWTARZAM ZE NIE POLECAM I HEJTUJE TEN TEMAT

Dodawanie broni map oraz zbroi jest w tutach na mpc. POZDRO /6

@Edit tej popatrz nawet znalazłem megatut. 8 w jednym !

http://www.mpcforum.pl/topic/580343-megatut-jak-poprawnie-dodac-zbroje-bronie-i-moby-na-serwerclient/

NIE POLECAM !

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Serio masz jakieś problemy ze sobą. Gdzie napisałem że robie swój serwer na tutach? Czytaj ze zrozumieniem. Ja Cie nie oceniam tylko to co napisałeś. Jak Ty się idioto wszędzie spinasz to nie mam pytań. 

POWTARZAM ZE NIE POLECAM I HEJTUJE TEN TEMAT

Dodawanie broni map oraz zbroi jest w tutach na mpc. POZDRO /6

@Edit tej popatrz nawet znalazłem megatut. 8 w jednym !

http://www.mpcforum.pl/topic/580343-megatut-jak-poprawnie-dodac-zbroje-bronie-i-moby-na-serwerclient/

NIE POLECAM !

Bardzo mnie to cieszy, że znalazłeś megatut :) Za to Ty się nim sugerowałeś i zobacz ile ludzi masz online, o godzinie 9 - 20 online, świadczy to tylko i wyłącznie o "bardzo wysokich umiejętnościach technicznych" z Twojej strony ;) Gratulacje osiągnąłeś szczyt swoich marzeń więc przestań z siebie robić błazna bo się tylko ośmieszasz :) I zacznijmy od tego, że nie mam w opisie tylko samego dodawania, więc jedyną osobą, która się tutaj "spina" jesteś Ty :) Zrozumiałbym to co piszesz gdybym miał tylko w opisie "dodawanie" natomiast jest wiele więcej ;) Jeżeli nie posiadasz kultury wrodzonej to posiadaj chociaż tą nabytą :D Wiele pozytywnych opini boli co? :D Musisz się z tym pogodzić, pozdrawiam :D

Opublikowano

Bardzo mnie to cieszy, że znalazłeś megatut :) Za to Ty się nim sugerowałeś i zobacz ile ludzi masz online, o godzinie 9 - 20 online, świadczy to tylko i wyłącznie o "bardzo wysokich umiejętnościach technicznych" z Twojej strony ;) Gratulacje osiągnąłeś szczyt swoich marzeń więc przestań z siebie robić błazna bo się tylko ośmieszasz :) I zacznijmy od tego, że nie mam w opisie tylko samego dodawania, więc jedyną osobą, która się tutaj "spina" jesteś Ty :) Zrozumiałbym to co piszesz gdybym miał tylko w opisie "dodawanie" natomiast jest wiele więcej ;) Jeżeli nie posiadasz kultury wrodzonej to posiadaj chociaż tą nabytą :D Wiele pozytywnych opini boli co? :D Musisz się z tym pogodzić, pozdrawiam :D

Jaki ty jesteś zaje.bisty oemdżi super technik i fogule, kolejny artysta programista serwerow unix, platform apacze fribiesdi i te sprawy. Wow zostaniesz moim technikiem? odbugujesz mój serwer na którym nie ma bugów i zwiększysz liczbe graczy naprawiając nieistniejące bugi? plis tak bardzo mi zależy.

NIE POLECAM

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Według mnie niczym tu jakoś się nie wyróżniłeś,potrafisz tyle co przeciętna osoba zaczynająca przygodę z metinem także Pozdrawiam. 

Ps. ja bym się zastanowił na twoim miejscu pisząc że potrafisz zabezpieczać pliki i serwery bo Obaj dobrze wiemy jak z tym u Ciebie jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...