Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technik Prywatnych Serwerów Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 181
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

­Nie polecam bo nic nie potrafi.

qxXqODi.jpg

Ta, a pare H po stacie miałem WWW twojego serwera, taki z Ciebie majster.

us240Uv.jpg

Czyli to, co potrafi 3/4 forum.

Przypomnij, za co Cie nie ma w teamie arutana? Za to, ze nic nie potrafiłeś zrobić gubiłeś się w prostych rzeczach, siema, już lepiej wziąć imagusia bo w sumie ten sam poziom. Daj spokój, przed startem arutana mialem lepsze zdanie o tobie, po pokazałeś jakim jesteś typem i dla mnie jesteś skreślony ;p

Opublikowano

Nie polecam go brać do niczego, bo kompletnie do niczego się nie nadaje. Nie wspominam już o Arutanie z którego spierdolił, bo nic nie potrafił ogarnąć. ''Serwer roku'' xD xD­

Opublikowano

Nie polecam go brać do niczego, bo kompletnie do niczego się nie nadaje. Nie wspominam już o Arutanie z którego spierdolił, bo nic nie potrafił ogarnąć. ''Serwer roku'' xD xD­

rozbawiłeś mnie xD nie potrafiłem ogarnąć xD xD xD xD xD wyjdź :)

­Nie polecam bo nic nie potrafi.

qxXqODi.jpg

Ta, a pare H po stacie miałem WWW twojego serwera, taki z Ciebie majster.

us240Uv.jpg

Czyli to, co potrafi 3/4 forum.

Przypomnij, za co Cie nie ma w teamie arutana? Za to, ze nic nie potrafiłeś zrobić gubiłeś się w prostych rzeczach, siema, już lepiej wziąć imagusia bo w sumie ten sam poziom. Daj spokój, przed startem arutana mialem lepsze zdanie o tobie, po pokazałeś jakim jesteś typem i dla mnie jesteś skreślony ;p

nie znam cię a się tu udzielasz jak nie wiadomo kto :P Co do Arutana jeżeli ma ktoś jakieś wątpliwości to zapraszam chociaż to moja sprawa prywatna czy chcialem tam być czy nie - zacznijmy od tego. Skończmy na tym, że z Arutana odszedłem ja sam (za damski c**j nie będę siedział po 20h przed komputerem a ktoś będzie bazował na moich plecach i zgarniał kasę) więc proszę Cię, nie wmawiał mi, że mnie wywalili z Teamu bo to ja odszedłem sam a najbardziej widać to, że nic nie robiłem skoro do serwera dorwał się jeden z drugim  pro elo technicy i serwer zwyczajnie padł. Więc jeżeli ktoś jeszcze napisze, że spierdoliłem z Arutana to się tylko ośmieszy bo nie spierdoliłem, zadzwoniłem, oddałem pełen dostęp, podziękowałem za współpracę i powiedziałem, żeby to ktoś inny prowadził za to co miałem ja, a że mistrzuniu był odstrzałem i nie mógł beze mnie palcem w dupe trafić to zaczął p******** różne farmazony - tyle ode mnie na temat tego serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...