Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Na panterze przez Atreyski Świat - Pokaz świata gry serwera Atreya!

Mizune

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na mortyriuszu byla trawa ale nie taka subtelna jak ta tylko SIANO 2x takie jak postac i nie tylko w częsci m1 tylko na calej jego powierzchni nie widzialem swojej postaci xD

Ale Mizune / Naid musicie zdać sobie sprawe, ze ludzie z PCtami C2D 512 mb ramu i karta jakas z dupy będą pisać ze mają lagi ;D

Co do serwa, czekam i na 100% zagram ;D

Powtarzam po raz któryś, Nasz serwer pożera mniej pamięci niż czysty klient PL'a.

0VPaRnd.png

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No, no zaskoczyliście mnie tym wykonaniem.

Mogę sobie tylko wyobrazić ile czasu, jak i wysiłku was to kosztuje. 

Szczególne gratulacje dla grafika, który wykonuje owe prace.

No i oczywiście powodzenia w dalszych pracach, bo chyba na tym nie kończycie.

To się nazywa pasja i robienie czegoś własnego, jak i satysfakcja z wykonania. 

Cieszą was reakcje innych i widać że będziecie chcieli jak najlepiej udoskonalić projekt serwera. 

Na koniec chciałbym wam życzyć jak najlepszego wykonania. No i by serwer był udany. jak i dobrze operowany przez Administracje.

Pozdrawiam serdecznie. 

837341413742376668518.png

Opublikowano

W koncu cos nowego ale im dluzej zwklecacie z tym serwerem tym mniejszy zapał mam do gry tutaj.

Sęk w tym, że oni to chyba robią specjalnie, żeby mieć właśnie większy zapał do gry..ale, nie pomyśleli właśnie o tej drugiej stronie.

No nic mam nadzieję, że już może coś w październiku będzie. 

ps: I tak będziesz czekał. xD

Opublikowano

W koncu cos nowego ale im dluzej zwklecacie z tym serwerem tym mniejszy zapał mam do gry tutaj.

Napisz to jeszcze do developerów Wiedźmina, The Crew i mógłbym tu wymieniać dziesiątkami.

Co za idiotyczne podejście "nie startuje za tydzień to nie gram", litości..

My nie trzymamy tego serwera przed Wami w zamknięciu dlatego że Nas to kręci, tylko dlatego że go dopracowujemy.

Dopracowanie przekłada się na jakość rozgrywki, jakość rozgrywki na ilość graczy.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Napisz to jeszcze do developerów Wiedźmina, The Crew i mógłbym tu wymieniać dziesiątkami.

Co za idiotyczne podejście "nie startuje za tydzień to nie gram", litości..

My nie trzymamy tego serwera przed Wami w zamknięciu dlatego że Nas to kręci, tylko dlatego że go dopracowujemy.

Dopracowanie przekłada się na jakość rozgrywki, jakość rozgrywki na ilość graczy.

Powinien to powiedzieć do oczekujących na grę Titan od Blizzarda gdy fani po 7 latach dowiedzieli się, że projekt został usunięty. xD

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...