Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Na panterze przez Atreyski Świat - Pokaz świata gry serwera Atreya!

Mizune

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiele ludzi pytało Nas "kiedy jakiś dłuższy filmik? chcemy zobaczyć więcej!".

By oczywiście panowała równowaga wielu zarzucało też że pokazujemy SS'y z innej gry, my, administratorzy serwera MPCforum w odpowiedzi na to wszystko prezentujemy film ukazujący świat gry na Naszym serwerze!

Teraz gdy skończyliśmy obowiązkowy świat gry i mamy więcej czasu na inne rzeczy, będziemy pokazywać bronie, zbroje, potwory itp.
Zatem prosimy o nie wysyłanie olbrzymiej ilości PW z pytaniami o to, wszystko w swoim czasie :)

0VPaRnd.png

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajne wygląda tylko mały - szkoda ze mapy królestw nie zostały zmienione jedynie wygląd zmieniony

Wszystko zostało zaprojektowane tak, żeby było czuć powiew świeżości zamiast "k***a gdzie jest handlarka różności?!" :D

0LsM05U.png

Opublikowano

Wszystko fajne najbardziej podobają mi się te zamknięte pomieszczenia typu loch pająków btw. fajny dzwonek xD

Jest to dzwonek z nowego setu który niebawem zaprezentujemy gdy będzie wena na dokończenie go. ;D

0LsM05U.png

Opublikowano

Piękne mapki :wub: Bardzo dobra robota, teraz czas na sety, a później zabezpieczenia :) Mam cichą nadzieję, że serwer będzie międzynarodowy. Każdy musi mieć szansę obejrzeć i zagrać na MPCforum :D

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Jak dobrze pamiętam, spinaliście do kogoś, że napisał "Najlepszy serwer metin2", a zrobiliściee dokładnie to samo.

Skąd wiecie, że będzie najlepszy? O tym decydują gracze, a jak narazie to serwer nawet nie wystartował i nie wiadomo czy mu się uda wystartować.

@Topic:

Film fajny, mapy też dobre... czekam na inne modele i filmy.

621031404210882313241.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.png.Joker

Tylko, że oni mają prawo się tak nazywać, bo jednak robią coś co na to miano zasługiwać z pewnością bedzie, a nie kolejny najlepszy gotowiec.

Ofc, widzimy sie za 11 minut, zobaczymy co tam skminiliście chłopcy

Opublikowano

@1361622928-U485574.png.Joker

Tylko, że oni mają prawo się tak nazywać, bo jednak robią coś co na to miano zasługiwać z pewnością bedzie, a nie kolejny najlepszy gotowiec.

Ofc, widzimy sie za 11 minut, zobaczymy co tam skminiliście chłopcy

Tak czy siak, gracze o tym zadecydują, a to, że dodają nowe modele nie znaczy, że będzie to najlepszy serwer.

Nie wiadomo też jak będzie wyglądać stabilność ^^.

@W jakim czasie można się spodziewać kolejnych tematów?

Opublikowano

Tak czy siak, gracze o tym zadecydują, a to, że dodają nowe modele nie znaczy, że będzie to najlepszy serwer.

Nie wiadomo też jak będzie wyglądać stabilność ^^.

@W jakim czasie można się spodziewać kolejnych tematów?

Na Eternity stabilnośc była zajebista, a sam serwer również skonstruowany był bardzo dobrze. A biorąc pod uwage ich doświadczenie, lata praktyki w samej grze na różnych serwerach i podejście do projektu, myślę, że to będzie przełom i nawet ma szanse przebić balmore, która aktualnie jest najlepszym serwerem według mnie. Czas pokaże, ja osobiscie czekam jak skurwysyn na ten serwer

Opublikowano

Jak dobrze pamiętam, spinaliście do kogoś, że napisał "Najlepszy serwer metin2", a zrobiliściee dokładnie to samo.

Skąd wiecie, że będzie najlepszy? O tym decydują gracze, a jak narazie to serwer nawet nie wystartował i nie wiadomo czy mu się uda wystartować.

@Topic:

Film fajny, mapy też dobre... czekam na inne modele i filmy.

Tak to prawda, napisałem tak wtedy i napisze tak samo za każdym razem gdy zobaczę tytuł "Najlepszy Serwer Metin2", a w prezentacji czerwone i żółte stalki.

Na Eternity stabilnośc była zajebista, a sam serwer również skonstruowany był bardzo dobrze. A biorąc pod uwage ich doświadczenie, lata praktyki w samej grze na różnych serwerach i podejście do projektu, myślę, że to będzie przełom i nawet ma szanse przebić balmore, która aktualnie jest najlepszym serwerem według mnie. Czas pokaże, ja osobiscie czekam jak skurwysyn na ten serwer

Na Eternity stabilność to właśnie to za co odpowiadał Naid, grywalność siadła bo siadła, ale tutaj chyba na pierwszy rzut oka widać że nie bierzemy przykładu z innych serwerów i narzucamy tej grze własny tor.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Tak to prawda, napisałem tak wtedy i napisze tak samo za każdym razem gdy zobaczę tytuł "Najlepszy Serwer Metin2", a w prezentacji czerwone i żółte stalki.

Na Eternity stabilność to właśnie to za co odpowiadał Naid, grywalność siadła bo siadła, ale tutaj chyba na pierwszy rzut oka widać że nie bierzemy przykładu z innych serwerów i narzucamy tej grze własny tor.

Czyli Wy się uważacie za najlepszy serwer bo nie macie kolorowych stalek?

Co tam... wszystko nowe, a na serwerze 20 graczy i tak będzie najlepszy?

Zobaczymy... jak mówiłem, gracze zadecydują a jak narazie nie wiadomo czy wystartujecie, niby mieliście startować w Czerwcu, teraz ktoś mi powiedział, że po wakacjach, a po wakacjach powiecie, że za miesiąc bo nie macie pieniędzy na start. (I tu pewnie zaraz będzie wymądrzanie, to zadam pytanie - Dlaczego nie kupiliście zamówionej strony?)

Opublikowano

Czyli Wy się uważacie za najlepszy serwer bo nie macie kolorowych stalek?

Co tam... wszystko nowe, a na serwerze 20 graczy i tak będzie najlepszy?

Zobaczymy... jak mówiłem, gracze zadecydują a jak narazie nie wiadomo czy wystartujecie, niby mieliście startować w Czerwcu, teraz ktoś mi powiedział, że po wakacjach, a po wakacjach powiecie, że za miesiąc bo nie macie pieniędzy na start. (I tu pewnie zaraz będzie wymądrzanie, to zadam pytanie - Dlaczego nie kupiliście zamówionej strony?)

Żadna z tych wersji startu które napisałeś nie została podana przez administrację serwera.

Popularne rzeczy mają to do siebie że stają się tematem plotek, zakładam że to są źródła Twoich informacji na temat startu.

Jedyna informacja jaką podał team, to że pierwsza zamknięta BETA będzie miała miejsce na końcu czerwca i trwa Ona do dzisiaj, mamy swoich testerów jak będziemy chcieli coś w tej kwestii zmienić to na pewno poinformujemy o tym na swoim oficjalnym fanpage'u.

Nie kupiliśmy zamówionej strony z jednego bardzo prostego powodu, osoba która była odpowiedzialna za jej zakodowanie, ukradła layout i za ten czyn stanie przed sądem.

Próbowaliśmy polubownie, złodziej nie chciał, rozmawiał z Nim mój firmowy (rl) prawnik, złodziej też nie chciał, proponowaliśmy mu podjęcie ostatecznej decyzji i przesłanie odpowiedzi, złodziej też nie chciał. Na jego własne życzenie zostanie wytoczony mu proces, ale to już sprawa między Nami, a Nim, tu jedynie oczyszczam Nas z zarzutu który niesłusznie i nieudolnie postawiłeś.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Żadna z tych wersji startu które napisałeś nie została podana przez administrację serwera.

Popularne rzeczy mają to do siebie że stają się tematem plotek, zakładam że to są źródła Twoich informacji na temat startu.

Jedyna informacja jaką podał team, to że pierwsza zamknięta BETA będzie miała miejsce na końcu czerwca i trwa Ona do dzisiaj, mamy swoich testerów jak będziemy chcieli coś w tej kwestii zmienić to na pewno poinformujemy o tym na swoim oficjalnym fanpage'u.

Nie kupiliśmy zamówionej strony z jednego bardzo prostego powodu, osoba która była odpowiedzialna za jej zakodowanie, ukradła layout i za ten czyn stanie przed sądem.

Próbowaliśmy polubownie, złodziej nie chciał, rozmawiał z Nim mój firmowy (rl) prawnik, złodziej też nie chciał, proponowaliśmy mu podjęcie ostatecznej decyzji i przesłanie odpowiedzi, złodziej ieteż nie chciał. Na jego własne życzenie zostanie wytoczony mu proces, ale to już sprawa między Nami, a Nim, tu jedynie oczyszczam Nas z zarzutu który niesłusznie i nieudolnie postawiłeś.

Żadna nie została podana, smutne.

http://scr.hu/0bxc/bol4u

Ponawiam pytanie, w którym dniu można się spowdziewać kolejnego tematu?

Opublikowano

Żadna nie została podana, smutne.

http://scr.hu/0bxc/bol4u

Ponawiam pytanie, w którym dniu można się spowdziewać kolejnego tematu?

Nie wiem czy zauważyłeś ale na zadane pytania, odpowiadamy w "Odpowiedzi", nie osobnym komentarzem.

Co do tego tematu, nie rozumiem pytania, mógłbyś wyjaśnić o jaki "temat" chodzi?

0VPaRnd.png

Opublikowano

Nie wiem czy zauważyłeś ale na zadane pytania, odpowiadamy w "Odpowiedzi", nie osobnym komentarzem.

Co do tego tematu, nie rozumiem pytania, mógłbyś wyjaśnić o jaki "temat" chodzi?

Chłopie, to "Pod koniec czerwca" do kogo pisałeś, skoro odpowiadacie w osobnym komentarzu?

Chodzi mi o kolejny temat z nowościami.

Opublikowano

Chłopie, to "Pod koniec czerwca" do kogo pisałeś, skoro odpowiadacie w osobnym komentarzu?

Chodzi mi o kolejny temat z nowościami.

Nie wiem, nie tylko ja odpisuje na Naszym fb, ale zapewniam Cię że nikt nie wie lepiej od Nas, kiedy wystartujemy.

A mając zrobione kilka map i mobów, nie napisali byśmy 8 kwietnia że wystartujemy za 2 miesiące bo to czysty strzał w stopę.

Kolejny temat z nowościami pojawi się prawdopodobnie jutro (ewentualnie pojutrze jeśli coś mi wypadnie) i będzie ukazywał zestaw broni (dzwon z filmiku należy do tego zestawu).

0VPaRnd.png

Opublikowano

Widzę że max lv u Was to 105

Troche brakuje Wam doświadczenia w projektowaniu serwera metin2 bo jak wiecie Sura BM i Szaman Smok ma przewage w PvP, a Wy dajecie im dodatkowy ''6'' skill dając maksymalny poziom 105 i tym zwiększacie ich przewage.

Mapy niby nowe ale spodziewałem się czegoś lepszego. Niektóre mapy rażą po oczach. Z wszystkich map najbardziej podoba mi się park :)

@Edit

nazwy map mówiąc szczerze są zjeb*ne :D ale to tylko szczegół.

24267682304344824194.gif

Opublikowano

Troche brakuje Wam doświadczenia w projektowaniu serwera metin2 bo jak wiecie Sura BM i Szaman Smok ma przewage w PvP, a Wy dajecie im dodatkowy ''6'' skill dając maksymalny poziom 105 i tym zwiększacie ich przewage.

Mapy niby nowe ale spodziewałem się czegoś lepszego. Niektóre mapy rażą po oczach. Z wszystkich map najbardziej podoba mi się park :)

Dobra skończ bo wystarczy przeczytać i było by wiadome, że maksymalny lv to 200 a 105 mam dla picu na postaciach.

0LsM05U.png

Opublikowano

@Edit

nazwy map mówiąc szczerze są zjeb*ne :D ale to tylko szczegół.

Nie wiem kto jest Twoim panem i Cię tu przysłał na hejty, ale wracaj do Niego i się tu nie pokazuj jeśli masz wypisywać farmazony wprowadzające ludzi w błąd.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Mapy niby nowe ale spodziewałem się czegoś lepszego. Niektóre mapy rażą po oczach. Z wszystkich map najbardziej podoba mi się park  :)

@Edit

nazwy map mówiąc szczerze są zjeb*ne  :D ale to tylko szczegół.

Twoim tokiem myślenia to ymir tez nie ma doświadczenia w projektowaniu metin2 skoro tez wprowadzili 105 lvl???

Z m2 zrezygnowaliście?

post-93805-0-68365800-1358604249.png
Opublikowano

Z m2 zrezygnowaliście?

Poprawimy tam tekstury, skybox, ale obiektować od nowa nie będziemy.

0VPaRnd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...