Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

slaby ? zagosciles na serverze ? jesli tak podaj nick. lagi? cos mi sie nie wydaje, wszystko plynnie smiga ; )
"wywalone" jakies dowody na "wywalenie" administracji na graczy ?

sygna_frikos.png

Opublikowano

Wygląda fajnie, troszeczkę bym czcionkę w temacie zmniejszył :P

dzikoysk.net && panda-lang.org && bukkit.pl

Opublikowano

Gorąco polecam ;) Jestem miło zaskoczony serwerem. Miła atmosfera i rzeczywiście bardzo pomocna administracja :) Zapraszam

b_560_95_2.png

IP: sp3.owncraft.pl:25810 Questy + Czary ! Nowość ..

Opublikowano

Na początku serwer mi się podobał.. Okazało się nawet, że był pewien bug (w regulaminie nie ma nic napisane. że trzeba je zgłaszać) jednak administracja w końcu go zauważyła i usunęła. Ale chodzi mi głównie o to, że dzięki temu bugowi zarobiłem około stacku bloków złota (miałem 3 stacki z haczkiem), a wielce wielki administrator (rafszy) zabrał mi 3 stacki bloków złota i stwierdził, że wszystkie te bloki były z buga, a one były tak naprawdę z piecyków.. Już nie patrząc na to, że uparł się tylko na złoto, bo diaxy też były więc tylko zależało owej osobie by na jego 2 koncie (gdzie gra jako gracz) nie dostał "w d***" od gracza, który ma koxy. Niestety z administracją nie da się tego wyjaśnić więc musiałem to napisać tutaj..

Pozdrawiam.

PS: Jeżeli nie chcecie stracić czasu to niech lepiej nie gra. 

Opublikowano

Na początku serwer mi się podobał.. Okazało się nawet, że był pewien bug (w regulaminie nie ma nic napisane. że trzeba je zgłaszać) jednak administracja w końcu go zauważyła i usunęła. Ale chodzi mi głównie o to, że dzięki temu bugowi zarobiłem około stacku bloków złota (miałem 3 stacki z haczkiem), a wielce wielki administrator (rafszy) zabrał mi 3 stacki bloków złota i stwierdził, że wszystkie te bloki były z buga, a one były tak naprawdę z piecyków.. Już nie patrząc na to, że uparł się tylko na złoto, bo diaxy też były więc tylko zależało owej osobie by na jego 2 koncie (gdzie gra jako gracz) nie dostał "w d***" od gracza, który ma koxy. Niestety z administracją nie da się tego wyjaśnić więc musiałem to napisać tutaj..

Pozdrawiam.

PS: Jeżeli nie chcecie stracić czasu to niech lepiej nie gra. 

Co do blokow zlota - owszem zabralem ci je , lecz zadnych diamentowych blokow nie tykalem : >

I jakiego drugiego konta ? bo jakos nie przypominam sobie zebym takowe mial , gdyz najzywaczniej w swiecie nie mam czasu na normalna gre .

Opublikowano

Bugi zgłaszać do admina były napisane na poprzednich edycjach, fakt na tej zapomnieliśmy taki napisać, ale jeśli ktoś jest ogarnięty, to powinien zgłosić takiego buga adminowi a nie z niego korzystać. 

Refresh

bez reklam

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...