Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trwaja zapisy na event PvP w Klatce.

Wejdz na server i wpisz /zapisz.

Pamietaj zapisac sie mozesz tylko raz i nie mozesz zrezygnowac !

sygna_frikos.png

Opublikowano

Prezentacja serwera mi się bardzo spodobała aczkolwiek serwerów jest bardzo duża no, ale życze wam powodzenia bo serwer wydaje się fajny. Codziennie na skype ktoś mi wysyła reklame serwera survival albo pvp więc... no ale powodzenia

Opublikowano

Prezentacja serwera mi się bardzo spodobała aczkolwiek serwerów jest bardzo duża no, ale życze wam powodzenia bo serwer wydaje się fajny. Codziennie na skype ktoś mi wysyła reklame serwera survival albo pvp więc... no ale powodzenia

Dzieki za opinie

Ps:

Trwa Druga rekrutacja na Helpera, wzór podania znajduje sie na naszym FanPage.

bez reklam

Opublikowano

Sorka ale muszę to napisać :)

Serwer jest naprawde ciekawy i fajny, miło się na nim gra, ale nie ma 100 slotów bo są aby 48 :(

Dzisiaj w nocy prawdopodobnie zwiększymy sloty :)

bez reklam

Opublikowano

Serwer ładnie się zaprezentował. Miła i ogarnięta administracja z którą można pogadać, serwer widać że został przygotowany pod najwyższy stopień grania. Na serwerze nie znudzimy się m. in. dlatego że jest pełno ludzi z którymi można walczyć/handlować czy gadać :) Zapraszam na serwer bo takich jak ten jest naprawde mało :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...