Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tworzę hosting! Udziel się!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziękuję @1361622928-U485574.pngAnonyPL za możliwość przetestowania serwera przez 2 dni.

Serwer Minecrafta działa wyśmienicie, tylko że są małe problemy w połączeniu się z panelem.

Mam nadzieję, że twoje plany wypalą, gdyż jakość twoich usług stoi na wysokim poziomie.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziękuję @1361622928-U485574.pngAnonyPL za możliwość przetestowania serwera przez 2 dni.

Serwer Minecrafta działa wyśmienicie, tylko że są małe problemy w połączeniu się z panelem.

Mam nadzieję, że twoje plany wypalą, gdyż jakość twoich usług stoi na wysokim poziomie.

Pozdrawiam

Dziekuję,że chociaż jedna osoba przetestowała już możliwości moich maszyn.

Myślę,że wszystko wypali i bedzie więcej maszyn testowych! 

Pozdrawiam i czekam na komentarze

╔═══════════════════════════════════════╗

• Polish Anonymous •

• You're on a 24-hour, then they will DDOS attacks! •

• Polish Power Stressers •

╚═══════════════════════════════════════╝

Opublikowano

Radził bym Ci zrobić taką początkową/prostą stronę z informacjami kiedy ruszacie, że udostępniacie serwery do testów, proszę się zgłosić tu i tam :)

Pozdrawiam i powodzenia :)

Opublikowano

Ramu jest tyle,aby ograniczyc lagi :) Co myslicie o serwerze ts3 30-60 slotow do serwerow mc?

Dałbym 32 sloty z tym, że jeżeli ktoś ma swoją licencję to może ją bez problemów wgrać, np. poprzez panel klienta.

Opublikowano

Radził bym Ci zrobić taką początkową/prostą stronę z informacjami kiedy ruszacie, że udostępniacie serwery do testów, proszę się zgłosić tu i tam :)

Pozdrawiam i powodzenia :)

ROBIMY! JUTRO DO 15 powinna być !

@1361622928-U485574.pngAnonyPL

Wkrótce nowe dostawy IP i darmowe vps też dla was beda :)

• Polish Anonymous •

Opublikowano

Kto chciałby otrzymać serwer testowy VPS ?! pisać szybko

Centos 7

2 GB ramu 

1 core !

30TB transferu

FAST PW

• Polish Anonymous •

Opublikowano

W tym " biznesie " jest wiecej przekretów niż ten 15 letni zabijaka ma włosów na głowie.

Stronka z crackowanymi lickami do ts nie wypaliła (przecież taki hajs miałeś na niej zbić ^^), to teraz za hosting się bierzesz.

PS. Dalej ddosujesz ts'a MPCForum?

Opublikowano

Słucham?To nie była moja strona!

Sam jesteś przekrętem !

Ja mam wszystko legalne :)

----------------------------------------------

@ co do testowego serwera został już on oddany,lecz osoba zdziwiła mnie brakiem wiedzy...

Nie wiedziała jaki jest login do ssh ;) |(zawsze jest : root)....

-----------------------------------------------

Jeżeli chce ktoś przetestować antyddosa to zapraszam na pw :)

Only TS3

• Polish Anonymous •

Opublikowano

Słucham?To nie była moja strona!

Sam jesteś przekrętem !

Ja mam wszystko legalne :)

@ co do testowego serwera został już on oddany,lecz osoba zdziwiła mnie brakiem wiedzy...

Nie wiedziała jaki jest login do ssh ;) |(zawsze jest : root)....

-----------------------------------------------

Jeżeli chce ktoś przetestować antyddosa to zapraszam na pw :)

Only TS3

Jak piszesz, że dasz vps do testow to sami tacy programiści sie zgłaszają xD A tak na poważnie to jaki ta osoba ma nick?
Opublikowano

@ nick Creativex64

------------------------------------

Mam też 2 serwer vps do oddania na testa !

Pisać smiało !

PW :)

• Polish Anonymous •

Opublikowano

Droga administracjo - proszę o zamknięcie tematu, a nawet błagam. Ten temat to tylko jedno wielkie miejsce do spamu. Wydaje mi się, że autro dowiedział się już wystarczająco dużo. Pomimo opinii i tak autor stoi na swoim. W ten sposób się tu nic nie rozstrzygnie.

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

Jednak jest opłacalne :)

Obliczając:

+300 ramu, z czego nawet na modach 100 leci zapewne w powietrze.

2 xeony, z czego jeden dał by radę uciągnąć 300 slotów na spokojnie.

Za taką maszynę płacisz +400-500 zł (te najtańsze ścierwa w OVH bez zabezpieczeń anty-ddos, gdzie jak atak jest taki że im zapycha szrotem całą szafę to po dłuższym czasie rozwiązują nawet z tobą umowę) + opłata instalacyjna.

I teraz powiedz mi.

Kto zapłaci tyle pieniędzy za 50 slotów? xD

+ nie mówiąc o dysku SSD. Po co ci taka prędkość zapisu i odczytu danych? Backupy co 5 sekund całego serwera będziesz robił? xD

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Nie udzielaj sie! Bede podpięty pod inny hosting z francji! Whmcs-bedzie portfel sms! Ddosy,ataki i obelgi nic nie zrobią -- Wszystko przejdzie w Polsce!Mam doswiadczenie z serwerami dedykowanymi oraz wiekszymi serwerami. -- Myslisz,ze to bedzie pseudo host dla zysku i wala?Mylisz sie! ProGrajek.pl ciagnie maszyny od mintshostu..na 200 slotow daje 12 gb ramu :)

smieszny jestes Sidek Aka Makkita Aka AnonyPL jakie ty mozesz miec doswiadczenie z serwerami dedykowanymi majac 16 lat jestes bardziej smieszny niz myslalem :)

Opublikowano

Tak nie wiedziałem, jaka jest nazwa uzytkownika. I nie miałem z tym nic wspólnego, bo mój brat się tym SSH zajmuje, i on wie jak to skonfigurować instalować itd.

Wnioskując, pytałem się mojego wujka - prawnika, i potwierdził moje objawy, ze firma może upaść. Mówił mi o NIP, regon i innych gimbach którzy chca zarobić na wakacjach.

Tak więc, gdzie jest NIP? REGON? 

Wiecie? Wakacji już połowa mineła, więc gimbus AnonyPL zdecydował ze zrobi hosting - krzak. Nie dość ze jest nie pełnoletni, to nie ma pojęcia co do tworzenia hostingu." TRZEBA JAKOŚ ZAROBIĆ PIENIĄDZE< NA TRZYNASTOLETNICH GIMBACH KTORZY KUPIOM SERWER"

Proszę o podanie NIP, oraz REGON. Jeśli nie podasz do 24 godzin, zgłaszam Cię gimbusie.

PS. Jeszcze zrobimy tak, jak już ten psedo hostong wystartuje, mój brat wykupi tam u Ciebie ofertę, jakiś VPS na 12 miesięcy, może i dłużej, jak się zwiniesz z rynku, czyli zamkniesz hosting i uciekniesz z kasą, SPOTKAMY SIĘ W SĄDZIE.

Opublikowano

Tak nie wiedziałem, jaka jest nazwa uzytkownika. I nie miałem z tym nic wspólnego, bo mój brat się tym SSH zajmuje, i on wie jak to skonfigurować instalować itd.

Wnioskując, pytałem się mojego wujka - prawnika, i potwierdził moje objawy, ze firma może upaść. Mówił mi o NIP, regon i innych gimbach którzy chca zarobić na wakacjach.

Tak więc, gdzie jest NIP? REGON?

Wiecie? Wakacji już połowa mineła, więc gimbus AnonyPL zdecydował ze zrobi hosting - krzak. Nie dość ze jest nie pełnoletni, to nie ma pojęcia co do tworzenia hostingu." TRZEBA JAKOŚ ZAROBIĆ PIENIĄDZE< NA TRZYNASTOLETNICH GIMBACH KTORZY KUPIOM SERWER"

Proszę o podanie NIP, oraz REGON. Jeśli nie podasz do 24 godzin, zgłaszam Cię gimbusie.

PS. Jeszcze zrobimy tak, jak już ten psedo hostong wystartuje, mój brat wykupi tam u Ciebie ofertę, jakiś VPS na 12 miesięcy, może i dłużej, jak się zwiniesz z rynku, czyli zamkniesz hosting i uciekniesz z kasą, SPOTKAMY SIĘ W SĄDZIE.

Prosze Cię on przecież jeszcze nie ma firmy dlatego nie ma tych papierów więc nie podniecaj się. Nie kłam, że twój brat się zajmuje SSH xD Po co chciałes ten serwer testowy jak sie w ogole nie znasz I sie bratem wykrecasz xD nie nabijaj juz tutaj postow ! :D

dam edita jak bede na komputerze :)

Opublikowano

Prosze Cię on przecież jeszcze nie ma firmy dlatego nie ma tych papierów więc nie podniecaj się. Nie kłam, że twój brat się zajmuje SSH xD Po co chciałes ten serwer testowy jak sie w ogole nie znasz I sie bratem wykrecasz xD nie nabijaj juz tutaj postow ! :D dam edita jak bede na komputerze :)

Posłuchaj niedojebany slązaku, gimbie 14 letni z rocznika 2000.

Ten mój brat to może Ci tak wpierdolić, ze się osrasz.

Umie więcej zrobić, niż Ty gimbusie.

Jeśli zakłada hosting, to najpierw powinien mieć papiery a potem sobie robic strone WWW, kupować maszyny itd.

CZEKAM 24 godziny na regon oraz NIP.  Jeśli nie zgłaszam Cie.

PS. Slazaku niedojebany, mozemy sie spotkać. Zobaczysz znajde Cie.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngCreativex64 po co to wyzwiska hamuj się ;d Wiesz co to dyskusja? Więc nie rozumiem tych wyzwisk ;d Jak na mój wiek jestem dosyć dojrzały i nie będę się zniżał do twoje poziomu :)

Co do tematu zrozum od dopiero pisze na forum i szuka propozycji co do hostingu. Dopiero się chwali, że zrobi hosting. A od chwalenia się, jeszcze długa droga a to, że zrobi stronkę, udostępnię VPS do testów to nic nie znaczy ;d

Podsumowując:

- nie zniżam się do twojego poziomu

- na oko widać, że jestem dojrzalszy od ciebie 

- nie obrażaj Śląska :)

- nie strasz autora tematu, to jest forum on się tylko "chwali" , ty tu nie rozmawiaj o żądnym NIP ani Regon ;d

- boje się znajdziesz mnie i mi wlejesz- wiesz w wirtualnym świecie każdy jest taki kozak :)

Nie umiem tego znaleźć, ale oglądałem kiedyś taki filmik koleś w necie pisał na forum policjantów, że im nastuka i zabije nożem. Policjanci go znaleźli po IP zapukali mu do drzwi i dali mu nóż w ręce i powiedział żeby ich zabił a on się cały ze srał xD <---------  Ale to taka opowieść na marginesie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...