Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tworzę hosting! Udziel się!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poprostu ktoś uraził jego dumę tym że nie znał loginu do ssh i dlatego musi odreagować wyzywając wszystkich wokoło

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngCreativex64 po co to wyzwiska hamuj się ;d Wiesz co to dyskusja? Więc nie rozumiem tych wyzwisk ;d Jak na mój wiek jestem dosyć dojrzały i nie będę się zniżał do twoje poziomu :)

Co do tematu zrozum od dopiero pisze na forum i szuka propozycji co do hostingu. Dopiero się chwali, że zrobi hosting. A od chwalenia się, jeszcze długa droga a to, że zrobi stronkę, udostępnię VPS do testów to nic nie znaczy ;d

Podsumowując:

- nie zniżam się do twojego poziomu

- na oko widać, że jestem dojrzalszy od ciebie 

- nie obrażaj Śląska :)

- nie strasz autora tematu, to jest forum on się tylko "chwali" , ty tu nie rozmawiaj o żądnym NIP ani Regon ;d

- boje się znajdziesz mnie i mi wlejesz- wiesz w wirtualnym świecie każdy jest taki kozak :)

Nie umiem tego znaleźć, ale oglądałem kiedyś taki filmik koleś w necie pisał na forum policjantów, że im nastuka i zabije nożem. Policjanci go znaleźli po IP zapukali mu do drzwi i dali mu nóż w ręce i powiedział żeby ich zabił a on się cały ze srał xD <---------  Ale to taka opowieść na marginesie :)

Za duzo filmów się naoglądałeś kolego.

Ten " hosting " to jest fake, nawet jak będzie istnial to i tak sie zwinie po pierwszych kilku tygodniach, ludzie w co wy wierzycie..

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngAnonyPL ,
Polecam zrobić pakiety dla "Uboższych"
Np Pakiet MC Coal 20 slotów = 20 zł. Coś takiego , co nie?

A sprawie ts'a to świetna sprawa. Możesz dodać darmowego , albo że można dokupić za 10 / 20 zł :)

Opublikowano

NIP,Regon,Dane Firmy zostaną podane na głównej stronie hostingu pod zakładką kontakt.

Firma jest zarejestrowana w Anglii :)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wszystkie hejtowskie posty będą zgłaszane,gdyż nie pomagają mi w stworzeniu dobrego,stabilnego i przyjaznego dla oka hostingu.

@@ wszystkie propozycję nagradzam Like ...

Tak nie wiedziałem, jaka jest nazwa uzytkownika. I nie miałem z tym nic wspólnego, bo mój brat się tym SSH zajmuje, i on wie jak to skonfigurować instalować itd.

Wnioskując, pytałem się mojego wujka - prawnika, i potwierdził moje objawy, ze firma może upaść. Mówił mi o NIP, regon i innych gimbach którzy chca zarobić na wakacjach.

Tak więc, gdzie jest NIP? REGON? 

Wiecie? Wakacji już połowa mineła, więc gimbus AnonyPL zdecydował ze zrobi hosting - krzak. Nie dość ze jest nie pełnoletni, to nie ma pojęcia co do tworzenia hostingu." TRZEBA JAKOŚ ZAROBIĆ PIENIĄDZE< NA TRZYNASTOLETNICH GIMBACH KTORZY KUPIOM SERWER"

Proszę o podanie NIP, oraz REGON. Jeśli nie podasz do 24 godzin, zgłaszam Cię gimbusie.

PS. Jeszcze zrobimy tak, jak już ten psedo hostong wystartuje, mój brat wykupi tam u Ciebie ofertę, jakiś VPS na 12 miesięcy, może i dłużej, jak się zwiniesz z rynku, czyli zamkniesz hosting i uciekniesz z kasą, SPOTKAMY SIĘ W SĄDZIE.

Regon mogę podać kiedy chcę i jak chcę!

Jeszcze Vat numer chciałbyś?

╔═══════════════════════════════════════╗

• Polish Anonymous •

• You're on a 24-hour, then they will DDOS attacks! •

• Polish Power Stressers •

╚═══════════════════════════════════════╝

Opublikowano

Serwer Vps został dostarczony po wczorajszym napisaniu Pw do autora postu z prośbą o testowy vps z pakietem 4-gb ram. Myślałem ze Fick,ale się przekonałem ze nie Serwer ma Bardzo szybkie łącze. Wszystko ładnie Pracuje,Serwer VPS Działa Bez Lagów, FireWall Serwerowy Działa Bardzo Dobrze Wręcz idealnie!!!!

POLECAM !!!!!!!

Opublikowano

@jak2000

Dziękuje :)

Liczyłem na takie pozytywne komentarze,ale spodziewałem się mniej entuzjazmu :) w końcu jest to testowy vps :)

• Polish Anonymous •

Opublikowano

Anty ddos jest dodawany do wszystkiego!

• Polish Anonymous •

Opublikowano

Serwer Vps został dostarczony po wczorajszym napisaniu Pw do autora postu z prośbą o testowy vps z pakietem 4-gb ram. Myślałem ze Fick,ale się przekonałem ze nie Serwer ma Bardzo szybkie łącze. Wszystko ładnie Pracuje,Serwer VPS Działa Bez Lagów, FireWall Serwerowy Działa Bardzo Dobrze Wręcz idealnie!!!!

POLECAM !!!!!!!

Jakoś nie mam zamiaru wierzyć gościowi co ma 8 postów ;)

Hosting padnie, nie licz na kokosy jak i na oporową liczbę klientów.

graphic.png

Jeśli ten niesamowity post, Ci się spodobał, kliknij "Lubie To! ", to naprawdę motywuje do lepszej pracy ;)

Opublikowano

AnonyPL , możesz zrobić najtańszy hosting serwerów TS. Bo aktualnie najtańszy jest sv**ce za 52 gr.
Mógłbyś zrobić za 40 - 45 gr , byś miał wtedy wiele klientów ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co nawet hosting nie powstał a już padł? ;-)

Haha, tak to jest jak 15-nasto letni gimbazjalista robi hosting.

A czego się spodziewałeś po hostingu tworzonego przez cwaniaka sprzedająca darmowy source z hf.....

I do tego oferujący że 16 gb za grosze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...