Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O której idziecie spać w wakacje, a o której wstajecie?

Rhide

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chodzę spać o 4 albo wgl. nie śpię.

Wstaję na ogół o 12-13.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Ja chodze spać o 22 a wstaje o 6, na przykład dzisiaj obudziłem sie o 6 i zrobiłem 15 minut medytacji, potem zacząłem się uczyć fizyki (moment pędu) i matematyki w łóżku (pochodne funkcji złożonych i funkcje cyklometryczne, bo od tego będziemy zaczynali naukę w październiku), następnie wstałem i zacząłem ćwiczyć joge. Potem zjadłem owsiankę górską na śniadanie. Nie lubie tracić czasu na spanie. Zwykle jak mam nastrój to robię jeszcze medytację dynamiczną zaraz po wstaniu.

Opublikowano

Idę spać o 3-4, a wstaję o 12-14.

Zwykle jak mam nastrój to robię jeszcze medytację dynamiczną zaraz po wstaniu.

Nie rozumiem medytacji. Jeśli nie chcesz o czymś myśleć to i tak o tym myślisz.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Ja chodze spać o 22 a wstaje o 6, na przykład dzisiaj obudziłem sie o 6 i zrobiłem 15 minut medytacji, potem zacząłem się uczyć fizyki (moment pędu) i matematyki w łóżku (pochodne funkcji złożonych i funkcje cyklometryczne, bo od tego będziemy zaczynali naukę w październiku), następnie wstałem i zacząłem ćwiczyć joge. Potem zjadłem owsiankę górską na śniadanie. Nie lubie tracić czasu na spanie. Zwykle jak mam nastrój to robię jeszcze medytację dynamiczną zaraz po wstaniu.

Ty jesteś jakimś kujonem? Jak można uczyć się w wakacje? Po co medytujesz? Buddystą jesteś?

@top

a jak jest szkoła to 22-6:30

XrgAYyk.png

Opublikowano

Ty jesteś jakimś kujonem? Jak można uczyć się w wakacje? Po co medytujesz? Buddystą jesteś?

@top

Nie jestem żadnym kujonem a nawet mam zbyt niskie oceny i dlatego sie ucze :) Może przesadziłem z tą 6, najczęściej się budze koło 7. Medytuje żeby kiedyś zostać mistrzem zen i mieć czysty umysł. Poza tym czytałem, że ma się lepsze osiągi w grach jak się medytuje.

Opublikowano

Nie jestem żadnym kujonem a nawet mam zbyt niskie oceny i dlatego sie ucze :) Medytuje żeby kiedyś zostać mistrzem zen i mieć czysty umysł.

Wiesz o tym, że jak nie będziesz chciał o czymś myśleć to i tak o tym będziesz myślał?

Jak można uczyć się w wakacje?

Ja też miałem się uczyć, żeby mieć lżej w liceum, ale po dłuższym zastanowieniu nie chce mi się :D .

Jak jest szkoła to pewnie 21/22-05:30 będę szedł.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Ja jestem na komputerze max do pierwszej w nocy + kilkanaście minut na telefonie po czym wstaje o 6-7 rano ((Nie żebym się wywyższał ale kawka pomaga)).

Opublikowano

Wiesz o tym, że jak nie będziesz chciał o czymś myśleć to i tak o tym będziesz myślał?

Ja nie medytuje tak jak większkość, czyli koncentrowanie się na czymś albo, co jeszcze gorsze, próba nie myślenia o niczym, tylko obserwuje to co się dzieje tu i teraz na niczym się nie koncentrując. Dużo ludzi sprowadza medytację tylko do walki z myślami.

Opublikowano

Zależy jak bardzo jestem zmęczony dniem. Prawie całe dnie pływam, jeżdżę na rowerze lub gram w piłkę. Najczęściej do ok. 1 w nocy, a czasami do 4, a śpię do 8-9. ;-)

Opublikowano

Ide spać o 24, wstaje o 12, proste :D

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Idę spać między 00:00 a 3:00, a wstaje o 11-12. Raz mi się zdarzyło spać do 14. W weekendy robię nocki, to zasypiam wtedy raz o 8 raz o 10 i śpię wtedy do 12/14. Ogólnie najlepiej przespać ten najnudniejszy moment dnia 8-14, potem dopiero cokolwiek się dzieje.

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Opublikowano

Każdy piszę, że idzie spać o 3-4, a tak naprawdę idziecie spać po dobranocce i nie ściemniajcie, że jest inaczej. Ja chodzę spać po wiadomościach, rodzice mi pozwolili pod warunkiem, że będę się dobrze uczył. 

Opublikowano

Każdy piszę, że idzie spać o 3-4, a tak naprawdę idziecie spać po dobranocce i nie ściemniajcie, że jest inaczej. Ja chodzę spać po wiadomościach, rodzice mi pozwolili pod warunkiem, że będę się dobrze uczył. 

Dokładnie tak, mi rodzicie pozwolili chodzić spać nawet po prognozie pogody po 20 na TVP1. Cóż można robić do 3-4, chyba tylko się męczyć pokazując jednak wszystkim naokoło jacy jesteśmy wytrwali.

Opublikowano

Zasypiam o 2:00, o 10:00 się budzę i medytuję 2h.

PS. Jeśli nigdy nie miałeś styczności z medytacją, to się o niej nie wypowiadaj.

Polega ona nie na nie-myśleniu, lecz na obserwacji płynących myśli, podążania za nimi.

Podczas medytacji możesz doświadczyć na prawdę ciekawych doznań, przez twoją głowę przepływa masa pomysłów, jesteś bardzo skupiony, po tym lepiej się aimi w cs'ie.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Zasypiam o 2:00, o 10:00 się budzę i medytuję 2h.

PS. Jeśli nigdy nie miałeś styczności z medytacją, to się o niej nie wypowiadaj.

Polega ona nie na nie-myśleniu, lecz na obserwacji płynących myśli, podążania za nimi.

Podczas medytacji możesz doświadczyć na prawdę ciekawych doznań, przez twoją głowę przepływa masa pomysłów, jesteś bardzo skupiony, po tym lepiej się aimi w cs'ie.

Dokładnie, po medytacji zawsze mam z 10 dobrych pomysłów na które bym nie wpadł przez tydzień nie-medytacji :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...