Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 18/07 Duuuużo zmian bohaterów

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gowno prawda grajac vayne 100% to team, bo jak nie masz teamu to przegrywasz nawet jak 50/0 jestes

Nie do końca Cie zrozumiałem, z twojego punktu rozumowania jeśli nawet jedna osoba źle gra to już nie jest team, a to jest błąd osoba grająca bardzo dobrze vayn potrafi sama wygrać grę. Oczywiście nie wszystko można wygrać zdarzają się afki, feederzy, lecz rzadko kiedy trafisz na perfekcyjnie grający enemy team. Wydaje mi się, że po prostu przegrałeś z feederami, a nie do końca ogarniasz tą postać i tak sądzisz pooglądaj sb co koreańczycy robią z nią to zobaczysz.

Opublikowano

RIOT nerfi takie postacie jak Lee czy Eve żeby ludzie zaczęli grać na jungli takimi postaciami jak Maokai czy Nautilus.

Opublikowano

Po tym jak zjebali mi kha'zixa nauczyłem się grać lee sinem i go też muszą zjebać. Rito upada już na głowe -_-

AFoiitm.png

Opublikowano

imo

Minusy:

-Nerf Nami

-Buff Vayne

-Nerf Trist

-Nerf Lee

Plusy:

-Nowy wygląd Sony

-Buff Gravesa

Rito mad

giphy.gif ­

Opublikowano

@morness jak to jest nerf eve to mnie zastrzel.

Dostała bazowo mniej dmg, ale te przeliczniki... w late to jest masakra <3

Z tą Vayne to są chyba jakieś żarty, będzie pick or ban...

Lee... Z jednej strony mocny, z drugiej Vladziem go robię jak chcę na gankach, więc... xD

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

gowno prawda grajac vayne 100% to team, bo jak nie masz teamu to przegrywasz nawet jak 50/0 jestes

vayne to ta postac wedlug mnie ktora może zaorać wszystkich sama coś w stylu nastackowanego nasusa.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Pamiętam jakiś czas temu był nerf na Q Lee Sina, też każdy płakał a było wiadome, że Riot i tak odstąpi od tej decyzji i się stało tak parę dni po patchu, który tego nerfa wprowadzał, tak samo będzie i tym razem, ktoś tam na górze napisał, że chcą nerfić Lee i innych głównych junglerów, po to aby wróciły te mało grane typu Nautilus, Mao, Ali, co do Vayne to ciężko mi się wypowiadać jako iż mainuję top więc nie grywam nią, a jak już mam iść ad to picknę coś czym umiem, ale z tego co widzę, co ona robi w grze to jechanka niezła, tak więc myślę, że będzie jeszcze większa :D

25jcw2w.jpg

Opublikowano

Średnie zmiany, nerf buff Tristany w sumie może być, nerf Evelyn też może być bo robiła zbyt duża presję w early game,

boli nerf Lulu na W, bo przecież nie tak dawno i tak jej je znerfili :c

Buff mana kosztów LB nic nie zmieni

Nerf Lee Sina.. Rito pls.. 

A Vayne jak dla mnie może być akurat xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...