Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 18/07 Duuuużo zmian bohaterów

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i nerf ulty sivir, oni sobie jaja robią ze mnie, nerfią champów którymi grywam ;_:

tfu mój jeden błąd, późna godzina. :P

Opublikowano

BUFF VAYNE XDDDDDDDDDD 

Znowu Lee Sina dotykają, boli ich chyba mechanika tej postaci a doszukują się czegoś w poszczególnych skillach, imo za dużo lcsów oglądają (nerfy nami, tristany, kogha)

Opublikowano

I kolejny nerf dla lb :_:

i nerf ulty sivir, oni sobie jaja robią ze mnie, nerfią champów którymi grywam ;_:

LB dostaje buffa, czytaj ze zrozumieniem. Zmniejszają mana koszty nie zwiększają -_-

­azYIWDl.png

Opublikowano

Podoba mi się rework wyglądu Sony. Nie ma aż takiej tragedii, ale buff dla Vayne :huh:

Opublikowano

Lee Sin is dead, so sad, my goodness. 

Buff Vayne. Po tym, co Rekkles nią zagrał powinni odrobinę przymniejszyć jej chory dmg :D 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Bardzo dobrze, nerfić gówno Lee Sina. Vayne trochę mnie dziwi ten buff, ale jeśli na prawdę to wprowadzą, to wyczuwam easy carry jeśli ktoś ją ogarnia.

Opublikowano

Cieszy mnie bardzo nerf Lee Sina oraz buff Gravesa. Co do tego Lee Sina to uważam, że już dawno temu powinien zostać znerfiony  B)

Natomiast co do tego buffa Vayne...  o.O

"When a mirror speaks, the reflection lies"

seth_rollins_signature_by_itsjackson-d6c

Opublikowano

Popierdoliło? Lee Sin mój odwieczny main i tak go znerfić? W już chuja daje a E nie ma redukcji AS, Riot wtf?

Cieszy mnie bardzo nerf Lee Sina oraz buff Gravesa. Co do tego Lee Sina to uważam, że już dawno temu powinien zostać znerfiony B)

Natomiast co do tego buffa Vayne... o.O

Ale wiesz że w tym roku Lee znerfili już 2 razy? To jest 3 i teraz ta postać będzie gównem.

Opublikowano

Lee got so many nerfs lol. Evelynn totalnie znerfiona, buff Gravesa? I tak nikt nim nie pogra.

Lekki nerf brauma - i dobrze.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Czy wy umiecie czytać ze zrozumieniem? Bo raczej nie. Jest napisane, ze buff Vayne jest uzasadniony, jako że naprawili bug ze zwiększonym dmg na Q podczas ulta. Jak sie czyta na chujowych polskich stronach to sie nie dziwię.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Buff Vayne  <3

Zrobią kiedyś coś z tą poppy? W sensie late game to ona ma przezajebisty ,ale w early to gorzej niż Vayne .....

Nerf Lee Sina mnie zabolał :C Pewnie myślą ,że samą mechaniką jest op...

Co do EVE to słuszny w late też niszczy z botrkiem 

Opublikowano

Lee Sin is dead, so sad, my goodness. 

Buff Vayne. Po tym, co Rekkles nią zagrał powinni odrobinę przymniejszyć jej chory dmg :D

Nikt tym nie grał na soloQ bo zbyt łatwa do zgnojenia, wiec zbuffowali a ty mowisz o jakis lcsach -.-

Wreszcie buff dla vayne xD

sweetgrove_eune_67_4_nozg.png

Opublikowano

Nikt tym nie grał na soloQ bo zbyt łatwa do zgnojenia, wiec zbuffowali a ty mowisz o jakis lcsach -.-

Wreszcie buff dla vayne xD

no troche prawdy w tym jest, jeśli przegrasz early game to w late już mało robisz ale jak wygrasz i zniszczysz enemy carry to wygrałeś grę

Opublikowano

oj nie jak ktoś umie grać vayn to early jest tylko polem do wykazania się ponieważ vayn jest papierowa, ale w dobrych rękach jest chora i nawet nie da do siebie dopuścić. Skillowa postać.

Znerfili mi evelyn, a szkoda zobaczymy jak się będzie nią grało jak to wprowadzą.

Opublikowano

oj nie jak ktoś umie grać vayn to early jest tylko polem do wykazania się ponieważ vayn jest papierowa, ale w dobrych rękach jest chora i nawet nie da do siebie dopuścić. Skillowa postać.

Znerfili mi evelyn, a szkoda zobaczymy jak się będzie nią grało jak to wprowadzą.

gowno prawda grajac vayne 100% to team, bo jak nie masz teamu to przegrywasz nawet jak 50/0 jestes

sweetgrove_eune_67_4_nozg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...