Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

croon

Gość croon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmm ... Ogólnie źle nie jest ale dlaczego takie małe ? Widać postępy w grafice. Na zachętę Ci dam 6/10 ... Pracuj dalej xD

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmmm ... Ogólnie źle nie jest ale dlaczego takie małe ? Widać postępy w grafice. Na zachętę Ci dam 6/10 ... Pracuj dalej xD

Pisałem wcześniej ze takie małe bo wstawiam screeny w pomniejszeniu żeby nikt nie ukradł, zamiast znaku wodnego

dzięki za ocenę :)

Opublikowano

Co tu mieliby ukraść? 3 prostokąty, 3 linie i 5 napisów  :)?

Wyjdź. Nigdy strony żadnej nie zaprezentowałeś, a krytykujesz. Jedyne co umiesz robić to sygnatury, ciesz się 
że cudem dostałeś się do MGT  :)

RjBPL3N.jpg

praca wzorowana na tutku 

ps: to niebieskie to znak wodny

Opublikowano

Fajnie Ci to wyszło :) Jakbyś chciał coś zakodować to pisz do mnie na pw. :)

Buttony z jakiegoś tutoriala, czy sam na to wpadłeś? Futurystyczne ;)

Opublikowano

I powiedz Ty mi co to ma być? Robisz z siebie pośmiewisko, wygląda to słabo a przez większość czasu to się gubiłeś bo nie wiedziałeś co klikać

Pośmiewisko robisz z siebie Ty.

Tworząc layout'y chujowej jakości, i pisząc, że boisz się, że Ci ktoś coś ukradnie.

Co Ci ukradnie? Parę kwadratów? Robisz większość z TuT'ów i piszesz do członka MGT, że on się cudem dostał?

Wiesz na czym polega MGT? Nie wiesz? To się nie wypowiadaj i nie mów, że się cudem dostał. Bo cudem jest to, że jakakolwiek osoba w Twoim podaniu wypowiedziała się na Tak.

Prace mi się nie podobają, nie nawidze gdzie widze 20 takich samych prac (bardzo podobnych) z tutorialu u różnych osób.

Tutorial jest po to, żeby nauczyć. Nie odwzorować i podpisać się "tak to właśnie jest moje! i tylko moje!"

C**j w to, wykładu Ci nie będę robił, ale czasem zamlicz jak coś napiszesz bo naprawdę, jesteś na niskim poziomie w grafice, chodź może wydawać Ci się, że jesteś pro elo elo.

Co do Twoich prac, żadna mi się szczególnie nie podoba.

Opublikowano

Pośmiewisko robisz z siebie Ty.

Tworząc layout'y chujowej jakości, i pisząc, że boisz się, że Ci ktoś coś ukradnie.

Co Ci ukradnie? Parę kwadratów? Robisz większość z TuT'ów i piszesz do członka MGT, że on się cudem dostał?

Wiesz na czym polega MGT? Nie wiesz? To się nie wypowiadaj i nie mów, że się cudem dostał. Bo cudem jest to, że jakakolwiek osoba w Twoim podaniu wypowiedziała się na Tak.

Prace mi się nie podobają, nie nawidze gdzie widze 20 takich samych prac (bardzo podobnych) z tutorialu u różnych osób.

Tutorial jest po to, żeby nauczyć. Nie odwzorować i podpisać się "tak to właśnie jest moje! i tylko moje!"

C**j w to, wykładu Ci nie będę robił, ale czasem zamlicz jak coś napiszesz bo naprawdę, jesteś na niskim poziomie w grafice, chodź może wydawać Ci się, że jesteś pro elo elo.

Co do Twoich prac, żadna mi się szczególnie nie podoba

No k***a, popłacz się jeszcze, widać że jakiś nie ogarnięty typol jesteś, spierdalaj jeśli masz mi tu tylko hejtować,

nawet nie napisałeś co jest do poprawy, po za tym nie liczy się czas a efekt. pozdrawiam :D

//Co do TWOICH prac, mi się też żadna nie podoba więc elo :)

Opublikowano

No k***a, popłacz się jeszcze, widać że jakiś nie ogarnięty typol jesteś, spierdalaj jeśli masz mi tu tylko hejtować,

nawet nie napisałeś co jest do poprawy, po za tym nie liczy się czas a efekt. pozdrawiam :D

//Co do TWOICH prac, mi się też żadna nie podoba więc elo :)

Co jest do poprawy? Typografia, robisz za duże za grube czcionki.

No liczy liczy się efekt, tylko ten końcowy jest nie najlepszy w 90% Twoich prac.

Widzę, że jak kuba bogu tak bóg kupie, ale no cóż prawda boli.

Opublikowano

Co jest do poprawy? Typografia, robisz za duże za grube czcionki.

No liczy liczy się efekt, tylko ten końcowy jest nie najlepszy w 90% Twoich prac.

Widzę, że jak kuba bogu tak bóg kupie, ale no cóż prawda boli.

To nie jest prawda, tylko hejt, napisałem że jak masz mnie hejtować, pisać że robie c*****e layouty, to tak jak już wcześniej napisałem - wyjdź.

Umieściłem swój pierwszy layout TUTAJ, i bardzo tego żałuje, bo będziesz mi teraz cwaniaczku wypominał jakie to moje prace są c*****e :)

Dlaczego nie oceniasz najnowszych prac tylko szukasz czegoś żeby mi poprostu dojebać w moich starych pracach? 

//stop spam,  nie pisz już tutaj więcej, stworzyłem galerię po to aby ludzie mogli oceniać moje prace, a nie po to żeby się kłócić.

Opublikowano

To nie jest prawda, tylko hejt, napisałem że jak masz mnie hejtować, pisać że robie c*****e layouty, to tak jak już wcześniej napisałem - wyjdź.

Umieściłem swój pierwszy layout TUTAJ, i bardzo tego żałuje, bo będziesz mi teraz cwaniaczku wypominał jakie to moje prace są c*****e :)

Dlaczego nie oceniasz najnowszych prac tylko szukasz czegoś żeby mi poprostu dojebać w moich starych pracach? 

//stop spam,  nie pisz już tutaj więcej, stworzyłem galerię po to aby ludzie mogli oceniać moje prace, a nie po to żeby się kłócić.

Okej chcesz wiedzeć co jest do poprawy i najnowsze prace spoko.

3498114079788841211310.jpg

1. Po co w prawym górnym rogu jest CROON?

2. Mogłeś wycentrować days, hours itd.

3. Po jaką cholerę jest 2x C i 2x O. Jeżeli nie znasz angielskiego, to pisz po polsku. COMING SOON jak już.

4. Wszystko czcionką BEBAS która nie komponuje sie za pięknie z tymi buttonami.

5. Za bardzo widać obrys tego białego tła gdzie jest ile pozostało czasu.

6. górne szare tło jest mniejsze od dolnego

tak ja tak bardzo hejtuje :v

Opublikowano

Okej chcesz wiedzeć co jest do poprawy i najnowsze prace spoko.

1. Po co w prawym górnym rogu jest CROON?

2. Mogłeś wycentrować days, hours itd.

3. Po jaką cholerę jest 2x C i 2x O. Jeżeli nie znasz angielskiego, to pisz po polsku. COMING SOON jak już.

4. Wszystko czcionką BEBAS która nie komponuje sie za pięknie z tymi buttonami.

5. Za bardzo widać obrys tego białego tła gdzie jest ile pozostało czasu.

6. górne szare tło jest mniejsze od dolnego

tak ja tak bardzo hejtuje :v

1. to znak wodny napisałem w pości eprzecież.

2. Próbowałem wycentrować, ale bardziej mi przypadła do gustu ta wersja.

3. 2C? To pierwsze C to jest logo (lol) 

4. Mi się podoba, ale jak znasz jakąś fajną czcionkę to jestem otwarty na propozycje

5. racja

6. bo to header i footer (lolx2)

Opublikowano

Przyciski są całkiem fajne, mi się nawet podobają, jedyne co bym zmienił to fonta. Reszta Git!

Dobrze, że teraz robisz to wszystko na gridach. Przynajmniej ma to jakiś sens. O to, że ktoś Ci to ukradnie to się nie martw. Jak się podszkolisz to znaki wodne bd miały już sens.

Czytasz poradniki i to jest dobre, ale nie hejtuj MGT jak nic nie wiesz. @CrevaN wcale nie dostał się na fuksie, miał wiele pozytywów. To już prędzej ja dostałem się na fuksie.

Ps. Przy napisie "Coming soon" zmień ustawienie czcionki z "Mocne" na "twarde". Bo takie ostre końce Ci zostają. ;p

Opublikowano

Przyciski są całkiem fajne, mi się nawet podobają, jedyne co bym zmienił to fonta. Reszta Git!

Dobrze, że teraz robisz to wszystko na gridach. Przynajmniej ma to jakiś sens. O to, że ktoś Ci to ukradnie to się nie martw. Jak się podszkolisz to znaki wodne bd miały już sens.

Czytasz poradniki i to jest dobre, ale nie hejtuj MGT jak nic nie wiesz. @CrevaN wcale nie dostał się na fuksie, miał wiele pozytywów. To już prędzej ja dostałem się na fuksie.

Ps. Przy napisie "Coming soon" zmień ustawienie czcionki z "Mocne" na "twarde". Bo takie ostre końce Ci zostają. ;p

Dzięki wielkie za ocenę :)

Dam lajka jak się odnowi, bo narazie nie mam :)

//Nowa praca! 

9498514080277611211310.jpg

@Casso.

Dzięki wielkie za ocenę! :-) Lajka dam potem bo nie mam

Opublikowano

Font do kosza. Słabe ułożenie elementów, taka strona się teraz nie przyjmie. Pracuj nad dopasowaniem fontów w swoich pracach, bo z tym jest najgorzej ^^

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

@croon ogarnij się nie potrafisz przyjąć czyjejś krytyki, ktoś Ci źle oceni pracę będziesz po nim jeździł, ktoś dobrze oceni Twoją pracę będziesz go wychwalał... Zacznij się interesować flat design.

Ja umiem przyjąć krytykę, nawet bardzo ją lubię, tylko nie lubię przechwalania się i hejtu, trzeba znać różnicę miedzy hejtem a krytyką :)

Opublikowano

Wiesz, może grafik to ze mnie nie za dobry ale nie podoba mi się twoja postawa. Co byś nie wrzucił to jesteś przekonany że to jest to, najlepsza twoja praca i tak dalej a gdy twoja praca spotka się z rzeczywistością to niestety twoje myślenie rujnują ludzie i zaczynasz się denerwować, przez co tak agresywnie reagujesz na innych. :) 

Zresztą, za bardzo się śpieszysz i chyba za wcześnie uważasz się za profesjonalistę.. 

szuka ktoś grafika?

szuka ktoś grafika? (nie robię sygnatur i avatarów) tylko poważne propozycje na pw

Do tego ta aplikacja na MGT - nie podoba mi się ten sposób w jaki aktualnie działasz, ale powodzenia w robieniu prac na akord - na pewno to Cię wyniesie, ale gdzie to nie wiadomo :) 

lownfast

Opublikowano

Wiesz, może grafik to ze mnie nie za dobry ale nie podoba mi się twoja postawa. Co byś nie wrzucił to jesteś przekonany że to jest to, najlepsza twoja praca i tak dalej a gdy twoja praca spotka się z rzeczywistością to niestety twoje myślenie rujnują ludzie i zaczynasz się denerwować, przez co tak agresywnie reagujesz na innych. :)

Zresztą, za bardzo się śpieszysz i chyba za wcześnie uważasz się za profesjonalistę.. 

Do tego ta aplikacja na MGT - nie podoba mi się ten sposób w jaki aktualnie działasz, ale powodzenia w robieniu prac na akord - na pewno to Cię wyniesie, ale gdzie to nie wiadomo :)

Dzięki za 100post w mojej galerii, co do mojego zachowania - staram się opanować, czasami nie wychodzi, 

nie uważam się za profesjonalistę, ale chyba nie trzeba być profesjonalistą żeby wykonywać "coś" za darmo.

Jeżeli dojdę już do takiego w stopnia, że inni będą mnie uważać za profesjonalistę, to owszem, będę za to chciał $$$

ale narazie jestem tylko amatorem i staram się pomagać :)

@down

ostatnia praca nie jest 1:1 z tuta :-)

Opublikowano

6798414080374231120289.gif

Co do pracy:

-font do wymiany

-to żółte coś na home słabo wygląda

-trochę dziwnie umiejscowiony pasek wyszukiwania

-niepotrzebny kwadrat na "GAMING PORTAL"

Mimo wszystko podoba mi się styl w jakim praca została wykonana

PS.

Strasznie zapierdzielasz tymi pracami xD

8654014495912661120289.png

Opublikowano

6798414080374231120289.gif

Co do pracy:

-font do wymiany

-to żółte coś na home słabo wygląda

-trochę dziwnie umiejscowiony pasek wyszukiwania

-niepotrzebny kwadrat na "GAMING PORTAL"

Mimo wszystko podoba mi się styl w jakim praca została wykonana

PS.

Strasznie zapierdzielasz tymi pracami xD

Dziękuje za ocenę, nie mam lajków żeby Ci dać, więc zaległości odrobię jutro :D

Fakt, czcionek nie umiem dobierać :(

//Nom, zapierdalam, bo cały dzień praktycznie siedzę w ps'ie, ale na dziś to koniec, następne wypociny jutro hehe (:

Opublikowano

Ja tu nie piszę dla lajków :ninja:

Co do fontów:

https://www.google.pl/search?q=web+design+font&newwindow=1&client=firefox-a&hs=JTL&rls=org.mozilla:pl:official&channel=sb&source=lnms&sa=X&ei=jvTsU-mkDciw7AbIr4DAAg&ved=0CAcQ_AUoAA&biw=1024&bih=618&dpr=1

Jest masa stron typu '20 best fonts for design' itp.

Powchodź sobie na takie i pościągaj jakie ci się podobają

Od siebie polecam np. Lato, montserrat

8654014495912661120289.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...