Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

croon

Gość croon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym zrobił jeszcze tak

nowa warstwa z widoku > filtr > inne > górnoprzepustowy na ustawieniu 1,5 > tryb tej warstwy Nakładka > krycie ~70% (tak żeby nie za ostro) a jak postać wyda się zbyt wyostrzona, to jeszcze gumką na kryciu 50% soft brushem wymazać gdzie za ostro.

plus warstwa dopasowania 'ekspozycja' światło leciutko (jakieś 0.20) a dwa pozostałe tak 1/3 w prawo, generalnie żeby lekko szare, ale leciutko po bokach się zrobiło ;)

167161466687770313241.png

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakieś randomowe neonowe typo

4201914074277891211310.png

//znalazłem jeszcze jedną ze swoich starych prac, więc ją tu wrzucam:

m8ow4zF.jpg

Opublikowano

Nowa praca! Jest to moja pierwsza praca tego typu, co o tym sądzicie?

fYN62vj.jpg

Opublikowano

Według mnie za bardzo rozmazana i te bąbelki są nie potrzebne. Kolorystyka fajna, 5/10. ;)

Opublikowano

Nie ogarniam tego obrazku który wrzuciłeś przed chwilą.  

Jak dla mnie to musisz bardziej popracować nad światłem, pobierz sobie kilka paczek z C4D, baw się różnorakimi światłami na rozjaśnianiu itd. Nie tylko smużem człowiek żyje.

lownfast

Opublikowano

Nie ogarniam tego obrazku który wrzuciłeś przed chwilą.  

Jak dla mnie to musisz bardziej popracować nad światłem, pobierz sobie kilka paczek z C4D, baw się różnorakimi światłami na rozjaśnianiu itd. Nie tylko smużem człowiek żyje.

Dlaczego nie ogarniasz? Co w nim dziwnego? Wzorowałem się na pracy użytkownika Absurd Turtle, ale średnio mi wyszło

Opublikowano

Ładne, ale dlaczego tylko jedna litera? :)

jak bym zrobił resztę popsuło by efekt

Jakieś 5 min w PS... Z czego i tak większość czasu zabrało wpisywanie nicków...

zrób to samo co ja w 5 minut i potem możemy pogadać

ps: nie liczy się czas a efekt

Opublikowano

W sumie 

może nie identycznie, ale trochę się gubiąc w 4:30 się zmieściłem.

Słabe. Nie udało Ci się zrobić tego w 5 minut :)

Opublikowano

W sumie 

może nie identycznie, ale trochę się gubiąc w 4:30 się zmieściłem.

I powiedz Ty mi co to ma być? Robisz z siebie pośmiewisko, wygląda to słabo a przez większość czasu to się gubiłeś bo nie wiedziałeś co klikać

Opublikowano

Mylisz się @1361622928-U485574.pngcroon
Kolega @Artrix pokazał Ci, że twoja typografia nie jest trudna do wykonania, a wręcz przeciwnie... jest banalna. 

Może nie odwzorował tego w 100'procentach, tu nie chodzi o to, że on się gubi, po prostu nie przyjmujesz krytyki.

Opublikowano

Mylisz się @1361622928-U485574.pngcroon

Kolega @Artrix pokazał Ci, że twoja typografia nie jest trudna do wykonania, a wręcz przeciwnie... jest banalna. 

Może nie odwzorował tego w 100'procentach, tu nie chodzi o to, że on się gubi, po prostu nie przyjmujesz krytyki.

Digzu, ale on zrobił jeden textbox, napisał jakieś gówno, i tyle.

To co on zrobił nie przypomina nawet literki "M"

jakby mi nikt nie powiedział że to ma być napis MPC to bym się nie domyślił.

Więc mylisz się tutaj Ty, bo chyba nie wiesz co to jest krytyka :)

@Artrix

jesteś śmieszny :)

Opublikowano

Gubiłem się bo od kilku miesięcy nie ruszałem PS i parę rzeczy zapomniałem. Niestety jak @Digzu pisze, nie potrafisz przyjąć krytyki.

@EDIT. Krytykujesz moją prace, którą wykonałem w kilka minut, przyznałem się, że jest gównem... Ciekawe

Dzięki @croon, a teraz tak zwane "łapka w dół i spierdalam", ahh jaka szkoda, już łapek w dół nie ma. ._.

Dobrze że spierdalasz, bo już nie mam ochoty czytać twoich durnych postów.

To co ty zrobiłeś ja bym mógł zrobić w trzy minuty :)

Koniec, nie mam zamiaru się z wami kłócić bo szkoda słów

Opublikowano

To @Artrix nie potrafi przyjąć bo wykłóca się, że to co zrobił dorównuje w jakikolwiek sposób pracy @1361622928-U485574.pngcroon 'a. Przestańcie już bullshitować, że taki efekt można zrobić w 5 sekund, albo nawet w 3, bo to jest jego galeria a wy zachowujecie się jak dzieci z podstawówki udowadniając sobie, kto tak naprawdę zrobi lepszą pracę..

Uczeń
Opublikowano

3592114076221341211310.jpg

praca z tutka

Po pierwsze, gdyby nie wojna nie miałbyś ani GPS'a, ani internetu, ani telefonu - wojna jest postępem.

Po drugie, ta grafika nie wyszła Ci kompletnie moim zdaniem, nawet jeśli była z tutka (jak w ogóle takie gówno można wzorować na tutku). Przede wszystkim starałbym się zmieścić z typografią małą w napisie "Peace", zwiększył jej ilość, a zmniejszył wielkość. Wiem, że chcesz wszystko zrobić szybko - ale dzieło potrzebuje czasu.

jak bym zrobił resztę popsuło by efekt

zrób to samo co ja w 5 minut i potem możemy pogadać

ps: nie liczy się czas a efekt

Dobrze że spierdalasz, bo już nie mam ochoty czytać twoich durnych postów.

To co ty zrobiłeś ja bym mógł zrobić w trzy minuty  :)

Koniec, nie mam zamiaru się z wami kłócić bo szkoda słów

Szczerze, zgadzam się z Tobą. Przykładem niech będzie moje ostatnie logo: http://flyink.pl/ > nasze prace > przedostatni obrazek [nie chce mi się wyciągać linku do obrazka]. Czas wykonania sygnetu może minuta, dobór fonta może 2 minuty. Cena? 200 złotych i poszło. Czasami czas =/= efekt. Czasami dobre pomysły przychodzą szybko i równie dobrze przychodzi jego wykonanie. Ale nie wolno się w tym zatracić i krytykować swoje pomysły, swoje wykonania, podchodzić sceptycznie do każdego swojego dzieła i uważać je za gówno, by tak wyrobić swój styl - aby tylko najlepsze prace przypadły Ci do gustu. Jak będziesz się chwalił i pokazywał, że jesteś wielki... Kiedyś postanowisz [przez swoje wielkie ego] wyjść poza forum MPC, po czym na takich forach jak graffika, albo howtodesign pokażą Ci, że jesteś niczym i postanowisz rzucić grafikę. Nie trać zapału.

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...