Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enforce działa + dowód ss....

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O wiele lepiej strona działa po rejestracji. Skąd wiedziałeś, że odpowiedź to mobi?

użyłem brain.lua, przetłumaczyłem pytanie dowiedziałem się że chodzi o operatora komórkowego więc zacząłem szukać jakie dają numery. 30sec mi to może zajęło info z wikipedii wziąłem.

Wie ktoś o co chodzi ten PC Blocked - ip? było wcześniej jakiś koleś podał ale nie zabardzo wiem jak się tego pozbyć To jest Bodajże jakiś BOL CC w procesach.. wie ktoś jak się tego pozbyć żadne combo fixy itd wygooglowałem a tam tylko jak się pozbyć zablokowań na stronach.. ;/ help

@topic ŻADEN EFV NIE DZIAŁA I NIE BĘDZIE DZIAŁAŁ DZIECI GŁUPIE Ogarnijcie się płaczecie bo vipa nie ma :< o jej ale to smutne wy już jakieś dllki 10 minut po premierze vip bola wypuszczaliście żałośni jesteście. Pozdro dla kumatych ;]

miałem tak pare razy... myśle że jak jest przeciążenie strona blokuje napływ nie zarejestrowanych ludzi aczkolwiek moge się mylić... od kąd mam konto nie mam tego problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...