Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enforce działa + dowód ss....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

marny troll, wystarczy spojrzec w kom. na facebooku, tez im nie dziala

dokladnie tak.

juz 28 userow czyta temat xD

znowu z tematu zrobi sie jeden wielki syf i spam ;)

Age is just a number :)

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Your computer has been locked by Poland Anti-Cybercrime on 2014-07-17. It has been locked because you viewed or downloaded something illegal for Poland laws. Illegal content has been viewed with Chrome. For unlocking your PC you must complete an easy survey. If you don't complete it you will get fined for x10 Microsoft Windows 7 Home Premium copy. -- takie gówno mi wyskakuje,avast nic nie wykrywa,jest jakiś programik? :DDD(dlaczego zawsze ja ) xD

Zrób sobie przywracanie systemu. Standardowo powinieneś mieć cofkę o jeden dzień. Szkoda czasu na zabawę z AV. 

Opublikowano

Your computer has been locked by Poland Anti-Cybercrime on 2014-07-17. It has been locked because you viewed or downloaded something illegal for Poland laws. Illegal content has been viewed with Chrome. For unlocking your PC you must complete an easy survey. If you don't complete it you will get fined for x10 Microsoft Windows 7 Home Premium copy. -- takie g****o mi wyskakuje,avast nic nie wykrywa,jest jakiś programik? :DDD(dlaczego zawsze ja ) xD

Spróbuj malwarebytes anti-malware albo pogoogluj komunikat i zobacz jak wywalić. Zawsze też pozostaje combofix, ale jako ostateczność, bo czasem coś może spierdolić.

Opublikowano

HAHAH o k***a jaki paincik j****y haha.
OOAUfRi.png
cos mu po modelu przejechales, a ta linia tez krzywa troche, normalnie jakby byla w paincie robiona.
pszypadek? nie sondze.. hehe pozdro cebuly wierzcie dalej ze dziala

Opublikowano

HAHAH o k***a jaki paincik j****y haha.

Dodany obrazek

cos mu po modelu przejechales, a ta linia tez krzywa troche, normalnie jakby byla w paincie robiona.

pszypadek? nie sondze.. hehe pozdro cebuly wierzcie dalej ze dziala

Co ty ZOOM'y masz w oczach ?! xDD

Opublikowano

Dajcie spokój jak notheman mówi ze działa to działa.

Bo działa. Wietnamczycy z ich forum to potwierdzają. Lecz rozwiązania jeszcze nie znam.

Opublikowano

poprostu nie jestem pierwszym lepszym zjebem i sprawdzam czy cos nie jest przerobione,a do tego czemu na screenie postac nie stoi w srodku? czemu screen jest uciety? czemu nie ma daty ? no i tyle, pozdro fejk nara.

Opublikowano

Fejk to jest ale postać nie musi być w środku okręgu. Przy animacjach okrąg się nie porusza debile.

i c**j fejk to fejk

nawet se k***a mozesz kolo w paincie zrobic i takie samo wyjdzie jak przyblizysz

Opublikowano

Sprawdziłem. Nie działa ten sposób. Jak dla mnie moderatorzy powinni na jeden dzień zamknąć ten dział cały, bo to aż śmieszne jest.

Opublikowano

Fejk to jest ale postać nie musi być w środku okręgu. Przy animacjach okrąg się nie porusza debile.

Musi. Jeśli koło jest rysowane na myHero.x, myHero.y, myHero.z (czyli tak jak w każdym skrypcie) to postać musi być na środku.

Opublikowano

A jak zazanczyć skrypty które chcę uruchomić jeżeli to w ogóle działa?

k***a nie dziala wiec nic k***a nie zaznaczysz k***a 

Opublikowano

Jemu chodzilo chyba o to ze jak postac wykonuje np taniec to wtedy faktycznie okrag sie nie porusza

chyba postac stoi w miejscu to jak k***a mial taniec robic ja p******e czy ja pisze z debilami

Opublikowano

Musi. Jeśli koło jest rysowane na myHero.x, myHero.y, myHero.z (czyli tak jak w każdym skrypcie) to postać musi być na środku.

No ale jak jest animacja tańca bądź innego gówna, to ekran też za nią nie chodzi -.-. Tak samo jest z okręgiem. Przy tańcu bądź innym gównie będzie to wyglądało jakbym postać nie stała na środku.

Opublikowano

No ale jak jest animacja tańca bądź innego gówna, to ekran też za nią nie chodzi -.-. Tak samo jest z okręgiem. Przy tańcu bądź innym gównie będzie to wyglądało jakbym postać nie stała na środku.

lol japierdole na screenie postac stoi to jak mial taniec robic? to ja jestem popierdolony czy ty cos k***a zle piszesz

a z tego co wiem po tancu postac wraca spowrotem na miejsce skad animacja sie zaczela wiec

Opublikowano

lol japierdole na screenie postac stoi to jak mial taniec robic? to ja jestem popierdolony czy ty cos k***a zle piszesz

a z tego co wiem po tancu postac wraca spowrotem na miejsce skad animacja sie zaczela wiec

I po co sie spinac? Fejk to fejk.

fjlw0o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...