Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enforce działa + dowód ss....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chyba postac stoi w miejscu to jak k***a mial taniec robic ja p******e czy ja pisze z debilami

Ty jestes glupi czy uposledzony skoro k***a wyraznie napisalem, ze jak postac wykonuje taniec to moze wyjsc poza ten p********y okrag a koles zrobil screena podczas animacji, jezeli nie rozumiesz to idz byc idiota gdzie indziej sugeruje gimbaze

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty jestes glupi czy uposledzony skoro k***a wyraznie napisalem, ze jak postac wykonuje taniec to moze wyjsc poza ten p********y okrag a koles zrobil screena podczas animacji, jezeli nie rozumiesz to idz byc idiota gdzie indziej sugeruje gimbaze

k***a zobacz na PRZYBLIZONY SCREEN JAK SLEPY jestes I K***A POSTAC STOI W MIEJSCU, co za przyglup k***a mac.

JAKBY podczas animacji zrobil to kurwa draven by inaczej stal chociaz o kurwa j****y cm a stoi tak jak bez animacji kurwa do dupy c**j ci

Opublikowano

ty jestes k***a jebanym zdezelowanym grubasem. no po prostu debil. wez spierdalaj i zaloz k***a okulary 

Dobra kidzie nie potrzebnie zaczynalem dyskusje widac ze jestes zakompleksionym frajerem z gimbazy

Opublikowano

Dobra kidzie nie potrzebnie zaczynalem dyskusje widac ze jestes zakompleksionym frajerem z gimbazy

morda przysczaty cwelu wypierdalaj grac w tibie

Opublikowano

Nie rozumiem gdzie jest administracja .... >.< tak znana strona mpc a zero reakcji... w poprzednich tematach też co post to mięso lata.

76561198034439306.png

Opublikowano

Nie rozumiem gdzie jest administracja .... >.< tak znana strona mpc a zero reakcji... w poprzednich tematach też co post to mięso lata.

bo idiotom tszeba mowic jak jest a nie kórwa 

Opublikowano

morda przysczaty cwelu wypierdalaj grac w tibie

I dotego jeszcze masz pryszecze...Chyba nie powiesz ze jestes rudy?. Tak sobie patrze na twoj profil i wszystko jasne

,,siema siema wszyscy bolowce

uzywam free syndry od hondy bo jestem cebula

czy moge dostac za to bana?,,

,,dzienki za pomoc,,

Kilka cytatow jak lecialo nawet nie musialem nic szukac ;)

Opublikowano

I dają bany za nic ;-; 

NIESPODZIANKA 

NEW SKIN ⇓⇓⇓

tumblr_n955zxYkWO1qztgoio1_250.gifKatarina BraZZers

Opublikowano

kolejny temat do zamkniecia. enforce jesli dziala to ma je niewiele osob. i na pewnie nie udostepnia od tak.

tak jak mowilem wczesniej niepotrzebny spam sie tu robi.

jesli ktos chce miec bola to niech kupi vipa i tyle w temacie JOŁ

Age is just a number :)

Opublikowano

kolejny temat do zamkniecia. enforce jesli dziala to ma je niewiele osob. i na pewnie nie udostepnia od tak.

tak jak mowilem wczesniej niepotrzebny spam sie tu robi.

jesli ktos chce miec bola to niech kupi vipa i tyle w temacie JOŁ

Opublikowano

I dotego jeszcze masz pryszecze...Chyba nie powiesz ze jestes rudy?. Tak sobie patrze na twoj profil i wszystko jasne

,,siema siema wszyscy bolowce

uzywam free syndry od hondy bo jestem cebula

czy moge dostac za to bana?,,

,,dzienki za pomoc,,

Kilka cytatow jak lecialo nawet nie musialem nic szukac ;)

he he he ale ty zabawny caly forumek sie smieje he he he

842241405627296630755.png

twoje wypowiedzi tez zajebiste, wspolczuje ci :( wysle 10zł poczta 

cwel zmasakrowwanyy

Opublikowano

No ale jak jest animacja tańca bądź innego gówna, to ekran też za nią nie chodzi -.-. Tak samo jest z okręgiem. Przy tańcu bądź innym gównie będzie to wyglądało jakbym postać nie stała na środku.

Bo champion stoi dalej na tym samym x i z ;)

Opublikowano

Dobrze że to fake i radzę nie wrzucać tutaj true poradnika bo zaraz przyjdzie ten debil lexu czy jak mu tam k***a jest i wrzuci na leaka, hf, c**j wie co jeszcze i enforce szlag trafi już permanentnie.

Specjalnie to wrzuciłem aby to dostało fixa :)

Jeszcze 10 $ na tym zarobiłem 8k wejść w link xD

Dziengi, jest na vipka.

Teraz możecie płakać.

Opublikowano

cwel zmasakrowwanyy

ahahah ale beka z kida skoncz juz ;D

Opublikowano

Specjalnie to wrzuciłem aby to dostało fixa :)

Jeszcze 10 $ na tym zarobiłem 8k wejść w link xD

Dziengi, jest na vipka.

Teraz możecie płakać.

Na szczęście nie dałem takiemu zjebowi zarobić.

@down

bitwa na cebule idę po popcorn ahhaha

@antywarn

ENFORCE NIE DZIALA OGARNIJCIE DUPSKA

Opublikowano

No dokładnie :D. I to widać na tym ss :).

Niby masz rację, ale ten ss to fake - w prawdziwym PS: Marksman/Rebornie nie masz możliwości zmiany length before snapping jeśli chodzi o lag free circles - są najmniejsze, a na tym screenie są największe - Paint. :D

Opublikowano

cwel zmasakrowwanyy

You made my day bro! :D Uśmiałem sie jak przeczytałem te 2 linijki disu na bezmózgiego raka :3

Deadboy

Opublikowano

Niby masz rację, ale ten ss to fake - w prawdziwym PS: Marksman/Rebornie nie masz możliwości zmiany length before snapping jeśli chodzi o lag free circles - są najmniejsze, a na tym screenie są największe - Paint. :D

Już teraz pomijam ss. Chodzi o sam fakt :P żeby gimby zrozumiały.

Opublikowano

ahahah ale beka z kida skoncz juz ;D

grzeczniej do pana grzeczniej

Opublikowano

Nie ma to jak paint ;) nie wieżcie ... Postać nie stoi w środku , nicki zamazane paintem , odległość w paincie ...

Modki to dźiffki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...