Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPG Zone TekkitLiteSerwer

KACPER-W

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ref

Serwer od 8 września do 28( lub 29) września będzie Off .

Jeśli ktoś by chciał o kontakt z administracją pisać na pw w celu dostania niezbędnych informacji co do serwera

( typu ts)

• 5 tygodni później...
  • Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najlepszy serwer na modach ever ^_^ 

Nie mogę się doczekać startu.

As wars come and go, my soldier stays eternal

Opublikowano

Najlepszy serwer na modach ever ^_^

Nie mogę się doczekać startu.

Start się trochę przeciąga ale opłaca się troszkę poczekać ;)    

Przewidywany start -  15 Październik

Opublikowano

Juz myslalem ze nic z tego nie bedzie ale jak 15 start to warto poczekac ten 1 dzien :D

As wars come and go, my soldier stays eternal

Opublikowano

Juz myslalem ze nic z tego nie bedzie ale jak 15 start to warto poczekac ten 1 dzien :D

Nie chce cię rozczarować ale nie wiadomo czy na 100% będzie jutro ale narazie wszystko jest ok. W razie zmian dam edit niżej.

Opublikowano

ile modów jest na serwerze?

Modów będzie około 110 ;)

Furude, WhiteWidow !! odpalajcie tą maszynę bo nabrałem ochoty na jakiś porządny serwer techniczny !! :D <Windmill><Windmill><Windmill><Windmill>

Serwer będzie możliwe że dziś otwarty ( 15 październik ) 

Dam linka niżej do nowego tematu z serwerem :)

Opublikowano

No czekam z niecierpliwością.... Kiedyś chyba grałem

Lepiej bądź cierpliwy bo nie wiem czy dziś na 100% będzie serwer :/    lecz informacje będę dawał poniżej 

EDIT 2

Serwer będzie jednak ( może ale nie na pewno ) w ten weekend

Właściciel może się wypowie niżej dlaczego tak jest ;)

Opublikowano

Furude, WhiteWidow !! odpalajcie tą maszynę bo nabrałem ochoty na jakiś porządny serwer techniczny !! :D <Windmill><Windmill><Windmill><Windmill>

Furude nie wiem czy czyta bo już dawno go nie widziałem jakoś chyba chwilowo ma przerwę.

A co do serwera będzie już niedługo. Porządny sprzęt już zamówiony i zakupiony czekają na aktywacje, jutro tj. 16tego będzie. 

Wtedy tylko zostaje wrzucić mapkę aktualizować all i gramy tak jakoś ze 24h może to trwać ale warto ...

p.s. Tak na marginesie mogę powiedzieć ... chyba mogę że jest 113 modów na chwilę obecną 

Opublikowano

nie, maszyna nie doszła

Ma racje, jeśli będą jakieś zmiany to dam edit niżej 

EDIT (2) :

Linka do prezentacji serwera dostaniecie tu niżej.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

są już jakieś informacje czy serwer napewno wystartuje dzisiaj ? a jak nie dzisiaj to kiedy ? :D

są postępy są ... ale jeszcze nie wiem czy będzie dziś, może będzie ale jak coś się zmieni to dam edit tu gdzie właśnie to pisze do Ciebie.

Strona serwera http://eqteam.pl/   Jeśli byś  chciał ip ts3 pisz na pw

Jeśli jesteście tacy chętni to pisać na priv, u mnie od 3 miesięcy biega techniczny na paczce FTB Monster

Wiesz co ... żal mi cię, taka ,,reklama'' w postcie to jakiś banał wprost. Nie stać cię na więcej ? na serio ?

Opublikowano

są postępy są ... ale jeszcze nie wiem czy będzie dziś, może będzie ale jak coś się zmieni to dam edit tu gdzie właśnie to pisze do Ciebie.

Strona serwera http://eqteam.pl/   Jeśli byś  chciał ip ts3 pisz na pw

Wiesz co ... żal mi cię, taka ,,reklama'' w postcie to jakiś banał wprost. Nie stać cię na więcej ? na serio ?

Oj nie płacz tyle. Piszesz jakby świat się zawalił. To tylko gra a wszyscy się spuszczają jakby to miało jakieś znaczenie. Przynajmniej mam serwer za darmo dla graczy i nie ciągnę kasy za jakieś rangi itemy itp.

Opublikowano

Oj nie płacz tyle. Piszesz jakby świat się zawalił. To tylko gra a wszyscy się spuszczają jakby to miało jakieś znaczenie. Przynajmniej mam serwer za darmo dla graczy i nie ciągnę kasy za jakieś rangi itemy itp.

Czy ja ciągnę kasę z serwera ? Czy ciągnę kasę na rangi itd ? 

Nie biorę kasy kasy żadnej, ten temat został założony przez gracza tego serwera czyli prze zemnie, a taki jest powód że cenie sobie niektóre sieci serwerowe ...

Rangi są do kupienia owszem, ale kasa idzie na serwer to ja wiem. A ja nie każe nikomu kupować żadnej rangi i nikt nie karze, gdy gracz chce to kupuje a nie.

I widzę że napisałeś że masz serwer,,darmowy'' . Serwer ten co reklamuje tu nie jest płatny ani nic, tylko są rangi do kupna gdyby ktoś chciał. 

Nie wiem czemu tak napisałeś, ale gdy tak sobie pomyśleć to tylko po to by zareklamować swój serwer że jest ,,darmowy'' .

Opublikowano

żenada serv mial byc a nadal nie ma ... i zapewne nie bedzie :)

Jeśli chciałbyś wiedzieć to serwer jest gotowy, launcher tez... tylko jest parę problemów z itemshopem. Wejdź sobie na nową stronę serwera  http://eqteam.pl/ bo prace ciągle nad nim trwają, wczoraj akurat został wydany launcher.

Opublikowano

czaman jeśli chcesz reklamować swój serwer napisz w odpowiednim dziale odpowiedni temat. Tutaj obecni raczej nie zechcą iść na jakiś rzekomo darmowy serwer niewiadomego pochodzenia ani jeśli nic nie wiadomo o nim dokładnie. Ludzie tutaj spamując czy serwer działa czy nie działa czekają bo wiedzą że serwer fajny i kolejna edycja tego serwera tez zapewne będzie dobra. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...