Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPG Zone TekkitLiteSerwer

KACPER-W

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego jak odpalam launcher to zatrzymuje się na 75% i stoi? Usuwałem pliki i włączałem jeszcze raz i nie pomogło.

Dobra już po problemie.

Ale jest drugi. Mianowicie gdy laucher się załaduje pojawia się MC z napisem "MOJANG" i dalej dupa (brak odpowiedzi) i tak cały czas.
Przydzielałem 3GB dając argument: "-Xmx3G -XX:PermSize=256M"
Przydzielałem też 2GB i 1GB podając argument: "-Xmx2G -XX:PermSize=128M"
Mam system Windows 7 64bit i 4GB RAM'u. Może ktoś pomoże?

Opublikowano

Haahaaah.. Kolejny projekt 4get**** i kolejne gówno :D. Już kilka razy grałem na jego serwerze, to jak nagrywanie jego i jego rudych kolegów przy zabawie w pociąg ^^.. serdeczenie nie polecam.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Dlaczego jak odpalam launcher to zatrzymuje się na 75% i stoi? Usuwałem pliki i włączałem jeszcze raz i nie pomogło.

Dobra już po problemie.

Ale jest drugi. Mianowicie gdy laucher się załaduje pojawia się MC z napisem "MOJANG" i dalej dupa (brak odpowiedzi) i tak cały czas.

Przydzielałem 3GB dając argument: "-Xmx3G -XX:PermSize=256M"

Przydzielałem też 2GB i 1GB podając argument: "-Xmx2G -XX:PermSize=128M"

Mam system Windows 7 64bit i 4GB RAM'u. Może ktoś pomoże?

Najlepiej nic nie zmieniaj tylko daj więcej ramu. Też mam zawsze brak odpowiedzi ale po kilku minutach się włącza .Napisz mi ile minut czekasz aż się odpali.

mi się minecraft wyłącza

Ile przydzielasz ramu na mc, a ile wgl masz w kompie ramu.

Haahaaah.. Kolejny projekt 4get**** i kolejne gówno :D. Już kilka razy grałem na jego serwerze, to jak nagrywanie jego i jego rudych kolegów przy zabawie w pociąg ^^.. serdeczenie nie polecam.

Ja bym się z cb śmiał bo większość graczy gra na serwerze ... Może ci wyżej mają problemy z launcherem ale da się im pomóc ... 4Get nie robił tego wszystkiego sam i to nie jest jakieś gówno bo działa jakoś te twoje ,,gówno'' pewnie sam nie pobrałeś tego launchera tylko czytałeś innych problemy ... heh, ale z resztą to jesteś ty czyli ***** :P

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dodaj IP - 1h.

A po co?

Jak ktoś nie ma launchera to i tak nie zagra,

a jak ma, to ma również IP...

PS. Launcher nie aktualizuje mi się do 1.7.10, jest cały czas na 1.6.4.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

A po co?

Jak ktoś nie ma launchera to i tak nie zagra,

a jak ma, to ma również IP...

PS. Launcher nie aktualizuje mi się do 1.7.10, jest cały czas na 1.6.4.

Podałem link i jest na stronie 2, już właśnie się zajmę edycją tematu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...