Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EnforceVIP Zablokowany.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, ból dupy bo nie mam enforca, beka.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

to po c**j jesteś w tym temacie ? wypierdalaj.

Bo mogę? Luzuj bo Ci żyłka pierdząc pęknie, co za łeb. XDDD

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Ale przecież to ty trollujesz a nie on.

hahaha następny który myśli że po napisaniu takiego komentarza ludzie nie pobiorą mojego dll ? Zdziwisz się ale znowu będzie pełno cheaterów na enforce :)

Opublikowano

hahaha następny który myśli że po napisaniu takiego komentarza ludzie nie pobiorą mojego dll ? Zdziwisz się ale znowu będzie pełno cheaterów na enforce :)

Poszedłem w ogień i pobrałem to co ty dałes.Nie pobierajcie tego ludzie tam nie ma dll.

TO CO ZOSTAŁO PACZANE.NIGDY NIE ZOSTANIE ODPACZANE.

Opublikowano

Nie pobierać tego co wrzucił ten pajac 2 posty nademną (czyt. @ChuWamWdu) bo nic tam nie ma.

Sam pewnie nie ma dll'ki i chce zdobyć trochę fejmu, beka z Ciebie.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Przykro mi że jesteś trollem i cie nie stać na vipa :(

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Ludzie, dlaczego od razu kogoś nie stać? Może ktoś nie chce wydawać 30zł na jakiegoś debilnego bota a woli mieć to za darmo xD?

9amUS1C.png
Opublikowano

Nie stać mnie dlatego udostępniłem .dll, wziąłem ją z dupy wiesz? wyobraź sobie że mam vipa i właśnie stąd ona pochodzi

Ale w tym pliku nie ma żadnego dll chłopcze. 

TO CO ZOSTAŁO PACZANE.NIGDY NIE ZOSTANIE ODPACZANE.

Opublikowano

Ludzie, dlaczego od razu kogoś nie stać? Może ktoś nie chce wydawać 30zł na jakiegoś debilnego bota a woli mieć to za darmo xD?

30 zł to aż taki majątek? XDDDD

2lbi4xv.png

Opublikowano

@Shivatensei

Nie stwierdziłem, że to majątek. Właściwie specjalnie nie powiedziałem, że to majątek. To nie są duże pieniądze, no ale przecież jest miliard lepszych rzeczy na które można to wydać.

9amUS1C.png
Opublikowano

Takich ludzi nazywam poprostu złodziejami którzy nie szanują cudzej własności proste, jeżeli zostaleś wychowany na zlodzieja = spoko

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die

Opublikowano

Takim internetowym złodziejem to ja mogę być, jak mam zaoszczędzić sobie te 30zł (które nie są majątkiem, żeby nie było xD).

9amUS1C.png
Opublikowano

Takim internetowym złodziejem to ja mogę być, jak mam zaoszczędzić sobie te 30zł (które nie są majątkiem, żeby nie było xD).

Jeżeli TTipa wejdzie do Polskiego prawa to wtedy powiedz "Takim internetowym zlodziejem to ja moge byc" cwaniaczku ;] wyjdz najlepiej stad a nie zebrasz o dll;]

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die

Opublikowano

@"Shivatensei"

Nie stwierdziłem, że to majątek. Właściwie specjalnie nie powiedziałem, że to majątek. To nie są duże pieniądze, no ale przecież jest miliard lepszych rzeczy na które można to wydać.

Pewnie np. worek cebuli.

2lbi4xv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...