Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EnforceVIP Zablokowany.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na EV też nie dziala.

Musisz odznaczyc Inject w EFV, czytaj co on pisze.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

czekaj czekaj misiek, sugerujesz odpalenie na 4.11 enforce, zaznaczenie skryptow i inject dllki z 4.12? dobrze rozkminiam, bo na 4.12 to jest ciągle logowanie... sprawdzałeś to?

Opublikowano

I tak nie działa i nie będzie działać. NIe ma jeszcze wersji działającej

Opublikowano

czekaj czekaj misiek, sugerujesz odpalenie na 4.11 enforce, zaznaczenie skryptow i inject dllki z 4.12? dobrze rozkminiam, bo na 4.12 to jest ciągle logowanie... sprawdzałeś to?

to bez sensu, przeciez sam wrzucił nową dll na fanpage, ten ziomek nie ogarnia angielskiego

fjlw0o.jpg

Opublikowano

to bez sensu, przeciez sam wrzucił nową dll na fanpage, ten ziomek nie ogarnia angielskiego

tak z tym że z 4.12 odpalajac enforce masz logowanie. z 4.11 normalnie odpalasz bola... tylko nie injectuje. taten injector injectuje dllke przy ładowaniu meczu. wiec mozesz z jednej odpalic bola z drugiej zagrac mecz. chwilowo nie mam jak sprawdzic...

Opublikowano

tak z tym że z 4.12 odpalajac enforce masz logowanie. z 4.11 normalnie odpalasz bola... tylko nie injectuje. taten injector injectuje dllke przy ładowaniu meczu. wiec mozesz z jednej odpalic bola z drugiej zagrac mecz. chwilowo nie mam jak sprawdzic...

Sprawdzałem, injectuje ale skrypty nie działają. Czy wy k***a nie rozumiecie że narazie to nie będzie działać ?

Opublikowano

Sprawdzałem, injectuje ale skrypty nie działają. Czy wy k***a nie rozumiecie że narazie to nie będzie działać ?

pierwsza część twojej wypowiedzi przeczy drugiej ;) po co sprawdzasz skoro to ma nie dzialać.  i fakt nie działa. ale żeby o tym wiedzieć też musiałeś pierw to sprawdzić ;)

Opublikowano

pierwsza część twojej wypowiedzi przeczy drugiej ;) po co sprawdzasz skoro to ma nie dzialać.  i fakt nie działa. ale żeby o tym wiedzieć też musiałeś pierw to sprawdzić ;)

Sprawdzić zawsze można mimo że jestem pewien w 99% że to zacznie działąć dziś około 22/23.

Opublikowano

Sprawdzić zawsze można mimo że jestem pewien w 99% że to zacznie działąć dziś około 22/23.

no właśnie, niestety nawet trzeba...

Sugerujesz że ktoś leaknie nową wersję?

z biegiem czasu jeśli wyjdzie to napewno.

Opublikowano

Ale tak czy siak to się nie dostanie na to forum... Miejmy nadzieje ;) itq5 powiadomię Cie gdy już będę miał w pełni działające jeżeli tego chcesz.

xxx

Virusy + niedziałający sposób-nie ściągać od tego pana.

Opublikowano

LUDZIE K***A MAĆ- SAMO ZAINJECTOWANIE DLLKI NIE WYSTARCZY ! Kiedy wy to zrozumiecie ? nowy auth nowy problem koniec zabawy ... 21 macie dla free userów to sobie pogracie. O efv na tym forum możecie już zapomnieć. Garstka ogarniętych ludzi będzie go miała bo znów sie stanie tak jak sie stalo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...