Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EnforceVIP Zablokowany.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaki niby fake?

nie odpalaj, ja nawet nie pobieram ale jesli to jest to co bylo juz rzucane przez kogos innego, to na vmware odpaliłem to ciagle jakieś błedy miałem i wogle system sie jebał ;d

LUDZIE K***A MAĆ- SAMO ZAINJECTOWANIE DLLKI NIE WYSTARCZY ! Kiedy wy to zrozumiecie ? nowy auth nowy problem koniec zabawy ... 21 macie dla free userów to sobie pogracie. O efv na tym forum możecie już zapomnieć. Garstka ogarniętych ludzi będzie go miała bo znów sie stanie tak jak sie stalo

to miała garstka osób reszta męczyła się z szukaniem tego co trudne akurat nie było, ale niekoniecznie musiało to lądować na publiku tutaj...

Opublikowano

Crell, czy mozesz k***a wyjsc z tego forum i w*********c na jakies inne? Tylko pierdolisz nie dostaniecie nic i c**j. Dobrze nie dostaniemy, ale przestan pierdolic.

PS LUDZIE KURWA JAK BEDZIE KTOS CHCIAL WAM DAC TO NIE DA 2 OSOBOM TYLKO CALEMU FORUM WIEC KURWA PRZESTAC SPAMOWAC I CZEKAC NA DUPIE WAKACJE SA DO K***Y NEDZY xD

Opublikowano

nie odpalaj, ja nawet nie pobieram ale jesli to jest to co bylo juz rzucane przez kogos innego, to na vmware odpaliłem to ciagle jakieś błedy miałem i wogle system sie jebał ;d

to miała garstka osób reszta męczyła się z szukaniem tego co trudne akurat nie było, ale niekoniecznie musiało to lądować na publiku tutaj...

Weź mi nawet nie mów. Genialny pomysł publikacji tego doprowadził do upadku efv. Jeżeli znowu tak będzie to rip forever

Opublikowano

Weź mi nawet nie mów. Genialny pomysł publikacji tego doprowadził do upadku efv. Jeżeli znowu tak będzie to rip forever

Tak samo uważam.Nie trzeba było się dzielić z polską czymś darmowym, bo akurat od nas jest najwięcej cebulaków i każdy zamiast kupić woli coś mieć za free. Są wyjątki oczywiście :) Ja sam zanim to tu jeszcze było sprzedałem kilku osobom enforc'a i działało... A teraz... Lipton.

Co do tematu żebym warna nie dostał to: Mi nadal nie działa. Musimy czekać na nowe auth.

Opublikowano

msdcsc.exe? tozto fake

dobra po dokladnym sprawdzeniu to sterta wirusów, na szczescie nie pozwolilo mi tego odpalic, nie pobierajcie

co do tego env to chyba bylo spoko póki ktos nie stworzył tych pieknych tutoriali dla enforca ktore widnieja teraz na zagranicznych forach skopiowane prosto z mpc, po pojedynczych postach nikt by tego nie podpapał

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Ktoś kto jest w tych tematach ogarnięty niech pisze na PW zawsze co dwie głowy to nie jedna i szybciej znajdzie się rozwiązanie;)

Opublikowano

@nothaveanon jest to

Crypter + Dark Comet

jest to trojan nie pobierać tego!!!

Dlaczego jest nie wykrywalny? Crypter zacryptował plik tak że jest teraz FUD - Nie wykrywalny przez zadnego anty wirusa - Trzeba poczekać 2-7 dni aby anty wirusy zaczeły go wykrywać a może mniej.

kwwLI6C.png

Opublikowano

Ktoś kto jest w tych tematach ogarnięty niech pisze na PW zawsze co dwie głowy to nie jedna i szybciej znajdzie się rozwiązanie;)

Lepiej poczekać. Wiele głów nad tym myśli. Sami technicy którzy robią fix'y do enforca nad tym myślą ale bez nowego auth narazie nic nie mają... Myślę, że jutro już wyjdzie :)

Opublikowano

@nothaveanon jest to

Crypter + Dark Comet

jest to trojan nie pobierać tego!!!

Dlaczego jest nie wykrywalny? Crypter zacryptował plik tak że jest teraz FUD - Nie wykrywalny przez zadnego anty wirusa - Trzeba poczekać 2-7 dni aby anty wirusy zaczeły go wykrywać a może mniej.

Matka wie ze ćpiesz?

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Lepiej poczekać. Wiele głów nad tym myśli. Sami technicy którzy robią fix'y do enforca nad tym myślą ale bez nowego auth narazie nic nie mają... Myślę, że jutro już wyjdzie :)

Mam do ciebie pytanko czy wiesz gdzie na hackforum znajduje się oficjalny temat o Enforce?Był bym wdzięczny jeżeli bys podał tutaj czy na pw bo ja szukałem ale nie ma luja nie znalazłem.

TO CO ZOSTAŁO PACZANE.NIGDY NIE ZOSTANIE ODPACZANE.

Opublikowano

Matka wie ze ćpiesz?

Nie nie wiem bo nie ćpie.

Co do twojej wypowiedzi jak sie nie znasz to o czymś nie mów.

msdcsc.exe - Nawet deafultowego AutoStartupa nie zmienił daje się zawsze rzeczy typu: Java,CCleaner, Inne rzeczy popularne których używa dużo osób.

tak jak mówie jest to trojan.

Co do tematu

I dobrze że nie działa duzo mniej noobów latających na bolu z EnforceVIP jak coś chcesz mieć to sobie kup bo za darmo nic nie dostaniesz a jak dsotaniesz to duzo innych osob to dostanie i beda takie tego efekty jak teraz widać - Nowy Auth tyle ode mnie.

kwwLI6C.png

Opublikowano

Matka wie ze ćpiesz?

On ma trochę racji. Akurat te pliki to wirusy. Postaw darmową maszynę na kilka godzin (amerykańskie hostingi to oferują) i sprawdź. Mi zmieniło coś w plikach systemowych, że nie mogę się dostać na maszynę...

Opublikowano

Mam do ciebie pytanko czy wiesz gdzie na hackforum znajduje się oficjalny temat o Enforce?Był bym wdzięczny jeżeli bys podał tutaj czy na pw bo ja szukałem ale nie ma luja nie znalazłem.

up pw

Opublikowano

co do tego env to chyba bylo spoko póki ktos nie stworzył tych pieknych tutoriali dla enforca ktore widnieja teraz na zagranicznych forach skopiowane prosto z mpc, po pojedynczych postach nikt by tego nie podpapał

Zarax i tak powie, że to było na zagranicznych forach. C**j, że nie w takiej ilości jak na MPC. 100331404908542817206.png

Na forum tworzone zostały tematy z prośbą o enforce, nawet użytkownicy sprzedawali sobie to na pw, tak nie może być. Może pomyślałbyś, że enforce był dostępny nie tylko tutaj?

Żeby było szybciej i bez zbędnego stresu mordki, czekacie na leak z bolscript 100331404908542817206.png

Opublikowano

On ma trochę racji. Akurat te pliki to wirusy. Postaw darmową maszynę na kilka godzin (amerykańskie hostingi to oferują) i sprawdź. Mi zmieniło coś w plikach systemowych, że nie mogę się dostać na maszynę...

To ze zawarte sa w tym wirusy to chyba nic nowego sam wstawilem scrna wczesniej. Po skanowaniu dowaliło kolejne 3. I juz jest czysto, i wszystko mi dziala.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Zarax i tak powie, że to było na zagranicznych forach. C**j, że nie w takiej ilości jak na MPC. 100331404908542817206.png

Żeby było szybciej i bez zbędnego stresu mordki, czekacie na leak z bolscript 100331404908542817206.png

fakt bo bylo, ale był ten sam burdel co w naszym 40stronicowym temacie. z tą różnicą że chociaż w nim jakaś pomoc od nas płynęła, to nie rzucilismy publicznie plików enforce. były bole/skrypty/liby/dllki ale żeby ktoś mógł wogle korzystać z tego musiał mieć ten brain lua i samemu sobie enforce znaleźć... kto miał to miał, ja dostałem od kogoś z linkiem do filmu na yt i sam sobie rozgryzłem wszystko. dalej tego nie puszczalem i nawet jak było puszczane przez innych no bo się rozeszło prywatnie... to i tak to był znikomu procent w porównaniu z tym co jest teraz.

Opublikowano

fakt bo bylo, ale był ten sam burdel co w naszym 40stronicowym temacie. z tą różnicą że chociaż w nim jakaś pomoc od nas płynęła, to nie rzucilismy publicznie plików enforce. były bole/skrypty/liby/dllki ale żeby ktoś mógł wogle korzystać z tego musiał mieć ten brain lua i samemu sobie enforce znaleźć... kto miał to miał, ja dostałem od kogoś z linkiem do filmu na yt i sam sobie rozgryzłem wszystko. dalej tego nie puszczalem i nawet jak było puszczane przez innych no bo się rozeszło prywatnie... to i tak to był znikomu procent w porównaniu z tym co jest teraz.

Teraz łudzić się nadzieją że update nie wejdzie na to forum bo będzie znowu straszny syf i fixy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...