Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alien2.pl *Nowy Świat* - ANKIETA

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście nie mam mnie w teamie Alien2. @Eden Hazard jeśli Cię to interesuje to jestem w teamie MPCforum. 

PS. Polecam i powiedzenia przy starcie.

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gralbym ale boje sie ze znowu dostane bana za top1 ninja dagGer szkoda czasu ;0 Ze niby wh tiaa :)

Opublikowano

Gralbym ale boje sie ze znowu dostane bana za top1 ninja dagGer szkoda czasu ;0 Ze niby wh tiaa :)

To naucz się grać bez hacków. Wtedy na pewno bana nie dostaniesz kolego ;)

Opublikowano

Aktualnie nie ma gdzie grać więc chetnie zawitam :)
Zbroje jak z Sh*vy :D szkoda tylko, że z wachlarzy nie robi sie lasek :>

Opublikowano

Aktualnie nie ma gdzie grać więc chetnie zawitam :)

Zbroje jak z Sh*vy :D szkoda tylko, że z wachlarzy nie robi sie lasek :>

Bo to by nie miało sensu :P

Laska bije jak dzownek, a wachlarz jak wachlarz więc coś trzeba wybrać:D

Opublikowano

Nie polecam !

Serwer startował wielokrotnie i był na max 2tyg

Złe info masz kolego, ostatnia jesgo odsłona stała prawie 4 miesiące. A potem HA wylądował w szpitalu.

Opublikowano

Skąd wziąć 6/7 bony? Z każdego rodzaju metinów oraz bossów na wyższy poziom.  - tak jest napisane w prezentacji a zauważyłam u handlarza ze są w paczce 200 szt.  czyli w końcu u handlarza czy dropić ( lepiej u handlarza ) :D

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Skąd wziąć 6/7 bony? Z każdego rodzaju metinów oraz bossów na wyższy poziom.  - tak jest napisane w prezentacji a zauważyłam u handlarza ze są w paczce 200 szt.  czyli w końcu u handlarza czy dropić ( lepiej u handlarza ) :D

To są dodania 1-5 bonów, 6/7 musicie sami zdobyć. :)

Opublikowano

Serwer mega zajebioza ! Grałem na poprzednim nagrałem serię 10odc i co ? Serwer upadł :( Myślę, że tym razem tak nie bd bo szkoda takiego serwera !

Mam jeszcze 2 pytanka:

Jest otwarta rekrutacja na GM lub moderatora forum ?

Jakie wynagrodzenie otrzymują osoby które nagrywają na YT ? Mam niespełna 500 widzów a wyświetlenia dochodzą do 200. Link jak coś: https://www.youtube.com/user/mrbasketbody

Na pewno zalookam na serwer :) Życzę powodzenia i innym miłej zabawy !

Edit ojj sry nie zauważyłem:

Poszukujemy paru beta testerów, po więcej info zapraszam na ts3 :), poszukujemy także moderatorów.

Gdzie się zgłaszać ? Mogę być zarówno beta testerem jak i moderatorem. Jak bym mógł prosić IP ts :), jutro na pewno do Was się zgłoszę.

1377531174-U173186.png

Wyniki 2marzec 2014r :)

Opublikowano

Serwer mega zajebioza ! Grałem na poprzednim nagrałem serię 10odc i co ? Serwer upadł :( Myślę, że tym razem tak nie bd bo szkoda takiego serwera !

Mam jeszcze 2 pytanka:

Jest otwarta rekrutacja na GM lub moderatora forum ?

Jakie wynagrodzenie otrzymują osoby które nagrywają na YT ? Mam niespełna 500 widzów a wyświetlenia dochodzą do 200. Link jak coś: https://www.youtube.com/user/mrbasketbody

Na pewno zalookam na serwer :) Życzę powodzenia i innym miłej zabawy !

Edit ojj sry nie zauważyłem:

Gdzie się zgłaszać ? Mogę być zarówno beta testerem jak i moderatorem. Jak bym mógł prosić IP ts :), jutro na pewno do Was się zgłoszę.

Zapraszamy na nasze forum, wszystkiego się dowiesz. : >

Rekrutacja otwarta: mod. forum, opiekun ts. 

Opublikowano

To już 4 odsłona tego serwera...

To już jest nudne i się przejadło.

Stay Trippin.

Opublikowano

Hmm, niby polecam serwer ale to już 3 raz startuję chyba i trochę nudny kolejny taki serwer.

Mimo to powodzenia i mogę polecić.

Opublikowano

Beta jest otwarta czy trzeba z kimś rozmawiać i prosić o wstęp?

Ts coś nie trybi ;/

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Hmm, niby polecam serwer ale to już 3 raz startuję chyba i trochę nudny kolejny taki serwer.

Mimo to powodzenia i mogę polecić.

No niby 3, ale to nie jest reaktywacja jak przedtem ;-).

Beta jest otwarta czy trzeba z kimś rozmawiać i prosić o wstęp?

Ts coś nie trybi ;/

Były problemy serwerowni w nocy.

Opublikowano

ouu, Max miesiąc i padnie powiadasz? Dobre. Praktycznie? To chyba nie grałeś wcześniej a teraz. 

nie grałem powiadasz? wraz z moja gildia bylismy top1 mialy byc niby te wielkie aktualizacje a tu co? serwer postał jeszcze 2 tyg i wyłączyłeś i ty mowisz o stabilnosci.

Oczywiscie serwer jak najbardziej fajny lecz administracja dno.

Opublikowano

nie grałem powiadasz? wraz z moja gildia bylismy top1 mialy byc niby te wielkie aktualizacje a tu co? serwer postał jeszcze 2 tyg i wyłączyłeś i ty mowisz o stabilnosci.

Jeśli mówisz, że dno to daj jeszcze jedną szansę a zobaczysz ;-).

Opublikowano

Przecież alien2 stał około 4 miesięcy, a aktualizacji nie było ze względu na problemy zdrowotne HA o których już z resztą pisał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...