Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Spis]Prywatne serwery Tibia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Podpinam, tylko trzymaj ład w tym spisie :D

Postaram się w każdy weekend aktualizować spis.

Jeżeli nie ma jakiegoś serwera na liście, albo padł to napiszcie tutaj nazwę danego serwera, postaram się wtedy szybciej zaktualizować.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hexana.net

Coś mały ten spis.

Ten spis zawiera jedynie serwery z mpcforum, jeżeli bardzo chcesz to mogę zrobić wraz z innymi serwerami, nie znajdującymi się na forum.

@Edit

Dlatego prosiłem o pisanie tutaj serwerów, gdyż sam nie dodam wszystkich.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

Osobiście wolę korzystać ze stronki otservlist.eu lub innej ze względu na statystyki. Tutaj nie ma żadnych, ale łap plusa za chęci ! :D

Opublikowano

Osobiście wolę korzystać ze stronki otservlist.eu lub innej ze względu na statystyki. Tutaj nie ma żadnych, ale łap plusa za chęci ! :D

Ciężko zrobić statystyki na forum, masz jakiś pomysł co do tego :P?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Myślę, że temat można zamknąć.

Autor (ja) nie będzie już edytować tematu ze względu braku dostępu do konta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...