Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

937651404997248358966.png

NAS 

Jesteśmy nowo powstałym serverem Pokemonever.pl. Jest to juz IV edycja naszego servera na ktorym zawsze panuje miła i przyjazna atmosfera . 

Nasze motto to

OD GRACZY DLA GRACZY! 

Informacje 

Strona: http://www.pokemonever.cba.pl/index.htm

IP:pokemonever.pl 

Typ serwera:Pokemon 

Forum:www.pokemonever.fora.pl 

Exp:wlasny licznik expa 

Drop:wlasny licznik dropu 

Catch:wlasny licznik catch'a 

Godziny UpTime:24/7 

OFERUJEMY 

*Pokemony Kanto oraz Johto 

*Wiele pokemonów shiny z ich własnymi respami jak respiącymi się losowo. 

*System boostu pokemonów 

*Wiele rozbudowanych questów w wieloma misjami efektami rożnymi drogami do wyboru od czego zależeć będą dalsze

misje. 

*Liderzy sal którzy po każdej walce staja się silniejsi 

*Wiele trenerów czeka na mapie aby wyzwać was na pojedynek. 

*Super administracje 

*Częste eventy 

*Ciekawe mapy 

*Wysoki Poziom rozrywki 

*Częste Update'y 

*Nowe systemy i rozwiązania 

*Podstawowe Systemy jak Latanie, Plywanie , Nurkowanie, Teleportacja, Order 

Ponadto 

*Client: Mocno zmodyfikowany otclient w wieloma ciekawymi opcjami 

*Dziwęki podczas wykonywania różnorodnych akcji : otwieranie balla, scinanie drzew itp. 

*Dzwieki w poszczególnych lokacjach czy questach 

*Efekty graficzne mgła, woda, deszcz itp 

*Panel pokemon w którym wyświetlone sa aktualnie posiadane pokemony ich % życia oraz po kliknięci wybrany pokemon wyjdzie automatycznie. 

*TV system 

*Duel system zintegrowany z klientem 

*2 wersje klienta pod OpenGl oraz DirectX9 lub jeżeli nie posiadasz nic client renderować będzie wszystko za pomaca twojego CPU 

I wiele wiele więcej

*Zdjęcia z serwera 

598901404998152358966.png

589251404998153358966.jpg

399821404998153358966.jpg

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

nie da się założyć konta

ściągasz klienta, wpisujesz passy 1/1 i tam zakładasz, wszystko jest wyjaśnione tam.

Opublikowano

Po 1. Syf na silniku PDA

Po 2. Jak IP mozecie miec www.pokemonever.pl jak domana nie jest zarejestrowana? dobre zaraz kupia dobre pod SEO bedzie.

Po 3. Jak mozecie miec Wlasny Exp? chodzi mi o naliczanie jak zrobiliscie jak u nas wlasny algorytm?

po 4.

*Dziwęki podczas wykonywania różnorodnych akcji : otwieranie balla, scinanie drzew itp.

*Panel pokemon w którym wyświetlone sa aktualnie posiadane pokemony ich % życia oraz po kliknięci wybrany pokemon wyjdzie automatycznie.

*TV system

*2 wersje klienta pod OpenGl oraz DirectX9 lub jeżeli nie posiadasz nic client renderować będzie wszystko za pomaca twojego CPU

Okej to zajebane jak duzo z mojej zapowiedzi, czekam na tego otclienta z dzwiekami, effektami, panelem pokemon z hp . TV system na podstawie podmiany pakietow, Duela w cliencie i klienta skompilowanego pod Open i DX9 :D

Pozdrawiam.

Opublikowano

Po 1. Syf na silniku PDA

Po 2. Jak IP mozecie miec www.pokemonever.pl jak domana nie jest zarejestrowana? dobre zaraz kupia dobre pod SEO bedzie.

Po 3. Jak mozecie miec Wlasny Exp? chodzi mi o naliczanie jak zrobiliscie jak u nas wlasny algorytm?

po 4.

Okej to zajebane jak duzo z mojej zapowiedzi, czekam na tego otclienta z dzwiekami, effektami, panelem pokemon z hp . TV system na podstawie podmiany pakietow, Duela w cliencie i klienta skompilowanego pod Open i DX9 :D

Pozdrawiam.

Ejjj, ale nie hejtuj ich, bo "nastarali" się z grafiką xD

@topic

Jesteśmy nowo powstałym serverem Pokemonever.pl. Jest to juz IV edycja naszego servera na ktorym zawsze panuje miła i przyjazna atmosfera . 

Czy tylko ja nie rozumiem tego zdania ?

"Jesteśmy nowo powstałym serverem pokemonever.pl" oraz "Jest to już IV edycja" xD

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Nie chcę się źle wypowiadać bo nie miałem okazji zagrać na waszym ots ale chyba już gdzieś widziałem tego extra clienta

*TV system 

OTClient jest powszechnie używanym clientem nie wiem czy jest sens aż tak się o tym rozpisywać. 

Opublikowano

Nie chcę się źle wypowiadać bo nie miałem okazji zagrać na waszym ots ale chyba już gdzieś widziałem tego extra clienta

OTClient jest powszechnie używanym clientem nie wiem czy jest sens aż tak się o tym rozpisywać. 

tylko ze w czystam cliencie tego niema, no chyba ze dla was otclienten to ten dolaczony do PDA..

Opublikowano

1. Tak, czepiacie się naszego clienta, a wiem że nie macie autorskiego.

2. Co do wytykania błędów itp, czy wy macie w ogóle jakiekolwiek potwierdzenie na to że możecie używać nazwy pokexgames.pl? Jakoś nie widziałem żeby sieć serwerów pxg, miała jakieś Polskie sieci serwerów.

3. I jeśli można, przestancie wkońcu ddosować, bo to już sie smieszne zaczyna robić :)

(z góry mówię że nie jestem jakimkolwiek administratorem, czy tam szefem serwera, po prostu go reklamuje, i na nim gram.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...