Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[KONKURS] TeamSpeak'owa zabawa wakacyjna!

PanPrezesLiper

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czeba było nie banować "Gymato | Patryk" czekam na ub.

Pozdrawiam.

Ale Ty śmieszny jesteś, pseudo hackerze. Nakurwia pewnie z kilku Gb/s w randomowego VPS'a bez jakiegokolwiek filtrowania DDoS z jakiegoś stressera i myśli, że fajny jest, beka. xD

#topic: konkurs fajny, coś ciekawszego, innego niż idole itp., ktoś z wiedzą w innym kierunku może się wykazać. ;)

Opublikowano

Ale Ty śmieszny jesteś, pseudo hackerze. Nakurwia pewnie z kilku Gb/s w randomowego VPS'a bez jakiegokolwiek filtrowania DDoS z jakiegoś stressera i myśli, że fajny jest, beka. xD

#topic: konkurs fajny, coś ciekawszego, innego niż idole itp., ktoś z wiedzą w innym kierunku może się wykazać. ;)

Sam jesteś śmieszny.

MPCForum jest to forum,które posiada +5k osób dziennie i nie mają zabezpieczeń na randomowego ts3?

...

Dzwonie po policje

Watpie,żeby psy coś zdziałały!

╔═══════════════════════════════════════╗

• Polish Anonymous •

• You're on a 24-hour, then they will DDOS attacks! •

• Polish Power Stressers •

╚═══════════════════════════════════════╝

Opublikowano

Sam jesteś śmieszny.

MPCForum jest to forum,które posiada +5k osób dziennie i nie mają zabezpieczeń na randomowego ts3?

...

Watpie,żeby psy coś zdziałały!

Widać efekty zabezpieczeń. ;)

Opublikowano

Sam jesteś śmieszny.

...

Masz po części rację, pod tak duże forum trzeba przygotować odpowiednie zabezpiczenia - zgadzam się, ale nawalenie w TS3, bo perma dostał, to jest kur.wa taki idiotyzm, że się w pale nie mieści.

BTW: zajebiste masz hobby i sygnaturę, kolejny pseudo hacker, wyjdźcie na dwór, a nie problemy sobie robicie.

Nie no, jebłem, do sygnatury wjebać sobie "You're on a 24-hour, then they will DDOS attacks!" xDDDD

Opublikowano

Nasz Team Speak nie stoi na tej samej maszynie co forum.

Niestety konkurs musi zostać przełożony, więcej informacji otrzymacie jutro. Przepraszamy.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Masz po części rację, pod tak duże forum trzeba przygotować odpowiednie zabezpiczenia - zgadzam się, ale nawalenie w TS3, bo perma dostał, to jest kur.wa taki idiotyzm, że się w pale nie mieści.

BTW: zajebiste masz hobby i sygnaturę, kolejny pseudo hacker, wyjdźcie na dwór, a nie problemy sobie robicie.

Nie no, jebłem, do sygnatury wjebać sobie "You're on a 24-hour, then they will DDOS attacks!" xDDDD

Skąd wiesz,że to ta osoba "ddosowała"?Teraz każdy posiada stressery/booterry i są nawet te darmowe.

Myślisz,że teraz Gimbusy się nie ddosuja?Przytoczę teraz argument z serwerów Hardocre "minecraft"

Takie gildie płacą za zdobycie ip osób!

╔═══════════════════════════════════════╗

• Polish Anonymous •

• You're on a 24-hour, then they will DDOS attacks! •

• Polish Power Stressers •

╚═══════════════════════════════════════╝

Opublikowano

Moi drodzy, konkurs zostaje przełożony na niedzielę 20 Lipca 2014 rok o godzinie 21:00

A jeśli znów wystąpią ataki to po raz kolejny przełożycie konkurs?  o.O

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Moi drodzy, konkurs zostaje przełożony na niedzielę 20 Lipca 2014 rok o godzinie 21:00

Ortografia dalej w tym samym stopniu co kiedyś?

Miejmy nadzieje, że jutro już normalnie się odbędzie, życzę udanej zabawy, a co najważniejsze, aby konkurs nie był ustawiony jak zawsze.

1394047278-U990178.png

Opublikowano

A jeśli znów wystąpią ataki to po raz kolejny przełożycie konkurs?  o.O

Ciężko mi na to odpowiedzieć. Jeśli będą ataki, to najpewniej spróbujemy załatwić inny server, a osoba atakująca na pewno poniesie konsekwencje.

Ortografia dalej w tym samym stopniu co kiedyś?

Miejmy nadzieje, że jutro już normalnie się odbędzie, życzę udanej zabawy, a co najważniejsze, aby konkurs nie był ustawiony jak zawsze.

To, że nie możesz/umiesz wygrać żadnego konkursu, nie znaczy, że jest on ustawiany. To taki mądry cytat, który mówi sam za siebie. "Człowiek nigdy się nie przyzna do tego, że jest gorszy w czymś, ale zawsze będzie próbował  wytłumaczyć, a najczęściej zgonić winę na innych".

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Proszę się nie denerwować - przyszedł Seldek i jest spokojnie. ~Seldek

Gratulacje @_Piotr_! ;)

Opublikowano

Moje gratulacje, profesjonalnie przeprowadzony konkurs. Wiele można się było nauczyć. Zwłaszcza pod sam koniec, a przynajmniej tyle udało mi się wyłapać.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Moje gratulacje, profesjonalnie przeprowadzony konkurs. Wiele można się było nauczyć. Zwłaszcza pod sam koniec, a przynajmniej tyle udało mi się wyłapać.

Cieszę się. :-)

Wyniki możecie znaleźć tutaj, dziękuję wszystkim za udział i wspólną zabawę!

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...