Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[KONKURS] TeamSpeak'owa zabawa wakacyjna!

PanPrezesLiper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@TenStylOdLajka To jest nie możliwe, gdyż zakładamy iż będzie tam niemiłosierny spam. Tak samo jak na "Idolu" i "JTM". Jeśli ktoś wątpi w uczciwość teamu, to bez problemu możemy robić ss pola, gdzie będzie widoczna osoba, która odpowiedziała pierwsza poprawnie, a następnie będą one opublikowane w temacie z wynikami. Nie ma to najmniejszego problemu :)

Mi trochę szkoda, że niektórzy ludzie starają się jak tylko mogą i zawsze znajdzie się osoba, która zacznie krytykować i inne tego typu, a sama palcem nie kiwnie by pomóc :P Ale cóż życie...

MPC Hejter Team Leader

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na ts siedzi coraz więcej osób, a osoby piszące "nie wezmę udziału bo kicha" to zwykłe trolle, które miały ze mną sprzeczkę kiedyś i osoby, które myślą, że pisząc tak, chcą być fajne. Na konkursie mogą być nawet 3 osoby, nie przejmuję się tym, nim mniej osób, tym większa szansa wygranej dla tych co przyszli i tyle. Poza tym nie jestem głównym prowadzącym, a to, że Liper mnie napisał jako 1 prowadzący, też nie wiem czemu, to jego pytajcie. Ja osobiście starałem się jak tylko mogłem by ten konkurs miał miejsce, jak i o nagrody, które jak widzicie dla osób siedzących na forum są bardzo dobre, bo możliwość wyboru plakietki, to na prawdę żadkość jeśli chodzi o konkursy. Jeśli konkurs organizuję Ja z Liperem, czyli my oboje przygotowaliśmy wszystko by się odbył, to my go prowadzimy/jesteśmy w jury. Co więcej tutaj nie ma czegoś takiego jak faworyzacja, bo jest na zasadzie "Kto 1 ten lepszy" - czyli kto 1 napisze poke do mnie, lub Lipera (będzie ustalone kto wyświetla obrazki, a kto odbiera poke) poprawną odpowiedź, bezbłędnie, ten dostaje punkt.

Jeśli ktoś ma coś do mnie, zapraszam na PW, a nie robicie zament myśląc, że jesteście fajni.

rzadkosc*

Opublikowano

Przekładanie godziny tylko ze względu na dwie czy trzy osoby jak dla mnie nie ma sensu. Róbcie tak, żeby pasowało wszystkim, a nie tylko wybrańcom. 

Qui est le prochain?

Opublikowano

Tylko szkoda, że gdyby nie prowadzący #1 konkurs by się nie odbył, a mimo wszystko chętnie sam bym w takowym wziął udział, więc osoby, które są tu tylko by napisać "prowadzący #1 coś tam coś tam" są zwykłymi trollami i spamerami.

ps. Czemu część osób piszą to tylko dlatego, że kilka osób wyżej to napisała? Ludzie ja was nawet nie znam :)

Wiesz, połowa pewnie nawet nie wie o co chodzi, piszą tak bo myślą, że będą fajni i będzie fejm ;)

Z tego co widze, większość to lizodupy :)

1357577137-U262310.png

Opublikowano

na team speaku teraz jest za  głupia skala głupoty by wchodzić sorry nie.

Na ts siedzi coraz więcej osób, a osoby piszące "nie wezmę udziału bo kicha" to zwykłe trolle, które miały ze mną sprzeczkę kiedyś i osoby, które myślą, że pisząc tak, chcą być fajne. Na konkursie mogą być nawet 3 osoby, nie przejmuję się tym, nim mniej osób, tym większa szansa wygranej dla tych co przyszli i tyle. Poza tym nie jestem głównym prowadzącym, a to, że Liper mnie napisał jako 1 prowadzący, też nie wiem czemu, to jego pytajcie. Ja osobiście starałem się jak tylko mogłem by ten konkurs miał miejsce, jak i o nagrody, które jak widzicie dla osób siedzących na forum są bardzo dobre, bo możliwość wyboru plakietki, to na prawdę rzadkość jeśli chodzi o konkursy. Jeśli konkurs organizuję Ja z Liperem, czyli my oboje przygotowaliśmy wszystko by się odbył, to my go prowadzimy/jesteśmy w jury. Co więcej tutaj nie ma czegoś takiego jak faworyzacja, bo jest na zasadzie "Kto 1 ten lepszy" - czyli kto 1 napisze poke do mnie, lub Lipera (będzie ustalone kto wyświetla obrazki, a kto odbiera poke) poprawną odpowiedź, bezbłędnie, ten dostaje punkt.

Jeśli ktoś ma coś do mnie, zapraszam na PW, a nie robicie zament myśląc, że jesteście fajni.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

amqou1.png

Azb3sT^

Opublikowano

@TenStylOdLajka To jest nie możliwe, gdyż zakładamy iż będzie tam niemiłosierny spam. Tak samo jak na "Idolu" i "JTM".

A może ranga na channel "uczestnik"? ;)

Przekładanie godziny tylko ze względu na dwie czy trzy osoby jak dla mnie nie ma sensu. Róbcie tak, żeby pasowało wszystkim, a nie tylko wybrańcom. 

Podzielam zdanie @Shavire .

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Chętnie wejdę na TS'a, zobaczę jak to będzie wyglądało. ;)

Opublikowano

Na pewno nie Ty.

Poza tym na tym forum ludzi pracujących jest mało, a osoby te raczej nie biorą udziału w konkursach, bo dla nich plakietka na forum nie ma wartości.

Super, dzięki za info. Widzę Upss pomocnik inspektora Gadget'a i wie kto ile ma lat czy pracuje w danym dniu i do której pracuje. Jakbyś dziewczyno pomyślała, to byś się domyśliła, że nawet 16 latek może teraz pracować, chociażby w jakimś fast-foodzie. 

A nie uważasz, że godzina 17 to jednak zbyt wczesna pora? Ludzie raczej jeszcze o tej godzinie mają jakieś swoje obowiązki itd. A po za tym właśnie na takich idolach itd. najwięcej osób jest wieczorami. :)

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Czemu o 17:00? Nie możecie go dać później? Niektórzy pracują o tej godzinie jeszcze. :P

Ciebie praca i tak nie dotyczy to kiego chuja ten post?

Opublikowano

Również chętnie zawitam, wiedzę geograficzną mam, nie przechwalając się oczywiście, poza tym na pewno będzie mnóstwo dobrej zabawy.

P.S: Nie hejtujcie tak @KichaMCPL, on też ma uczucia. :(

Opublikowano

Super, dzięki za info. Widzę Upss pomocnik inspektora Gadget'a i wie kto ile ma lat czy pracuje w danym dniu i do której pracuje. Jakbyś dziewczyno pomyślała, to byś się domyśliła, że nawet 16 latek może teraz pracować, chociażby w jakimś fast-foodzie. 

A nie uważasz, że godzina 17 to jednak zbyt wczesna pora? Ludzie raczej jeszcze o tej godzinie mają jakieś swoje obowiązki itd. A po za tym właśnie na takich idolach itd. najwięcej osób jest wieczorami. :)

Nie uważam. Na tym forum przeważa społeczność uczniowska i studencka, pracująca mniejszość i tak zazwyczaj tylko słucha, nie bierze czynnego udziału w eventach. Lepiej, żeby termin pasował 50 aktywnym ucziakom, niz pięciu pracującym. Ja wolę iść ze znajomymi na piwo wieczorem, przełożycie gdzieś na pierwsza w nocy? ;-)

Qui est le prochain?

Opublikowano

Nie wiem kim jest ten Kicha i co zrobił, ale jeśli ma odstraszać użytkowników to lepiej go w ten konkurs nie mieszać.

Co do godziny to 17:00 chyba za wcześnie lepiej jakoś pod wieczór 20/21, ale ja się nie wtrącam, udziału brać i tak nie będę.

giphy.gif ­

Opublikowano

Ojj ludzie, to już jest żałosne, jeśli macie jakiś problem co do prowadzących, zachowajcie go dla siebie. Tacy użytkownicy zostali organizatorami i tacy będą. Nic nie zdziałacie, widzicie by ktoś reagował? Co niektórzy tylko warny dostają. Jeśli wam się konkurs nie podoba, nikomu nie każemy na niego wchodzić, jak już pisałem, osoby które wejdą będą miały większe szanse na wygraną, a nam to nie sprawi różnicy. Tak na marginesie, pomysłodawcą konkursu, jak i przygotowania związane z tym na czym on ma polegać, to wszystko ja poświęciłem dziś około 3h.

Tyle w temacie. Jeśli ma ktoś problem do mnie, powtórzę i na prawdę chce się wyżalić komuś, to na pewno w waszym mieście znajdzie się jakiś psycholog, czy też telefon zaufania, gdzie was wysłuchają, a jak mi chcecie powiedzieć, to zapraszam, jest coś takiego na PW.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Zazwyczaj idole czy eventy TSowe (na innych TS'ach) były prowadzone o 19-20. Raczej takie godziny pasowały, ale... Nie dogodzi się każdemu. W dzień jest upał, niektórzy jeżdżą na wodę, basen, opalają się, korzystają z pogody, a zaś wieczorami jest grill, czy wypad na piwo, sok, czy coś.

Co do konkursu, bardzo fajny, oby wypalił, powodzenia! :)

@Miszczu +1

Opublikowano

Rozumiem, że niektórym może nie pasować osoba, która będzie prowadziła konkurs, jednak nie dogodzi się każdemu, a skoro Kicha wyraził taką chęć i poświęcił trochę czasu na organizację jakiegoś wydarzenia, to może warto dać mu szansę? Kontakty z nim możecie ograniczyć jedynie do odpowiedzi na pytanie konkursowe, aczkolwiek każdemu warto dać drugą szansę ;)

Opublikowano

Bardzo fajny pomysł na konkurs, a co do godziny to proponuję dodać ankietę.

Możliwe, że się pojawię ~ no i życzę powodzenia uczestnikom! ; )

Opublikowano

I jak? Dalej trwa zabawa czy już koniec? Ktoś wygrał czy mało osób z powodu prowadzącego? 

3582514054514531036599.png

Jest napisane, że 18 lipca

giphy.gif ­

Opublikowano

UP, nie bój się. Nie każdy jest na twoim poziomie i to już nie jest przedszkole gdzie za to, że kolega nie pożyczył nam kredki my niby przypadkiem zapomnimy mu dać cukierka na imprezie urodzinowej. Chwała tym, którzy potrafią zrozumieć mój epitet homerycki, zamiast szykować kolejnego hejtu, nie jestem aktywnym użytkownikiem bo od 2012 roku napisałem 7 postów, więc prawdopodobieństwo, że przeczytam waszą bardzo "inteligentą" wypowiedź (inteligentą według kolegów z gimnazjum) jest bardzo małe. Przeczytałem cały temat, nikogo tutaj nie znam więc jestem bezstronny, ale jeszcze nikt nie napisał dlaczego prowadzący in nie pasuje, tylko, że nie pasuje i święte krówki nie przyjdą. OK. Rozumiem... Nie... Nie rozumiem... Kogo to obchodzi, że nie przyjdziecie? Ten temat nie jest do pisania kto nie przyjdzie tylko kto przyjdzie i myślę, że dobrze by było jakby jakiś moderator usunął niepotrzebny spam. Z prowadzącym się jeszcze nie spotkałem, ale po jego wypowiedziach wnioskuje, że to jedna z nielicznych osób w tym temacie, która potrafi uzasadniać swoje wypowiedzi inaczej niż "NIE bo NIE".

Opublikowano

Na TS wejdę, ponieważ podczas ostatniego eventu zabawa była na prawdę świetna. 

Liczę na Ciebię Kicha, żebyś dobrze to poprowadził. ;)

Opublikowano

Z uwagi na pewne okoliczności konkurs rozpocznie się o godzinie 19:00 dzisiejszego dnia. Przepraszam za ten mały poślizg.

Serdecznie zapraszam do uczestnictwa! :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Tylko ja nie mogę się połączyć na serwer TS, czy po prostu serwer padł?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...