Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] G4story

Respektl00s1337

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Osobiście nie zagram bo nie lubię serwerów PvP. Jeśli będzie serwer z expem to mogę pograć. Zróbcie lepiej serwer PvP tylko z Derion albo z tymi 2. Wtedy będzie dużo lepiej. 1CH bym polecał + tylko 1 nacja wtedy by było widać że ktoś gra na serwerze.
Jak na razie sorka nie zagram.

Opublikowano

A ja powiem, ze jest zajebisty serwerek polecam w 100% powoli zbiera sie ekipa turnieje organizowwne sa damian wszystko ogarnia pieknie.

Wielki+ dla chlopakow odwalili kawal dobrej roboty z tym serwerem. Ja gram z przyjemnoscia teraz tylko czekac na wbicie wiekszej ilosci typa ale to z czasem :p narazie jest spoko dzis bylo okolo 20 luda bez reklamy z samego mpc w sumie gra sie fajnie (niedowiarkom polecam zasysac klienta) i grac. Tak btw zapraszamy do masturbatorow derion, ale nie obrazimy sie jak pojdziecie na valo(ktos musi byc bity:p) sry za bledy pisze z tableta ktory mnie wkur... Bo nie ma polskich znakow... I zapraszam wszystkich na serwer bo jest wykurwisty

Opublikowano

Jedyny minus serwera to jest taki narazie że wszyscy idą na derion i nie ma się co bić , chociaż jakieś 5vs5 albo jakoś tak na wojnie xD tylko skoro dziś było 20 typa to 18 vs 3 , bo na  valo jak już pisałem 3 osoby chyba były

Opublikowano

mogeę wejść na serwer jak odpale launcher 64bit lub tclient ale zalogować się nie mogę a pobrałem patcher

jak się próbuje zalogować to wyskakuje mi takie coś

a network error has caused the server connection to fail

Opublikowano

ja nie mam z tym problemu (windows 8 b***h) pokmin trochę ustaw na maxa grafike rozdzielczosc wrzuć pliki tcd do folderu moze tego nie zrobiles?

Opublikowano

A ja mam problem zu lepszajkami .. Nie ma w tebekut tego bota Damiana czy kogoś tam . Podobno jest 5 npc a ja mam 3 ._.

Tego z broniami pvp , klatami i pelerynami a ulepszajek nie mam ...

Opublikowano

a wkleiles tcd  te nowe do folderu z gra ?

ja to moze wytlumacze  macie  na stronie  sune lunchera co z mega pobieracie i  patcher g4story  . po pobraniu obu rozpakowujecie g4story  i wklejacie  do folderu z gra lunchera i pliki tcd podmieniacie na te z g4sotry  i powinno smigac

Opublikowano

robie to co na tym filmiku i mi wyskakuje jak uruchamiam gre nie  ma pliku d3dx9_43.dll pobieralem od nowa nic to nie daje jak cos to na gg piszcie:/

pobierz ten plik d3dx9_43.dll i wrzuć do folderu znajdziesz go w google

Opublikowano

robie to co na tym filmiku i mi wyskakuje jak uruchamiam gre nie  ma pliku d3dx9_43.dll pobieralem od nowa nic to nie daje jak cos to na gg piszcie:/

To jest plik dll do direxa jak sie nie myle.

http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_43

Skanu nie trzeba, oficjalna strona. Klikasz download zip-file, potem otwierasz folder tego 4story wrzucasz do glownego, jesli dalej bedzie jakis inny error sprawdz czy wypakowales wszystkie pliki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...