Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] G4story

Respektl00s1337

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zachowanie Damiana , chodzi mi o stosunek do przeciwnej frakcji , doprowadzi do tego ze Server moze mieć problemy .. Ehhh :/

Opublikowano

Jak chcecie mieć uczciwą grę, to wówczas admini nie mają prawa grać. Zawsze gdy admin będzie grać to po swojej stronie zrobi ułatwienia, a przeciwna frakcja będzie miała ciężej. 

Opublikowano

@niktk

Ale im tego nie w mowisz, Tomek jest spoko rozumie wszystko i on nie potrzebuje tak grac.. Jak widzialem to znacie sie na php itp Czemu nie zrobicie automatycznej rejestracji? Bo nie umiecie.

Napewno to sa wasze pliki?  Wbijcie sobie bez zmienionych TCD do gry w eden sa 2 npc Tin Levin i LolyPoo czy jakos tak.

Opublikowano

A czemu ty nie zrobisz swojego serwera skoro piszesz, że oni nic nie umieją to ty jesteś kretynem, bo ty całkowicie nic nie umiesz.

A nie sry coś umiesz, umiesz kłamać i robić nowe tamaty o serwerze, który nie istnieje :D. do soboty chłopaki Hawk

Opublikowano

Co do heitosa nie bede z wami dyskutowac na ten temat bo smiesznie sie robi ;) Zauwaz tylko ze jakbym robil serwer, ktory nie istnieje bym nie cisnal tyle godzin  na temat, ss itp.. Myslicie wogole?

Mozecie sie dolaczyc tutaj

Opublikowano

Hersenku my w przeciwieństwie do cb myślimy, i każdy głupi może sb wpisać w goodle heitos4s i wiesz co są tylko jakieś stare domeny, ciekaw jestem ile ty masz latek 12-13? może 10, bo myślisz, że zrobisz z nas kretynów wstawiając na forum ssy jakiegoś typa + louncher na linuxie i nigdzie nie wstawiając ssa ze swoim nickiem ty serio jesteś jakiś nieudolny ;p nawet dziecko z przedszkola potrafi lepiej skłamać. 

Ps: zmień to hobby zamiast tworzenie programów dodaj sb robienie z siebie idioty na mpc ;p polecam Ewa Wachowicz

Bez odbioru Hawk vel WujoJohny

Opublikowano

Ten serwer jest tylko pod pvp zdecydowanie ... i to dosłownie ...

Bez wojen , samo pvp 1vs1 itp.

Powód ?

Jedna frakcja , derion . Jakby chociaż było 10vs10 skoro jest 20 ludzi a tu na valo jest 5 osób max. a na derionie więlcy skillerzy z PL'a :))

Z których połowa i tak myśli że gra od 5 lat jest dobra i połowa która myśli że gra od 3 lat to jest zaj*bista . Są osoby które na PLu nic nie osiągnieli , nie chcieli dawać kasy na tego PL'a ... Przykład .. gościu pisał że wydał 6k na 4story . TRZEBA BYĆ IDIO*Ą , a na privach cisną :) Co do tekstu tomeczka , to że gościu ma 21 lat , nie znaczy że nie zachowuje się jak gimbol :) hmm.. Może opóźniony rozwój ? hmm zdarza się ... Nie chcę nikogo obrażać ale to jest wkur*iające jak ktoś myśli że jest lepszy a jest ... no mniejsza . Co do serwera , macie problem , nie grajcie . Ja nigdy nie lubię grać na tej samej frakcji co Admin , bo każdy się takiemu podlizuje itp. Lubie bić adminów .. zwłaszcza na serwerach których gdzie admin dednie , daje bana . Uwielbiam takie serwery :) . Tu oczywiście tego nie ma tylko daje przykład z innego . Hmm... no to tyle . ZjadłbymSchab'a ale nie mam NQ

Opublikowano

To co wedlug was mamy zrobić, żeby ludzie zaczeli grać na valo? Już jak ktoś wchodził na gre byl gor i pisać gdzie ma grać zawsze odpowiadałem valo, bo na der nie ma co robić.

Opublikowano

Hersen... Oni umieją php, ale nie zrobią automatycznej rejestracji bo nie chcą aby wyszedł z tego serwera Sune, czyli jakby mała blokada DDOS

PS. Server ON ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...