Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapper, grafik.

Mizune

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UjHHdi0.png

1323014056045001123256.png

3765014056045001123256.png

6635814056045011123256.png

7383414056045011123256.png

Więcej pokazów :

Mapy wykonuję razem z minimapą, mapa "M", shadowmap, oraz kolizjami, mogę utworzyć też serverside jeśli ktoś sam nie będzie wstanie.
Mapy "na zlecenie" wykonuję głównie z rzeczy ymirowkisch, nowe obiekty, tekstury, texturesety itp. jest dodatkową kwestią dogadania się.

3532914056045011123256.png

7551714056045011123256.png

5429014056045011123256.png8175214056045021123256.png

4257814056045021123256.png  2549814056045021123256.png

Wykonuję samą grafikę, nie dołączam do Niej kodu.

8823114056045021123256.png

5824914056045021123256.png

5320114056045021123256.png

5557614056045031123256.png

1005614056045031123256.png

1516514056045031123256.png

1958814056045031123256.jpg

6618414056045031123256.png

1707214056045031123256.png2860614056045041123256.png

7619914056045041123256.png  5598214056045041123256.png

9884014056045041123256.png

7454414056045041123256.png3308314056045041123256.png

3196414056045051123256.png5207214056045051123256.png

6146214056045051123256.png  7666514056045051123256.png

7995514056045061123256.png5931114056045061123256.png

7989514056045061123256.png

DIzoC0V.png

Jeśli jesteś zainteresowany i potrzebujesz bym wykonał dla Ciebie jakąś pracę, napisz na PW, tam podam swoje gg.
Nie podaję gg tutaj, ponieważ nie mam najmniejszej ochoty czytać wiadomości typu "ElOo pOcLiskash"?

Pomagam przy pojedyńczych zleceniach, nie dołączam do żadnego teamu.
Powyższa "oferta pomocy" nie oznacza że nie otwieram swojego serwera MPCforumMt2 (więc proszę o nie zadawanie tego typu pytań :p)

Polecam też udać się na forum Metin2Dev.org, i sprawdzić komentarze od zagranicznych (głównie niemieckich) developerów porządnych projektów,
zamiast sugerować się opiniami hejterów, konkurencji i zimnych płaczków (którzy pierw wyzywają, a potem mnie lub Naid'a proszą o pomoc gdy serwer pada).

0VPaRnd.png

Opublikowano

Bez przedstawienia projektów nie spodziewaj się zbyt dużej ilości osób. Bez pokazania Twojej pracy każdy pomyśli że nic nie umiesz i po prostu nie napiszę do Cb. To wygląda tak jakby ktoś mając 10lat napisał że umie coś o czym nie ma zielonego pojęcia.
Niby jesteś już troszkę tutaj na forum ale czytając temat mogę z czystym sercem powiedzieć że nie polecam ze względu na małą ilość informacji w temacie i brak próbek.

Opublikowano

Bez przedstawienia projektów nie spodziewaj się zbyt dużej ilości osób. Bez pokazania Twojej pracy każdy pomyśli że nic nie umiesz i po prostu nie napiszę do Cb. To wygląda tak jakby ktoś mając 10lat napisał że umie coś o czym nie ma zielonego pojęcia.

Niby jesteś już troszkę tutaj na forum ale czytając temat mogę z czystym sercem powiedzieć że nie polecam ze względu na małą ilość informacji w temacie i brak próbek.

Przestań siedzieć ciągle w dziale "Pomoc na serwerze" i rzuć oko na dział metin2 media :) wtedy zobaczysz co nie co.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Przestań siedzieć ciągle w dziale "Pomoc na serwerze" i rzuć oko na dział metin2 media :) wtedy zobaczysz co nie co, widać że jesteś jakimś randomem.

Racji masz ale co ty myślisz Dam ci przykład:

Wystawiasz ogłoszenie i nikt cię nie zna (znają cię ludzie z branży wiedzą co potrafisz) a ludzie zwykli którzy by chcieli coś kupić może nie? 

To specjalnie będą szukali żeby zobaczyć co ta osoba potrafi? Raczej szukali by następnej...

Opublikowano

Pozwól że cię zacytuje :)

"Powód małego zainteresowania tematem - sprzedajesz kota w worku."

Myślę że osoba która szuka grafika nie ma ochoty biegać po innych tematach i szukać twoich prac. Myślę że powinieneś wstawić w tym ogłoszeniu chociaż linki do nich :P

Opublikowano

Polecam jeżeli chodzi o prace.

Jednak co do zachowania mam wątpliwości ,gdyż sprawia on osobę która lubi się przechwalać.

Z pracami się nie zgadzam aczkolwiek jeżeli chodzi o zachowanie to tak.

W 100% nie polecam!

Projekty tego użytkownika nie są jego, są one wyciągane z internetu.

Mapy może tworzy sam aczkolwiek nie polecam!

Opublikowano

Nie polecam ze względu na jego podejście do innych , te ss'y co daje w dziale media nie są jego bądź z innej gry.

Opublikowano

Rozumiem że wszyscy oceniają grafikę i mapy po zachowaniu osoby która je wykonuję.

@Desperrado - spoko, uzupełnie.

@Zanaro - specjalnie dla Ciebie zrobię pokazy z programu do tworzenia map bo widzę że należysz do klanu kalek umysłowych które same nic nie potrafią, więc na miejsce swojego braku umiejętności wstawiają umiejętność wylewania zazdrości.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Z pracami się nie zgadzam aczkolwiek jeżeli chodzi o zachowanie to tak.

W 100% nie polecam!

Projekty tego użytkownika nie są jego, są one wyciągane z internetu.

Mapy może tworzy sam aczkolwiek nie polecam!

Jeżeli są wyciągane z internetu to zalinkuj zamiast rzucać puste słowa.

Nie polecam ze względu na jego podejście do innych , te ss'y co daje w dziale media nie są jego bądź z innej gry.

Co ma charakter do wykonanej pracy? Przecież nikt nie będzie kupował rozmowy z nim czy jego charakter tylko grafikę lub mapę a jak wiemy ani grafika ani mapa sama z siebie nie gada.

Jeżeli twierdzisz, że to co wstawiamy z Mizunem w dziale media jest z innej gry to zalinkuj zamiast rzucać puste oskarżenia jak nieudacznik.

0LsM05U.png

Opublikowano

http://eu.blizzard.com/pl-pl/games/mists/
URL od @Wredna

Nie chce mi się więcej czasu poświęcać aby udowodnić że nie robisz tego samodzielnie. Namówię potem @IceShiva żeby pokazał skąd wyciągasz modele 3d, to że masz ss z 3d max'a nie znaczy że są twoje.

Wachlarze *-*

Jaram się ;^)

Chyba jeden z lepszych grafików na mpc ;p polecam ^^

Moim zdaniem najlepsi graficy na mpc to:

@Wredna

@Jemilo.

A mizune jest najlepszy od końca.

Opublikowano
URL od @Wredna

Nie chce mi się więcej czasu poświęcać aby udowodnić że nie robisz tego samodzielnie. Namówię potem @IceShiva żeby pokazał skąd wyciągasz modele 3d, to że masz ss z 3d max'a nie znaczy że są twoje.

@Wredna

@Jemilo.

Za to widzę że Ty wyrażasz od końca obiektywne opinie.

Trochę c*****o trafiłeś lub trafiłaś jeśli to faktycznie od @Wredna, bo żadna z tych 3 rzeczy nie pochodzi z żadnej gry Blizzarda.

Chyba że Ci chodziło o ramki, to trafiłeś podwójnie c*****o ponieważ to nie jest nawet 1% zawartości którą stanowią moje releasy.

Co do exportowania, sam to robiłeś, robisz i za pewne będziesz robił dalej, więc nie wiem jakim chujem wstawiasz tu taki komentarz.

Gdyby napisał to oburzony administrator gry który za Nie zapłacił lub pierwotny twórca, zrozumiałbym to od początku, do końca, ale wylewanie zawiści przez innych exporterów nie rusza mnie ani trochę.

PS. Widziałem jakie layouty wykonujesz, więc jeśli Ty mnie, nazywasz "grafikiem najlepszym od końca" to z całym szacunkiem, jesteś hipokrytą.

0VPaRnd.png

Opublikowano
URL od @Wredna

@Wredna

@Jemilo.

Jesteś retardem?

Udowodniłeś, że ramka ze screenów jest stylizowana na Wowie a co ciekawsze sam Blizzard udostępnił jej PSD przy czym graficy z Devianta ją wykorzystują.

Zalinkuj coś sensownego zamiast ględzić "nie chce mi się więcej czasu poświęcać", po prostu mogłeś nie pisać durnego posta to byś nie musiał czasu poświęcać.

Tekstu o grafikach nawet nie skomentuję ponieważ pisałeś to pod wpływem psychotropów lub zbyt długiego seksu analnego w wersji Yaoi.

Boże za jakie grzechy muszę się zniżać do takiego poziomu...

0LsM05U.png

Opublikowano

Za to widzę że Ty wyrażasz od końca obiektywne opinie.

Trochę c*****o trafiłeś lub trafiłaś jeśli to faktycznie od @Wredna, bo żadna z tych 3 rzeczy nie pochodzi z żadnej gry Blizzarda.

Chyba że Ci chodziło o ramki, to trafiłeś podwójnie c*****o ponieważ to nie jest nawet 1% zawartości którą stanowią moje releasy.

Co do exportowania, sam to robiłeś, robisz i za pewne będziesz robił dalej, więc nie wiem jakim chujem wstawiasz tu taki komentarz.

Gdyby napisał to oburzony administrator gry który za Nie zapłacił lub pierwotny twórca, zrozumiałbym to od początku, do końca, ale wylewanie zawiści przez innych exporterów nie rusza mnie ani trochę.

PS. Widziałem jakie layouty wykonujesz, więc jeśli Ty mnie, nazywasz "grafikiem najlepszym od końca" to z całym szacunkiem, jesteś hipokrytą.

Grafiką zajmowałem się kiedyś tak samo importowałem modele z innych gier, na początki każdy tak robił lub nadal robi tak jak jest w twoim przypadku.

Chodziło mi o ramki, naucz się czytać ze zrozumieniem.

Nie zajmuje się już grafiką od tego roku.

Nie zamierzam wchodzić z tobą w spory, ponieważ uważam że jest to zbędne, po co marnować czas na tak pro elo zoptymalizowanego graphic designera i model makera bądź 3d designera.

Opublikowano

Grafiką zajmowałem się kiedyś tak samo importowałem modele z innych gier, na początki każdy tak robił lub nadal robi tak jak jest w twoim przypadku.

Chodziło mi o ramki, naucz się czytać ze zrozumieniem.

Nie zajmuje się już grafiką od tego roku.

Nie zamierzam wchodzić z tobą w spory, ponieważ uważam że jest to zbędne, po co marnować czas na tak pro elo zoptymalizowanego graphic designera i model makera bądź 3d designera.

Tak jak napisał wcześniej Naid, ludzie nie nabywają tu mojego charakteru tylko pracę.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Tak jak napisał wcześniej Naid, ludzie nie nabywają tu mojego charakteru tylko pracę.

Powiem krótko, nie lubię jak kurewstwo się szerzy!
Opublikowano

No i fajnie,zjeba... sprawę,wrzuciłeś ss z max lvl i zapewne serwer będzie hard,wiesz co,zepsułeś całą  zabawe :(

Kiedy start,albo prezentacja chociaż : ???

Grafiki dosyć fajnie,ale widziałem lepsze :)

Powiem krótko, nie lubię jak kurewstwo się szerzy!

Ja też takiego czegoś nie lubie,popieram Cię,więc przestań się już udzielać w tym temacie :)
Opublikowano

No i fajnie,zjeba... sprawę,wrzuciłeś ss z max lvl i zapewne serwer będzie hard,wiesz co,zepsułeś całą  zabawe :(

Ja też takiego czegoś nie lubie,popieram Cię,więc przestań się już udzielać w tym temacie :)

Każdy ma prawo do wolnej wypowiedzi.

Opublikowano

To nie jest max. lvl, ale podaliśmy taki na facebook'u :)

Wszelkie inne informacje też, nie chcę pisać tu nic na temat serwera, ponieważ ludzie mają tendencję do przekręcania informacji z mpcforum i pisania komentarzy podających nieprawidłowe informacje pod zdjęciami na fb.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Maksymalny lv na serwerze będzie 200 a sam serwer będzie z gatunku easy.

Było to wiele razy powtarzane na fb i na mpc. :D

Topic:

Polecam tego typa bo potrafi zrobić porządnie rzeczy gdy mu się wytłumaczy,

Od razu napiszę do osób które by rzuciły tekstem "Mizune bez Naida byłbyś nikim" bo pewnie się tacy zdarzą z tego co widzę,

więc owszem pokazałem Mizunowi co i jak w mapach, modelach itp oraz pomagam mu we wszystkich problemach związanych z metinem czy jak mnie prosi o ocenę i poradę w sprawię grafiki

ale to nie oznacza, że ziomek nic nie potrafi lub jest nikim bo wszystko załapał i opanował wszystkie opcje w ciągu 3 godzin a nie jak niektórzy, którym tłumaczy się jak krowie tygodniami a i tak szukają tutów lub gotowców.

0LsM05U.png

Opublikowano

No i trzebabyło tak od razu.

Nie bd się wypowiadał o tych mapach bo po prostu się nie znam, ale podobają mi się.

Tło na YT jest jak dla mnie kapitalne! Bardzo mi się podoba, niestety sygnatury bardzooo słabo :)

Interface do tego serera MPCforum też mi się podoba, może trochę fonty za duże ale jest git.

Tutaj przyjmujesz zlecenia na prace związane z metinem a to wychodzi Ci nieźle więc POLECAM :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...