Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapper, grafik.

Mizune

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fakt, Blizzard ma zdolnych grafików.

Nie wiem co Ci na mózg padło, szczerze mówiąc to się zastanawiam czy go w ogóle posiadasz.

Nie dość że donosisz do złodziei, to jeszcze robisz mi burdel w temacie pisząc że kopiuje od Blizzarda.

Jedyny element w całej galerii z pierwszego postu który wziąłem od blizzarda to ta czerwona (jak Ty z zawiści) ramka  :

8201414056045111123256.png

Co biorę od Nich? Styl? Mapy? Przestań p******** i wracaj do swojego koleszki złodzieja obrabiać innym dupy z kogo to nie kopiują.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Nie wiem co Ci na mózg padło, szczerze mówiąc to się zastanawiam czy go w ogóle posiadasz.

Nie dość że donosisz do złodziei, to jeszcze robisz mi burdel w temacie pisząc że kopiuje od Blizzarda.

Jedyny element w całej galerii z pierwszego postu który wziąłem od blizzarda to ta czerwona (jak Ty z zawiści) ramka  :

8201414056045111123256.png

Co biorę od Nich? Styl? Mapy? Przestań p******** i wracaj do swojego koleszki złodzieja obrabiać innym dupy z kogo to nie kopiują.

4084814046435501123256.jpg

73HSL.jpg

Opublikowano

Ja chciałem ten model teleportu na moim serwerze, masz coś do tego?

A czy ja napisałem, że wy kradniecie obiekty czy coś? :P Piszę tylko, że w tej galerii serwerowej są jakieś tam prace blizzardowskie. ;)

Opublikowano

@Thar3l - widzę że nie umiesz czytać więc łap wycięty cytat "Jedyny element w całej galerii z pierwszego postu"

Nie napisałem nigdzie że oferuję ten model.

0VPaRnd.png

Opublikowano

A czy ja napisałem, że wy kradniecie obiekty czy coś? :P Piszę tylko, że w tej galerii serwerowej są jakieś tam prace blizzardowskie. ;)

Jest model z wowa bo go chciałem z efektem wciągania w tym oczku co daje zajebisty efekt. ;D

A w galerii jest tylko pokazane jako przykład bo nikomu by się nie chciało specjalnie mapy sklejać do tematu na mpc. :D

0LsM05U.png

Opublikowano

@Thar3l - widzę że nie umiesz czytać więc łap wycięty cytat "Jedyny element w całej galerii z pierwszego postu"

Nie napisałem nigdzie że oferuję ten model.

Ocena twoich starań podlega do wszystkich prac, a nie ukazanych tylko w pierwszym poście, dlatego przypuszczam, że ten teleport, czy cokolwiek jest też twoją "pracą", jeżeli jest inaczej to zwracam honor. :)

Opublikowano

Z pracami się nie zgadzam aczkolwiek jeżeli chodzi o zachowanie to tak.

W 100% nie polecam!

Projekty tego użytkownika nie są jego, są one wyciągane z internetu.

Mapy może tworzy sam aczkolwiek nie polecam!

Napisała to osoba, która ukradła skrypty Zielska i tylko je edytuje.

Twoja grafika, jak ją "robiłeś" to była wręcz "piękna" - Sklejałeś ją z PSD, które ludzie przekazywali ci w zaufaniu, a ty zwyczajnie wyciągałeś ich elementy i sprzedawałeś.

Jego modele są wyciągane z innych gier, a twoje nie? - No właśnie.

Ty handlujesz skryptami w których są fragmenty, którymi zwyczajnie handlować nie można - Czytałeś wgl. licencje tego co tam pakowałeś?

Twoje skrypty spotkał ostatnio wyciek i każdy widzi, że nie ma żadnej różnicy po między skryptami twoimi, a Zielsko.

Nie masz najmniejszego prawa oceniać cudzego zachowania skoro sam wykorzystałeś zaufanie Arsoba i kilku innych osób.

Miałeś nieograniczony dostęp do Web Hosta Inovorii, Dreikona, Mortyriusza i kilku innych serwerów.

Pochwal się na swoim FB jak ten dostęp wykorzystałeś.

Włamy na Dreikona i te bryłki na Invori to twoja sprawka błaźnie.

Ale czego innego można się spodziewać po rudym blondynie.

Broda ruda, a włosy blond - Jesteś symbolem głupoty i fałszywości, wszystko w jednym.

Bombuś niedługo się z tobą rozliczymy, oczekuj :)

Także murzyński ci w d*** za dwulicowość i liczne przekręty.

@topic

Nie podobają mi się mapy, nie lubię aż tak gruntownej edycji Metin'a.

Obiekty są okej, ale i tak preferuje prace TreeN'a.

Jedyne co z chęcią bym wziął od ciebie to grafikę.

Wychodzi ci to bezbłędnie i kładziesz na łopatki innych grafików z tego forum.

Robisz świetne sygnaturki, chyba się nawet skusze.

Polecam Mizune jako grafika i chyba nawet skorzystam z usług.

@Mizune

Masz może więcej prac, które mógłbyś pokazać?

24b5car.jpg

Opublikowano

Napisała to osoba, która ukradła skrypty Zielska i tylko je edytuje.

Twoja grafika, jak ją "robiłeś" to była wręcz "piękna" - Sklejałeś ją z PSD, które ludzie przekazywali ci w zaufaniu, a ty zwyczajnie wyciągałeś ich elementy i sprzedawałeś.

Jego modele są wyciągane z innych gier, a twoje nie? - No właśnie.

Ty handlujesz skryptami w których są fragmenty, którymi zwyczajnie handlować nie można - Czytałeś wgl. licencje tego co tam pakowałeś?

Twoje skrypty spotkał ostatnio wyciek i każdy widzi, że nie ma żadnej różnicy po między skryptami twoimi, a Zielsko.

Nie masz najmniejszego prawa oceniać cudzego zachowania skoro sam wykorzystałeś zaufanie Arsoba i kilku innych osób.

Miałeś nieograniczony dostęp do Web Hosta Inovorii, Dreikona, Mortyriusza i kilku innych serwerów.

Pochwal się na swoim FB jak ten dostęp wykorzystałeś.

Włamy na Dreikona i te bryłki na Invori to twoja sprawka błaźnie.

Ale czego innego można się spodziewać po rudym blondynie.

Broda ruda, a włosy blond - Jesteś symbolem głupoty i fałszywości, wszystko w jednym.

Bombuś niedługo się z tobą rozliczymy, oczekuj :)

Także murzyński ci w d*** za dwulicowość i liczne przekręty.

@topic

Nie podobają mi się mapy, nie lubię aż tak gruntownej edycji Metin'a.

Obiekty są okej, ale i tak preferuje prace TreeN'a.

Jedyne co z chęcią bym wziął od ciebie to grafikę.

Wychodzi ci to bezbłędnie i kładziesz na łopatki innych grafików z tego forum.

Robisz świetne sygnaturki, chyba się nawet skusze.

Polecam Mizune jako grafika i chyba nawet skorzystam z usług.

@Mizune

Masz może więcej prac, które mógłbyś pokazać?

BombWorka komentarze mam głęboko w dupie, tak jak każdego innego złodzieja.

Świetnie w przypadku tego "pana" sprawdza się powiedzenie "trafiła kosa na kamień", mam nadzieję że będzie to wspominał przez długi czas tyrając na Nasze odszkodowanie.

Co do prac, to mapy pokazałem wszystkie w temacie Galeria Map, a grafikę to musiałbym coś poszukać.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Mi osobiście prace się niesamowicie podobają. W przeciwieństwie do większości grafików którzy próbują "tworzyć" prace pod prywatne serwery mt2, Ty trzymasz się jeszcze tej kultury metin'a - takiej klasycznej. To jest bardzo zauważalne. Robisz to z wyczuciem i smakiem, wielkie propsy:) 
Map akurat nie będę komentować ponieważ nie mam w tym zakresie zielonego pojęcia.

Podsumowując, jako grafika serdecznie polecam.

Opublikowano

całkiem ciekawie aczkolwiek w 2 osoby tak jak widzę że robicie projekt nie jest możliwe wykonanie wszystkiego od 0 nie chcę rzucać słów na wiatr po za tym grafika nie jest moją mocną stroną ale jak już coś wyciągacie z innych gier to przyznawajcie się a gwarantuje wam że zyskacie na tym a nie stracicie :) 

samo eksport z "innej" gry to nic "wielkiego" lecz do 3ds trzeba mieć "skilla"

Prace nie wchodzą w moje gusta po za tym ciekawi mnie widoczność na procesorach amd w efekcie gracze decydują :)

Pozdrawiam 

Opublikowano

bardzo ladne prace podobaja mi sie lecz nie znam cie neutral

Za przeproszeniem za co neutral? Ty nie oceniasz jego charakteru i ty nie musisz go znać oceniasz jego umiejętności a @Mizune jest bardzo dobrym grafikiem.

Więc twój post jest bezsensu....

@topic Mizune bardzo ładne pracę, tak trzymaj!

df3eca6886da0.png

Opublikowano

całkiem ciekawie aczkolwiek w 2 osoby tak jak widzę że robicie projekt nie jest możliwe wykonanie wszystkiego od 0 nie chcę rzucać słów na wiatr po za tym grafika nie jest moją mocną stroną ale jak już coś wyciągacie z innych gier to przyznawajcie się a gwarantuje wam że zyskacie na tym a nie stracicie :)

samo eksport z "innej" gry to nic "wielkiego" lecz do 3ds trzeba mieć "skilla"

Prace nie wchodzą w moje gusta po za tym ciekawi mnie widoczność na procesorach amd w efekcie gracze decydują :)

Pozdrawiam 

Przecież my napisaliśmy że wyciągamy z innych gier, nie ukrywamy tego, a to że nie podaliśmy nazw gier jest chyba logiczne.

Pomyśl trochę to wydedukujesz powód.

@1361622928-U485574.pngdev4lg - ludzie nie myślą, ciekawe czy jak idą do sklepu, to czy oceniają go po cenach, jakości produktów etc, czy po życzliwości ekspedienta.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Polecam, ogarnięty, bardzo dobry + myślący grafik.

Niestety na MPC mało kto jest taki.

Jeśli chcecie brać jakąkolwiek grafikę modele etc. polecam bo odwala kawał dobrej roboty.

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...