Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WYNIKI: Wymyśl własny slogan działu Last Chaos!

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybraliście chyba po znajomości.

Strasznie słaby ten "slogan" i można go podpiąć pod każdą grę.

W jury zasiadały osoby, które nie patrzyły na znajomości... W każdym bądź razie nie masz dowodów, że NIBY jakaś korupcja była, także nie możesz oskarżyć nas, wybacz.

zSCFQrN.png

Opublikowano

@Neoxyh

Szczerze, już twoja reakcja na oskarżenia, jest dowodem :D

Ale "co ja tam wiem".

Skoro "nie było ustawione" to się w to nie mieszam

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

W jury zasiadały osoby, które nie patrzyły na znajomości... W każdym bądź razie nie masz dowodów, że NIBY jakaś korupcja była, także nie możesz oskarżyć nas, wybacz.

Neoś, wiesz, że Cię lubię, ale naprawdę ten slogan to porażka. Po pierwsze nijak ma się z LC, po drugie takie coś można dopasować do każdej gry, po trzecie to wcale nie zachęca do pobrania LC-ka. (:

Opublikowano

@Neoxyh

Szczerze, już twoja reakcja na oskarżenia, jest dowodem  :D

Ale "co ja tam wiem".

Skoro "nie było ustawione" to się w to nie mieszam

Niby w jakim sensie jest dowodem? Po prostu odpowiedziałem, w każdym bądź razie zapraszam na PW, to rozwiążemy sytuację, jeżeli Cię coś nurtuje.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Już kilka osób oceniało negatywnie wyniki konkursu ale widocznie mój żart o zwycięzcy po znajomości strasznie cię zabolał, myślę że jest coś na rzeczy ;)

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Zastanawia mnie jedno. Zwyciężył slogan mający niewiele wspólnego z grą, podczas, gdy praca kotkowskiego nie została w ogóle zaakceptowana. Dlaczego?

Opublikowano

Zamykam i przenoszę do kosza, jeżeli są jakieś niedomówienia, ktoś chce o coś zapytać, co było związane z konkursem, zapraszam na PW, czy to do mnie, czy do reszty jury.

zSCFQrN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...