Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia]Dział gry Unturned

dudu98PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem na tak.

Gra jest naprawdę wciągająca, a szczególnie jeżeli gra się z kolegami.

Co do osób, które uważają, że to drugi minkraft, ponieważ też jest zrobione z klocków... No ludzie... to, że jedna gra jest zrobiona z klocków oznacza, że inne gry nie mogą? Proszę Was, nie załamujcie mnie...

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem 100% zdecydowanie na tak!

Przegrałem w grę 30h i nadal nie mogę się od niej oderwać

Gram codziennie po kilka godzin.

Gra jest mega ,a ja mam kilka ciekawych tematów do zaprezentowania na temat tej gry :)

Opublikowano

Gra staje się coraz popularniejsza i zgadzam się z innymi skoro są tak mało popularne gry na tym forum jak np. planet side, nic tam się nie dzieje, dosłownie to dlaczego nie miałaby się znaleźć unturned? Powoli robi się popularniejsza.

Krótko mówiąc TAK

Opublikowano

Na tak, przegrałem z moją ekipą 18 godzin i bije takie gry jak DayZ czy Rust, śmieszą mnie ludzie którzy mówią, że to gra bez przyszłości, a mimo wczesnego dostępu jest bardzo rozwinięta, ze można w nią grać, grać i grać!

PMK3yt4.png

Opublikowano

nie rozumiem...

gra jest świetna ! cały czas lecą do niej aktualizacje, wszystko jest naprawiane :) wiele rzeczy zostało juz poprawionych i co ciekawsze...

gra się rozwija z dnia na dzień, graczy przybywa <to chyba +, c' nie cebulaki ? > jest wiele do zrobienia (craft) <to tysz?>

pozatym, nie spotkałem żadnego forum opisuącego cały craft i możliwośći tej gry, (ew.  steamcommunity)

jeżeli nie chcecie aby mpcforum się rozwijało, to okay :) tylko tracicie dużą szansę na tej grze.

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Dokładam swoją cegiełkę - jestem na TAK.

Mam przegrane jakieś 30 godzin, gra cholernie wciągająca, szczególnie z ekipą :)

I chyba trzeba wybaczyć tym, co pisali na początku. Ich umysły zostały owładnięte przez GimboCraft'a i nie widzą świata poza nim. Boję się pomyśleć, co by zrobili gdyby dowiedzieli się, że GimboCraft to nie pierwsza gra, gdzie pixele grają pierwsze skrzypce.

Cholera, a może niech ten dział nie powstaje? Jak widzę co za beznadziejne przypadki tu siedzą, to nie chciałbym żeby zalali oni swoją głupotą wszystkie serwery.

Tyle ode mnie - Pozdrawiam :)

Opublikowano

Jak grałem w Unturned, wystarczyły 4 godziny na zdobycie najlepszego ekwipunku, 

jeżeli ma mieć już dział to w Inne FPS

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Na tak k***a :D gra zajebista nic srajkrafta tylko sama zajebistos tak i kropa jakas malo popularna gra warframe czy cos ma dzial to unturned tez moze miec holipa Tak Tak Tak Tak zadne nie gra tak rozwinieta juz w wersji beta i posiada i tak malo bugow w srajkrafcie w aplha jak sie item typu kilof wyrzucilo i wziolo znow to byl nowka w tym jak zagralem w aplhe to bylo duzo mniej bugow Na TAK

post-816901-0-33396300-1405158820.png

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

Opublikowano

Jak grałem w Unturned, wystarczyły 4 godziny na zdobycie najlepszego ekwipunku, 

jeżeli ma mieć już dział to w Inne FPS

I co w związku z tym, skoro w grze są również takie aspekty jak craftowanie(można budować bunkry itp.) oraz skille, dzięki którym ulepszamy stamine, survival itp. a jestem pewny, że tego na maxa. nie zrobiłeś. ;]

@top

tak. 

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Nie wiem czy to coś zmienia ale gra jest aktualnie 4 na liście Steam'owej pod względem graczy:

cghl8e.jpg

Można gdzieś dać dział z racji tego, że w Inne MMO dużo jest tematów z tym.

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

Ja jestem na tak. Myślałem, że takiego wyjadacza jak ja to nie da się zaskoczyć, a ta gra zrobiła na mnie wrażenie. Golda kupiłem momentalnie.

Ludzie nie zgadzają się na dział, bo gra (co prawda to prawda) nie wygląda zbyt poważnie, ale w rzeczywistości tak nie jest. Nie można wolnego serwera znaleźć, mimo że jest ich od groma. Najlepsze jest to, że co dwa dni jest jakiś update z nowym stuffem. Jak do tej pory gra nieustannie punktuje.

Opublikowano

Mało znane, pierwszy raz słyszę. Słabe zainteresowanie. Jestem na nie

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...