Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia]Dział gry Unturned

dudu98PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pojawia się coraz więcej tematów związanych z grą Unturned co oznacza że jej popularność wśród użytkowników MPCForum wzrasta. 

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Admin Cienia
Opublikowano

Myślę że na tą chwilę można się wstrzymać z utworzeniem działu.

Jestem neutralny.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Ogólnie  śmieszy mnie to jak połowa ludzi a raczej ich większość pisze : "nie" , "podróbka minecrafta" . Powiem szczerze , że sam mówiłem , że ta gra to syf ale na TS'a mojej gildii przychodziło coraz więcej osób i wszyscy zaczęli w to grać aż sam się skusiłem i graliśmy w 10 osób przez 6 godzin i to naprawdę dobrych 6 godzin . I powinien być taki dział żeby inni gracze mogli się wzajemnie wspierać w crafcie itp . 

Opublikowano

@TCQ

Why?

Gra ma dopiero 10 dni a jak inni pisali dochodzi do kilkudziesięciu tysięcy graczy online co wiąże się z tym że szukają w internecie poradników a jak będą szukać to wbiją na mpc i mpc na tym skorzysta zdobywając nowych użytkowników. Przyda się naprawdę ten dział według mnie. ;)

Opublikowano

Myślę że na tą chwilę można się wstrzymać z utworzeniem działu.

Jestem neutralny.

A dlaczego ? ;] Gra jest rozwijana coraz więcej przybywa graczy którzy będą szukali cheatów i poradników do gry tak jak to napisał @D3monic

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Opublikowano

Na TAK!

Nie mogę znaleźć dobrego Polskiego serwera z około 30 slotami.

Jeżeli nie graliście w tą grę na multi minimum przez godzinie nie macie się po co wypowiadać w tym temacie :)

Nich powstanie ten dział bo brakuję serwerów wszystkie są pełne, a polskich jest naprawdę nie wiele ;/

logo1.png
Opublikowano

hahaha, niektóre teksty, które padają po prostu mnie rozwalają. Nie wiecie, a się udzielacie. Gra jest F2P i ta gra jest czwartą najczęściej graną (obecnie) grą na Steamie, więc niech mi tu jeszcze jakiś cebulak powie, że nikt w to nie gra. Każdy, kto się o tej grze dowiedział spróbował choć raz zagrać. Wiele osób nie ma pojęcia o tej grze, a umieszczenie działu (lub poddziału) spowoduje zwiększenie ilości osób zainteresowanych tą grą. FCK LOGIC!

Opublikowano

Nigdy nie słyszałem o takiej grze,a gdy patrze na zdjęcia z google to dziękuję za takie coś

Pobierz i zagraj a nie oceniaj po pierwszym lepszym zdjęciu z google. Ja nadal mam nadziej że moja propozycja zostanie rozpatrzona pozytywnie. 

Opublikowano

Nie.

A dlaczego nie ? Grałeś w tą grę ? Oglądałeś chociaż filmik z tej gry ? Uzasadnij swoją wypowiedź chyba że napisałeś tylko aby nabić posta. 

Opublikowano

Ja sam jak pierwszy raz zobaczyłem tą grę to pomyślałem, że to gówno. Była darmowa więc jednak spróbowałem w nią zagrać. Po ok. godzinie gry całkowicie zmieniłem o Unturned zdanie. Gra jest w fazie beta, ale już teraz jest masa rzeczy do roboty. Crafting jest dość trudny do ogarnięcia, ale rozbudowany. Można zrobić wszystko. I nie, nie jest to podróbka Minecrafta. Minecraft jest sandboxem ze szczyptą survivalu, a to jest survival ze szczyptą sandbox'a. Jeśli dział powstanie to jestem pewien, że będzie się w nim udzielało dużo ludzi.

Co do popularności gry...

519671405706118304829.png

Jestem oczywiście na tak.

Opublikowano

Oczywiście, że tak. W rankingu najlepszych gier na Steam ma czwarte miejsce, myślę że to mówi samo za siebie. 

W dodatku chciałbym w końcu odkryć jakiś sposób/hack na itemki :D

Opublikowano

Gra jak dla mnie bez jakiejkolwiek przyszłości. Jakaś podróba MC? Jestem na nie.

Grałeś? To z mc ma wielkie g wspólnego:P Gra jest bardzo dobra jak się ogarnie podstawy:P

Opublikowano

Prosiłbym administracje o rozpatrzenie sugestii. 

Opublikowano

Ja jestem w 100% na tak ;)

Ps.Gra jest połączeniem srajcrafta(klocki/craft/itp) i ISS(Zombie/bronie/lokacje/itp)

Ps2.Skoro takie gówna jak Warframe czy Star Conflict(CO to jest wgl?) albo Awesomenauts(WTF?) posiadają swój dział to pozdrawiam :)

@Edit

Jeden Minecraft wystarczy. :P

Kolejny idiota który niezagrał ale wie dobrze...(byle nabić posta...)

Ludzie to z minecraftem ma wspólnego tylko tyle że są klocki... i to jeszcze tych klocków to z 20% całej gry...

@Edit2.

Ty każdy temat w dziel oceniłeś chuja się znając na rzeczy...

Przeglądając twój profil, większość twoich postów to potakiwanie innym i pierdolenie głupot...

Więc mam prośbę, jeśli sie nie znasz to sie nie wypowiadaj ;d

Opublikowano

Gra jak dla mnie bez jakiejkolwiek przyszłości. Jakaś podróba MC? Jestem na nie.

Jeden Minecraft wystarczy. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...