Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FAQ EnforceVIP - Masz problem? Zajrzyj tutaj, może znajdziesz rozwiązanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygrałem na stronie Stefsota skrakowane najnowsze evadee, wczoraj działało pięknie na enforsie, na zmienionym na mój nicku a teraz wywala błąd attempt to index a nil value :|

moje scrackowane evadee od stefana wgl nie unikało/rysowało skillshotów, no cóż :D

Jeśli chodzi o Evade to działa, miałem na myśli wszystkie skrypty do postaci, np. Nidalee - The beauty...

mi to wygląda na vpred/prod, mogę Ci wysłać mój folder EFV bo u mnie działa nida i reszta pięknie :)

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tam już wole dać te 30 dychy i nie p******** się z tymi wszystkimi błędami na enforce.

Błagam cię nie ma żadnych błędów, wszystko działa. Serio dziwi mnie, że tak im sprawnie poszło skrakowanie tego gówna, niby tyle zabezpieczeń.

Opublikowano

Błagam cię nie ma żadnych błędów, wszystko działa. Serio dziwi mnie, że tak im sprawnie poszło skrakowanie tego gówna, niby tylko zabezpieczeń.

Ten koleś z vtuta o enforce po czcionce to chyba jakaś rumunia/węgry czy coś. Gruzożercy potrafią takie rzeczy zrobić, byle nie wydać złamanego grosza ;>

Opublikowano

W grze dostaję błędy ?:0: attemt to index 'settings' (a nil value) oraz ?:0: attempt to index field 'cfg' (a nil value)

Jest to spowodowane zmianą konta na DivineAwareness. Po prostu je wyłącz

A jeżeli mam wyłączone, a dalej u mnie pojawia się ten błąd to o co kaman? Mogę was prosić o pomoc? :)

Opublikowano

Podaj skrypty jakich używasz :)

Kolego, jeżeli mam odpalone Evadee, MMA, Activator i JTimers to nie mam żadnego błędu. Ale jeżeli dochodzi do tego, Syndra Honda7, albo Nidalee Beauty albo Tresh Fastq to pojawiają sie problemy. Jeżeli wyłącze mma i gram bez jest to samo.

@Edit Innych skryptów jeszcze nie próbowałem nawet.

Opublikowano

@Brex123

Evadeee koliduje ze skryptami na champy, polecam ezEvade, jest o wiele lepsze od Evadeee.

Sprawdze i napiszę czy pomogło. Dziękuję.

Opublikowano

Ściagnalem sobie skrypt od hondy na syndre(to samo dzieje się na beasty Syndra). Dałem  harass z q +e, harassuje ciągle tylko z  q.

Kiedy nacisnałem L, żeby automatycznie harasowalo to postać cały czas chciała isc w strone przeciwnika, musialem to wylaczac.

Orianna harasując nie używała w, tylko samo q. Nie robiłą kombo, kiedy klikałem spacje. Pomoże mi ktoś? Używam tylko evadeee + skryptu albo do syndry albo do orianny. Znaczy narazie zagrałem tylko 2 gry. Pomoże ktos? 

Opublikowano

Co mam teraz zrobić, jeżeli chcę wrócić do normalnego BoL'a? Za każdym razem gdy chce się zalogować wyskakuje: Failed to logim. Usunałem BoL'a z regedit'a, appdata wyłączyłem arcylic service i w ustawieniach karty sieciowej usunąłem 127.0.0.1.

Opublikowano

Moglby mi ktos podac najlepsze skrypty z jakich korzystac na tym "vipie"? Bo na wielu mam bledy, z jakich wy korzystacie skryptow?

Opublikowano

Moglby mi ktos podac najlepsze skrypty z jakich korzystac na tym "vipie"? Bo na wielu mam bledy, z jakich wy korzystacie skryptow?

Najlepszy skrypt według mnie to RTTC u mnie chodzi bardzo fajnie .Jeżeli chcesz więcej wiedzieć lub mam pomóc tobie zrobić paczkę to napisz pw lub skype : tusztom1.

Powodzenia.

Opublikowano

Po wpisaniu tej komendy do cmd mam taki error "Nie można opróżnić pamięci podręcznej programu rozpoznawania nazw DNS: Niepowodzenie funkcji podczas jej wykonywania" ktoś wie co z tym zrobić aby działało?

Opublikowano

Po wpisaniu tej komendy do cmd mam taki error "Nie można opróżnić pamięci podręcznej programu rozpoznawania nazw DNS: Niepowodzenie funkcji podczas jej wykonywania" ktoś wie co z tym zrobić aby działało?

A masz jakiegoś śmieciowego przerobionego windowsa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...