Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FAQ EnforceVIP - Masz problem? Zajrzyj tutaj, może znajdziesz rozwiązanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie sprawdzają, ale wysyłają i możesz dostać bana. Najprościej jest używać HWID spoofera na czas grania z tymi skryptami.

tzn moglbys mi to bardziej wyjaśnić?

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi skin hack działa,w ustawieniach zmieniasz sobie pod jaką literą masz go używać i po kliknięciu po kolei zmienia Ci skiny,lepsze od mkjogo bo możesz w jednej grze przetestować wszystkie skiny :)

Opublikowano

Witam

Ze względu na dużą popularność EnforceVIP pojawia się coraz więcej postów z problemami (także moich :D). Po 48 godzinnym obcowaniu z tym narzędziem udało mi się rozwiązać część problemów. Zakładam ten wątek i będę się go starał aktualizować z upływem czasu aby pomóc osobom których problemy są dzień w dzień powielane, a na które to jest znane już rozwiązanie.

CZ. 1

Gdzie znajdę EFV? Jak skonfiguruję i z czym to się je?

EnforceVIP pobierzesz z tego tematu, instrukcję jak skonfigurować znajdziesz tutaj. Pamiętaj aby zaznaczyć (load).lua

Enforce nie injectuje mi się w grze, co zrobić?

Pobierz DLL'kę z mojego tematu tutaj.

Jakie skrypty działają na EnforceVIP a jakie nie?

DZIAŁAJĄCE

- Skrypty FreeElo (CW, RTTC, Thresh Prince, SpiderWoman etc.)

- DivineAwareness

- Evadeee

- Activator

- BeastySyndra

- SAC: Reborn (działa z fixem)

- MMA

- Większość skryptów które nie używają Prodiction ani SourceLib

- Skrypty ProSeries + Libs

- Cassiopeia du Couteau by Bilbao*

*Cassiopeia Bilbao jednym działa jednym nie

Proszę pisać w postach które wam działają, dzięki temu uzupełnię listę, narazie wszystkie ważne których ja używam :)

NIEDZIAŁAJĄCE

- BeastyRiven 

- Skrypty korzystające z SourceLib

- Syndra Hondy 

- Skrypty BotHappy

- Skrypty FunHouse

Gdzie znajdę powyższe skrypty?

W paczce @NothemaN, tutaj.

Cz. 2 - Problemy i rozwiązania

Po kilku minutach klawiatura w grze zawiesza się i nie mogę wycastować spelli. Co jest?

Jest to bug związany z Prodiction i SourceLib. Aby go naprawić udaj się do folderu Common, otwórz Prodiction Notatnikiem/Notepad++, kliknij Ctrl+A i wklej zawartość stąd. Następnie zapisz plik,

kliknij Właściwości, zaznacz Tylko do odczytu i kliknij Zastosuj. Prodiction mamy z głowy. Pamiętaj tylko że pot ej operacji nie można zrobić reload w grze - skończy się to bugsplatem. Teraz również w folderze Common znajdź SourceLib.lua i go usuń. Od teraz nie powinieneś mieć już problemu z klawiaturą w grze. Są jednak indywidualne przypadki gdzie i to nie pomaga. Pamiętaj również że użycie jakiegokolwiek skryptu korzystającego z SourceLib sprawi, że zostanie on pobrany ponownie, a co za tym idzie - problem z klawiaturą wróci.

Na jakim regu działa taki skrypt i taki?

Evadee działa na wszystkich, Prince Thresh Spudgy/G0rning nie testowałem Kingfree, SAC: R na wszystkich, Skrypty FreeELO (oprócz oryginalnej CW) na wszystkich, napiszcie najlepiej w komentarzach, również to uzupełnię ;)

Cassiopeia od Bilbao spamuje mi w grze obfuscated.lua:133: attempt to index global '_ScriptNameFile' (a nil value)

Niestety nie znalazłem na to rozwiązania. Jeżeli tylko pojawi się jakiś magik który podzieli się swoją wiedzą na ten temat to oczywiście ta solucja się tu znajdzie z creditsem dla niego

W grze dostaję błędy ?:0: attemt to index 'settings' (a nil value) oraz ?:0: attempt to index field 'cfg' (a nil value)

Jest to spowodowane zmianą konta na DivineAwareness. Po prostu je wyłącz

Narazie to na tyle. Myślę że w miare udało mi się ujednolicić i zebrać najważniejsze rzeczy w jedno miejsce. Piszcie poniżej co jeszcze załączyć :)

Naczytales sie, sam miales pelno problemow, inni ci pomogli i napisales Tut. 

Dobrze, ze ci sie chcialo robic cos takiego, ale I tak non stop beda te same pytania, wiec wiekszego wplywu ten poradnik nie ma.

Polecam zrobić sobie reg na typa o nicku Cabana, ma sporo skryptów zakupionych m.in.

ImBeasty Beta Repo - Zikkah
Sida's Auto Carry Reborn - Sida
Cass Whooping - Broland, Dekaron2 and Vadash
Team Sidakat Private Repo - Nyankat and Sida
EveAdvanced - Vadash
RTTC, Activator and SpiderWoman - Broland and Dekaron2
Markman's Mighty Assistant - Manciuszz
Kain's Private Repo - Kain
Marksman: Pro Series - PQMailer and Icy
Viktorious Viktor Beta - Viktor
Akali Fun House ,Evelynn Fun House - Burn
PQMailer's Private Repo - PQMailer
Hex's Private Repo - Hex
PROdiction - Klokje
Klokje's Private Repo - Klokje
Evadeee - Weee
BotHappy's Private Repo - BotHappy
Notifeye Alpha - Trees
Fizz Fun House, Irelia, Trundle - ikita
Pro ADC Series - PQMailer and Icy
unBEARable Annie - Feez
Riven Boost My Elo, Tristana Boost My Elo - Jus
Rumble/Lulu/Zac - Dienofail

sam na nim gram i wszystko śmiga bardzo fajnie :D

BotHappy, FunHouse maja autoryzacje przez HWID, jego Login nic nie da, tak samo Riven boost my elo, jesli dziala to daj znac.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

win 8.1 mam takie cos:

500 - Internal Server Error

Internal Server Error

Internal error information:
std.socket.SocketOSException@std\socket.d(988): getaddrinfo error: Podczas wyszukiwania w bazie danych wystąpił nieodwracalny błąd.
----------------
0x0048F9CF
0x004030BC

robie dobrze bo na win xp mi dziala, probowalem jako administrator i zgodnosc i dalej lipa

Opublikowano

Takie pytanie mam, czy w skryptach całkowicie zakodowanych lub prawie całkowicie można wyłączyć auto update przez komendę jakąś ?

"Tylko do odczytu" w Właściwościach

Samą nie, a w sumie móglbyś podać jaką sprawdzoną co dziala na 100%? Bo jednak jakąś tam raz udalo mi sie odpalic, innej wcale.

Dam Ci potem na PW bo teraz gram :D
Opublikowano

Zrobilem wszystko jak trzeba i jak odpalam grę to wywala mi the game has crashed

Edit: już naprawiłem jeśli ktoś chce wiedzieć to była wina Cassio whooping wystarczy zmienić plik cassiowhoopingrelease na rcassiowhoopingrealease ;d jeśli coś nie działa to f9 x2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...