Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FAQ EnforceVIP - Masz problem? Zajrzyj tutaj, może znajdziesz rozwiązanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

BŁĄD po uruchomieniu enforce vip, prosze o pomoc. "Error! Acrylic needs to be downloaded and installed from here and the host file must this entry:

127.0.0.1        studio.botoflegends.com

You should also run `ipconfig /flushdns` afterwards. Check that you have redirected the BoL server by clicking here
If the link takes you to the real server, then something is not right. Try checking your DNS server settings again. Check your firewalls and proxy servers, etc.

Opublikowano

BŁĄD po uruchomieniu enforce vip, prosze o pomoc. "Error! Acrylic needs to be downloaded and installed from here and the host file must this entry:

127.0.0.1        studio.botoflegends.com

You should also run `ipconfig /flushdns` afterwards. Check that you have redirected the BoL server by clicking here

If the link takes you to the real server, then something is not right. Try checking your DNS server settings again. Check your firewalls and proxy servers, etc.

Wyskakuję Ci ten błąd , ponieważ nie masz flusha czy jakoś tak.Więc tak wchodzisz w uruchom i odpalasz cmd i wpisujesz ipconfig /flushdns i enter i spróbuj odpalić bol'a jako administrator .

Opublikowano

Proszę oto kod błedu :

[string "Evadeee".lua]:I: syntax error near "wersja"

---------------------------------------------------------------

EzVade działa mi ale unika tylko np :. jak gram ezem to tylko uzywa E , Vayne Q itp .. nie omija normalnie , tylko w nie wchodzi ...

Opublikowano

Proszę oto kod błedu :

[string "Evadeee".lua]:I: syntax error near "wersja"

---------------------------------------------------------------

EzVade działa mi ale unika tylko np :. jak gram ezem to tylko uzywa E , Vayne Q itp .. nie omija normalnie , tylko w nie wchodzi ...

wyślę Ci moje evadeee na pw, a swoją drogą, co w skrypcie robi kurw "wersja" po polsku?!

Opublikowano

Wygrałem na stronie Stefsota skrakowane najnowsze evadee, wczoraj działało pięknie na enforsie, na zmienionym na mój nicku a teraz wywala błąd attempt to index a nil value :|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...