Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy twoi rodzice grają w gry?

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mój Tata odkąd pokazałem mu serwis YouTube i śmieszne filmiki zamieszczane na nim potrafi je oglądać do 3-4 nad ranem. 

Jak już to zaaplikował to na gry też przyjdzie czas xD

Opublikowano

moj dziadek to fubu

zajebiscie wtedy, dobrze ze nie isamu bo ultylizowac by trzebalo tego smiecia jp

@anty warn

moi rodzice nie grają w gry bo sa troche za starzy i by musieli sie duuzo uzcyc o grach

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Chodzi ci o wielkie produkcje? Moja mama gra ale tylko w niezalezne produkcje malo znanych tworcow

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

W połowie lat 90 miałem pegaza i wieczorem jak położyli mnie i siostrę do łóżka to odpalali go i grali w coopa :D Mama była mistrzem w bombermana. Ja doszedłem może do 20-30 levelu a ona do 50 i to wielokrotnie. Tzn było tylko 50 i jak przeszedłeś to było congratulations i zaczynałeś od nowa ale z wyższym poziomie trudności. Najbardziej to lubili taka grę z samolotem ale nigdy nie mogłem jej znaleźć. Przejrzałem wszystkie youtubowe filmiki z grami i nic. Teraz gra tylko Mama w różne gry typu mahjong czy jakieś na fb. Siostra za to odziedziczyła po mnie xbox 360 z około 300 grami na dysku a ja zagrywam się na xbox one. No i pc ale nie mam na niego czasu. Czasem moja Żona się przysiądzie i zagramy w raymana czy ilomilo. A córeczka za mała bo ma dopiero 3 tygodnie ;)

Opublikowano

Mój ojciec czasami gra w Candy Crush na iPhonie jak na coś czeka lub na kogoś, ale jest nieco obcykany jeżeli chodzi o Fife bo nie raz patrzył jak grałem. 

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Niestety, czy "stety" już nie grają. Już, ponieważ przestali grać dwa lata temu. Grali wtedy w gry z Naszej Klasy. Gdy skończyli z NK i zarejestrowali się na Facebooka skończyli z graniem, ponieważ dla nich tam już samo wyszukiwanie gier to czarna magia.

Znalazłeś nasz post. Brawo. Gratulujemy. 

Masz jakieś zażalenie? Napisałyśmy coś z czym Ty się nie zgadzasz? Wytknij nam to. Kulturalnie. Lubimy miłe i sensowne dyskusje. 

Pozdrawiamy:

Głębinowe Pszczoły

Opublikowano

mama na tablecie, tata nie, ja sam przestaję grać przez brak czasu. Ale aktualnie zaczynam przygodę z Hearthstone więc zobaczymy jak to się rozwinie

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

jakieś 6-7 lat temu grałem często z ojcem w Rally Championship ;) Ojciec na wsadzie ja na numercznej ;)

Teraz już tylko ja zostałem z grających

53617914622311377282.png

Sygnatura by KarMixx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...