Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy twoi rodzice grają w gry?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mój gra w taką grę, zwaną mountain blade czy jakoś tak

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Pamiętam za szkraba jak z opuszczoną gębą

lampiłem się jak ojciec gra w świerzutkiego Max Payne'a,

teraz to ja gram w 3 a moje dzieci się na to patrzą. I tak z pokolenia, na pokolenie.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

To ostatnie pytanie brzmi jak reklama...

W każdym razie moi rodzice grają głównie w literaki razem. Tata wcześniej grał w takie gry jak prince of persia z 1989 roku, od niego np dowiedziałem się wszystkich skrótów i często patrzyłem jak gra :), grał też w wolfensteina 3D, wings of fury itp.. Teraz gra głównie w gry przeglądarkowe, logiczne typu sudoku i inne takie duperele. 

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Gry hazardowe i jakies gierki z alawara no i starsze gry typu 1942 na eumulatorze pegasusa kiedyś jakieś strzelanki i przygodowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...