Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy twoi rodzice grają w gry?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pograją może raz na 2 dni na telefonie. Na kompie ogólnie odpada bo tata to wielki przeciwnik klawiatury -,- Ale uwielbia grać na myszcze w gry Shoot em up, albo teraz gdy mam emulator PSX i PS 2 to gra na padzie bo były to jego ulubione konsole, uwielba grać w Jacka , Ratchet & Clank a najbardziej to w crasha wyścigi (Crashi Nitro Cart)

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mama gra na tablecie w jakieś małpy, a tata czasami pyknie ze mną w GTA V.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

U mnie jedynie gra tata.

Gra w GTA V ( czasami ) i w Forze ( bardzo często ).

Tata ma 42 lata i jeszcze klika lat temu mówił, że to jest h*jowe i wgl :) Dopóki nie zagrał ze mną ;p

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Admin Cienia
Opublikowano

U mnie rodzice nie grają w gry, kompa używają jedynie do internetu lub filmów.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Ehh... Moi rodzice grają jedynie w gry na facebooku. Na dodatek nałogowo.

Około dziesięć razy dziennie zerkają co się tam dzieje.

Opublikowano

Dorośli czy tez dojrzali ludzie nie powinni mieć czasu, tym bardziej ochoty, na gierki.

U mnie w rodzinie w gry gra tylko kuzyn.

@TCQ

@TCQ

@TCQ

Pw

Opublikowano

Dorośli, którzy nie mają czasu na relaks po prostu przegrali życie. Bo co to jest pograć pół godziny w ulubioną grę? Żaden wyczyn.

gamedevmania.com

Opublikowano

Mój Tata, czasem pyknie w Gothica.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jak w temacie.

Jaką tematykę lubią, ile czasu spędzają nad grą. Czy wola nolajfować, czy np zalogować się wieczorem ze 2 razy i poklikać kilka chwil?

Czy grają np w gry farmerskie, takie jak Zielone Imperium lub PGR Online?

Nie ku**a autorze tego oto głu*iego tematu czy ty jestes deb*lem? ,nie zadawaj głupich pytan bo zasmiecasz forum 

Opublikowano

U mnie w domu nikt poza mną nie gra ;)

bo siedzisz 24/7 i nie mają okazji :)

@topic

starsza gra na fajsbuku w jakieś gierki

a stary nawet nie potrafi się obsługiwać

Więc, zacznijmy od osób starszych:

Dziadek - siedzi na facebooku i gra w gry typu "Diamenty".

Babcia - czołgi.

Teraz osoby bliższe:

Ojciec - Czasami pogra coś na fb.

Ojczym - Gry hazard (przynajmniej kiedyś), ogólnie wszystkie nudne gry.

Matka - Farmerama.

Przybrana matka - World online.

Brat - RPG,MMORPG.

Teraz trochę dalej:

Ciocia - Bilard,chińczyk (jest na serio dobra w te gry).

Kuzyn (3 lata) - Strzelanie do kulek w tym samym kolorze.

Wiem, fajnie mam xD.

@Edit

z tą przybraną matką chodzi, że ojciec rozwiódł się no i mam teraz tak jakby 2 ojców (ojciec + ojczym) i 1 matke, chociaż uważam, że mam 2 :).

stara go zdradzała ?
Opublikowano

Moi nie i dobrze i tak mając swojego kompa (nie uzywają go) siedzą u mnie na allegro… i to całkiem sporo

Opublikowano

U mnie rodzice kiedyś grali razem w StarCraft'a 1, ale dość dawno. Na dodatek mama grała w różne gry typu Scrabble, a tata coś tam chyba pykał na konsolach (te stare piękne "bijatyki" ^.^). Teraz mama gra w Pou (ma już chyba 60 lvl, jak nie większy). Aż jej konto musiałem zrobić na tym nieszczęsnym Pou. Tata chyba w coś tam czasami zagra, ale to tak wyjątkowo, dodatkowo jeszcze gry na telefonie też może pogra. Ogółem jeszcze też graliśmy wszyscy praktycznie na Xboxie 360 z Kinectem (dance central i inne takie podstawowe gierki).

Opublikowano

Ojciec od czasu do czasu pogra na konsoli, kiedyś grał na blaszaku ale te czasy już minęły :) Jednakże w dzieciństwie graliśmy we trzech (Ja, ojciec oraz brat) na PSX po nocach, super sprawa, mnóstwo miłych wspomnień dobrych starych czasów :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...