Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DarkMu Team Ver: S2 Exp: 25x Drop: 35% [Full PVP] [Protected] [AntyDDoS]

VVirus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 532
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

spoty na arenie będą ?

Nie, arena to wersja klasyczna na mecze i eventy.

Ha ..no i sie zaczyna...autobuff, autoklicker ^^

Jestem z tych graczy i być może juz nie wielu, ktorzy grali bez żadnych "dupereli", grało sie wysmienicie, serwer zył  !

Ja na pewno zawitam, ale nie liczyła bym na na jakąś imponującą liczbe online , to pokolenie graczy nie daje rady bez wspomagaczy .

Życzę pwodzenia, czekam na start :)

Kierujemy serwer głównie do pokolenia które pamięta grę na starych wersjach 0.7/0.8 i początkowej 0.9 bez żadnego syfu zwanego mu auto clicker i inne bajery.

Zbrzydły mi serwery na których każdy się wspomaga bo inaczej nie potrafi grać. Dlatego podzwoniłem, pogadałem i udało mi się zebrać AT prawdziwego starego DarkMu! Są to gracze którzy grali i adminowali wtedy, którym brakuje klasycznej gry. Której nawet już nie ma na Globalu... 

DMT 😉

Opublikowano

ArooK ma troche racji , przy sm czy bk zawsze można ustawić jakoś afk , przy ee robi się troche kłopot. Ja i tak zawitam :)

Gracze afk także nie będą mieli łatwo, kończymy opracowywać system anty AFK. 

DMT 😉

Opublikowano

O to super jakby się udało, widze oldschool pełną parą ! 

Anty AFK będzie się opierał o teleport do miasta

DMT 😉

Opublikowano

jak dla mnie te resetowanie statystyk po rr jest żenadą ;p czemu? każdy a to każdy serwer posiada to ... 

popatrzcie logicznie bijesz przypuści 24h tego resa i co w zamian dostajesz 500 pkt ? śmiech na sali ...

są lepsze sposoby na wydłużenia full statów jedno rozwiązanie było już wczesniej było podane ale też jestem za nim ...

Staty zostają a lvl cofa się do różnego rodzaju np. 1 res 220 2 res 240 3 res 260 4 res 280 5 res 300 lvl i odpoczątku 1 res 220 itd... ( oczywiście za reset nie dostajemy żadnych pkt ani się nie kasują ) 

Jak dla mnie takie rozwiązanie bardzo i to bardzo przypada do gustu ;p 

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Opublikowano

jak dla mnie te resetowanie statystyk po rr jest żenadą ;p czemu? każdy a to każdy serwer posiada to ... 

popatrzcie logicznie bijesz przypuści 24h tego resa i co w zamian dostajesz 500 pkt ? śmiech na sali ...

są lepsze sposoby na wydłużenia full statów jedno rozwiązanie było już wczesniej było podane ale też jestem za nim ...

Staty zostają a lvl cofa się do różnego rodzaju np. 1 res 220 2 res 240 3 res 260 4 res 280 5 res 300 lvl i odpoczątku 1 res 220 itd... ( oczywiście za reset nie dostajemy żadnych pkt ani się nie kasują ) 

Jak dla mnie takie rozwiązanie bardzo i to bardzo przypada do gustu ;p 

Zachowujemy klasykę :) Była już o tym mowa na fanpage miedzy starymi graczami i to oni mieli główne zdanie. Serwer jest przystosowany dla osób które ogarniają mu niżeli dla dzieci w wieku 16 lat którzy odpalą się i chcą śmigać na top 1 ;)

DMT 😉

Opublikowano

Jest cos takiego jak

" Happy Hour " ?

Aktualnie wyłączone, zastanawiamy się czy to wprowadzić. 

DMT 😉

Opublikowano

VVirus uparcie jesteś przy swoim z tymi statystykami i to strasznie...

Ja nie jestem przy tym uparcie, chętnie Ci podam kontakt do starych graczy którzy ustalali ustawienia. :)

Dlaczego klient tak późno?

A po co wcześniej dawać jak i tak serwer nie jest dostępny? :)

Dla ciekawych: http://darkmu.pl/sygn.png?me=Desire

DMT 😉

Opublikowano

Sygna do końca nie działa dobrze ;)

Rank 0 mi pisze :)( chyba że TOP1 liczy jako TOP0 a TOP2 jako TOP1)

Nie sprzeczam się bo nie mam na to wpływu .

Statystyki to Twoja/wasza decyzja ja jedynie korzystam z mojego prawa i po prostu wyrażam swoje odmienne zdanie na ten temat ;)

Opublikowano

Sygna do końca nie działa dobrze ;)

Rank 0 mi pisze :)( chyba że TOP1 liczy jako TOP0 a TOP2 jako TOP1)

Nie sprzeczam się bo nie mam na to wpływu .

Statystyki to Twoja/wasza decyzja ja jedynie korzystam z mojego prawa i po prostu wyrażam swoje odmienne zdanie na ten temat ;)

Poprawiam właśnie bo znowu zapomniałem jak z rankingiem na stronie aby brało resy do rankingu bo znowu są lvl :p

DMT 😉

Opublikowano

Cześć! Również należe do tych Staruszków, którzy pamiętają grę bez clickerów itd itp! Jestem za expem 25 za 500 ptk i - Buhahah jak chcesz resa wbić w 24h ( bynajmniej pierwszego)

Wreszcie dziś kupiłem kompa po półrocznej abstynencji i od razu po powrocie trafiam na serwer, na który czekałem chyba 2 lata jak nie dłużej z idealnymi ustawieniami takimi jakie być powinny :)

1 Prośba - zapodaj klienta i daj potestować :) choćby pojutrze rano :)

Opublikowano

Cześć! Również należe do tych Staruszków, którzy pamiętają grę bez clickerów itd itp! Jestem za expem 25 za 500 ptk i - Buhahah jak chcesz resa wbić w 24h ( bynajmniej pierwszego)

Wreszcie dziś kupiłem kompa po półrocznej abstynencji i od razu po powrocie trafiam na serwer, na który czekałem chyba 2 lata jak nie dłużej z idealnymi ustawieniami takimi jakie być powinny :)

1 Prośba - zapodaj klienta i daj potestować :) choćby pojutrze rano :)

Testy zakończyliśmy ale napisz do mnie na pw, coś się załatwi ;)

DMT 😉

Opublikowano

Zróbcie 2 serwery - z resami i bez resóow (max 4oo i zabawa / hunt / pk itp, :D, a nie gonitwa za resami :/ bo po kilku tygodniach czy miesiącach nowy gracz nie dogoni starych graczy już - nie da im rady w pvp)

Opublikowano

Zróbcie 2 serwery - z resami i bez resóow (max 4oo i zabawa / hunt / pk itp, :D, a nie gonitwa za resami :/ bo po kilku tygodniach czy miesiącach nowy gracz nie dogoni starych graczy już - nie da im rady w pvp)

Nie sądzę aby była tak wielka gonitwa za resami, zawsze była o to rywalizacja, jeżeli ktoś zna stare DarkMu to tam gracz początkujący dostawał bardzo dużo pomocy i wybijał się także szybko :)

2 Serwer jest w planach jednak to będzie wersja 0.74 i o tym już niedługo :)

/// Edit

Dodatkowo dostałem prywatnie pytanie o donate. Czy osoba wspierająca będzie dostawać coś w stylu 1 zł = 1 bless lub item FO.

Nie, nie i jeszcze raz nie. Tego tutaj nie znajdziecie! 

Opłata za maszynę i firewalla jest sporawa jednak damy radę bez takich zagrywek. Opcja donate jak najbardziej wchodzi w grę, chętnie przyjmiemy od graczy wsparcie na utrzymanie jednak nagrodą będą tylko punkty do sklepu GMO gdzie kupicie między innymi:

- 5/10 Wejściówek na BC,DS,Kalima

- Talisman of Luck

- Seal of Wealth / Ascension / Sustenance - na godzina / 1 dzien / 1 miesiac

- Chaos Card

To będzie skromne podziękowanie dla graczy którzy nas wspierają :)

DMT 😉

Opublikowano

Punkty za ress 500 może MG ,DL 600 ?

Tak, MG i DL ma 600 pkt :)

Dodałem już do opisu serwera.

DMT 😉

Opublikowano

opcja z odpaleniem 2 serwera PvP bez rr z max expem jest wg mnie dobrym pomysłem - wszyscy Ci którzy będą chcieli odreagować bądź mówiąc po ludzku trochę się ponapier***** będą mieli gdzie się wyżyć + można wprowadzić jakieś rozgrywki typu ewenty na seriwe pvp z nagrodami na normalu :) ale to tylko taki Fantazjator mi się uruchomił :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...