Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Veranis [Easy]

HaxIoRtMe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszelkie propozycje błędy oraz bugi proszę zgłaszać na forum abyśmy mogli jak najszybciej zareagować

Serwer jest ONLINE wszystkich serdecznie zapraszam

1377531174-U173186.png

Opublikowano

120 Poziom jest po to żeby później wprowadzać Aktualizacje nowe sety,mapy itp nie chcieliśmy dawać tego wszystkiego na raz :)

mam nadzieje że serwer się spodoba i przypominam Jest to Beta błędy/bugi proszę zgłaszać na forum byśmy mogli na bieżąco je naprawiać czy wprowadzać poprawki jeśli nie będzie żadnych poważnych bugów Konta i postacie zostają

Pierwszy serwerowy konkurs właśnie wystartował wszelkie informacje uzyskacie na Forum

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Pierwsze groźby atakami DDOS serwera HAMACHI właśnie nastały no cóż powodzenia ;)

Wszelkie propozycje co dodać zmienić itp proszę pisać na forum ponieważ nie zdołam wszystkiego zapamiętać !

1377531174-U173186.png

Opublikowano

@Ups... O jakim śladzie mówisz że wpisałem sobie moją nazwe serwera zamiast "NAZWASERWERA" ?

Liczba graczy wciąż rośne jak na razie mamy 12 - GRACZY ONLINE. ++

o godzinie 17.30 przerwa techniczna po której odbędzie się event ox

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Mini-Update

-Został dodany smok w komnacie dostać się można na niego po przez pierścień teleportacji>>>Inne>>>>Komnata

+ inne małe dodatki

Serdecznie zapraszam do gry liczba graczy Stale rośnie

Każdy w sieci hamachi przed nickiem ma mieć [V] inaczej zostanie wyrzucony z sieci

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam..

Chyba najlepszy serwer hamachi jaki aktualnie stoi..

Wszystko trzeba zrobic samemu, exp leci dosyc latwo, a eq nie zrobi sie w 1 dzien

Doskonaly serw :)

Opublikowano

@HaxIoRtMe Jest część z nich w prezentacji... zresztą nie ma co prowadzić dyskusji ten temat nie jest od tego zapraszam na PW.

I to że twój serwer padł bo ktoś bawił się komendami nie znaczy że masz z góry zakładać że nic nie jest edytowane na moim serwerze itp...

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Serwer będzie otwarty w godzinach rannych do późnych wieczorów

czasami przez kilka dni a gdy coś mi wypadnie może nie być włączony wcale

Nie jestem przeciwnikiem serwerów hamachi, wręcz przeciwnie bardzo je lubię jednakże nie jestem w stanie pojąć dosłownie mówiąc głupkowatego pomysłu jakim jest stawianie medium na hamachi. W dodatku ta informacja o godzinach w jakich serwer jest włączony. Zapewne ilość graczy nie przekroczy 10 osób online a co wiąże się z tym, że rozmawiać ludzie będą z mobami lub NPC a handlować z wiatrem. 

Pomijając wszystkie te fakty odpowiedzią na pytanie po co ktoś stawia taki serwer jest ITEMSHOP. Jestem przekonany, ze w tym celu takowy serwer został postawiony a jeżeli się mylę to wstawcie zdjęcie, wyłączonego IS-u. 

Stanowczo odradzam. 

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

ItemShopu nie ma z dobrym eq max poziom wbijesz w kilka godzin... I @Katarin. wystarczy wejść na hamachi zapytać się czy widzieli ItemShop na stronie choć zapewniam cię że takowego nie ma

Zapewne nie zagrałeś/aś na serwerze i nie wiesz jak jest z expem czy dropem więc twój komentarz tutaj jest zbędny i kto mi zabroni postawić serwer hamachi "Easy/Medium" To że ktoś sobie tak przyjął że hamachi to od razu 4Fun nie znaczy że każdy serwer hamachi ma taki być bez przesady...

Serwer OFF przez jakiś czas Wprowadzam poprawki co do tych zbroi :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Serwer właśnie się włącza.

Ci co mieli zrobione Epik Zbroje na 120 poziom proszeni są o prywatną wiadomość !

Do poprawnego widzenia zbroi wymagana jest łatka  !!! znajdziecie ją również na stronie serwera

Łatka(2014-07-13)

http://www.speedyshare.com/J2gJS/pack.rar

Skan(Są jakieś 2 wirusiki)

https://www.virustotal.com/pl/url/7a8f169d78413d081718de41d15e2cddf83769c262d2569edfe4218ac3a0cf67/analysis/1405242094/

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ehh, narobiłem sobie smaka na hamachi, wbijam tutaj i patrzę " easy/medium "

No to do widzenia , wolę zmarnować cenny czas na serwerze medium który nie padnie a nie tracić czas na serwer który na 100% padnie w nieokreślonym czasie...

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Ehh, narobiłem sobie smaka na hamachi, wbijam tutaj i patrzę " easy/medium "

No to do widzenia , wolę zmarnować cenny czas na serwerze medium który nie padnie a nie tracić czas na serwer który na 100% padnie w nieokreślonym czasie...

Każdy serwer medium prędzej czy później padnie niezależnie czy jest to hamachi czy dedyk. Poza tym jaki to jest medium gdzie max można wbić w kilka godzin ?:D Tak właśnie powinny wyglądać severy na hamachi. Trochę pracy by zrobić eq i wbić lvl, a nie wszystko na start. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...