Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Veranis [Easy]

HaxIoRtMe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ItemShopu nie ma z dobrym eq max poziom wbijesz w kilka godzin... I @Katarin. wystarczy wejść na hamachi zapytać się czy widzieli ItemShop na stronie choć zapewniam cię że takowego nie ma

Zapewne nie zagrałeś/aś na serwerze i nie wiesz jak jest z expem czy dropem więc twój komentarz tutaj jest zbędny i kto mi zabroni postawić serwer hamachi "Easy/Medium" To że ktoś sobie tak przyjął że hamachi to od razu 4Fun nie znaczy że każdy serwer hamachi ma taki być bez przesady...

Serwer OFF przez jakiś czas Wprowadzam poprawki co do tych zbroi :)

max lv wbije w max godzine od 1lvla :)

gorzej jest z eq, bo trzeba sie pomeczyc, co mi sie naprawde podoba

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie jest poprawiany exp na wszystkich mapach(Wyrównujemy)

Później dodamy nową mapę dostępną od 105 Poziomu oraz dojdą 2 nowe sety broni oraz więcej ciekawych aktualizacji na forum na bieżąco będziecie informowani co jest zrobione oraz zapraszamy na naszego TS3 :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Strona jest ONLINE można sobie robić konta itp lecz jeszcze nie skończyłem aktualizacji ale jestem bliżej niż dalej :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jak dobrze pójdzie dziś samym wieczorem serwer powinien być gotowy do gry

Przypominam będzie reset postaci ponieważ na serwerze wiele się zmieniło między innymi z expem na wszystkich mapach oraz z dropem dlaczego reset ponieważ było by strasznie nie fair co do nowych graczy lecz będą miłe bonusy dla tych co grali wcześniej oraz co dopiero zaczną grę

Będzie od nowa trzeba zakładać Konta(Dostaniecie informacje żeby zakładać konta)

prezentacja będzie uzupełniona/zmieniona jak tylko skończę Aktualizacje

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Tak zmiana skili w grze petów kostiumów nie ma i nie będzie co do klas pvp nie wygląda na 1 skila :) lecz jeśli jakaś klasa dalej będzie za słaba czy jakaś za silna proszę mnie o tym poinformować :)

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...