Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja ostatnio kupowałem gemy u tego ziomka i polecam. Wszystko odbyło się bez problemu ;)

http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=smite+gems&bmatch=seng-v6-p-2-ce-0718

Tylko zastanawia mnie jedna rzecz... a mianowicie, czy on posiada jedną kartę sim z której ładuje kasę, czy posiada ich pełno. Bo jeśli posiada jedną kartę na której ma np. 5k zł i będzie ładował każdemu gemy, to Hirez może się o coś pluć, że jeden numer telefonu ładuje 30 osobom gemy. :D

Smite

Calvex

Opublikowano

Ja ostatnio kupowałem gemy u tego ziomka i polecam. Wszystko odbyło się bez problemu ;)

http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=smite+gems&bmatch=seng-v6-p-2-ce-0718

Tylko zastanawia mnie jedna rzecz... a mianowicie, czy on posiada jedną kartę sim z której ładuje kasę, czy posiada ich pełno. Bo jeśli posiada jedną kartę na której ma np. 5k zł i będzie ładował każdemu gemy, to Hirez może się o coś pluć, że jeden numer telefonu ładuje 30 osobom gemy. :D

Znaczy, jest to wpelni legalna transakcja. Bo koles wplaca te 30 zeta

61093c6efb.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tu musi być jakiś haczyk, bo wątpię, że gościu kupowałby komuś walutę za 30zł dostając tylko 15... coś jest nie tak..

Nie ma haczyka serio! Zobacz ilu jest sprzedających. Nie miałeś nigdy podpisanej umowy dzięki której musisz ładować raz na miesiąc konto kwotą typu 30 zeta? Dotychczas kupowałem różne rzeczy tą metodą 7 razy i 7 razy transakcja została zakończona pomyślnie :)

• 10 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...