Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Letnie okienko transferowe w FUT

Ravoner

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To będzie tylko w FUT czy w normalnej FIFIE też jako aktualizacja składów?

Tego nigdy nie wiadomo, raz zaktualizuja to i to, a raz tylko UT. Pobieraj aktualizacje skladow i patrz.
OIE6isU.png

Opublikowano

Nie wyjdzie bo ona nie jest oficjalnie zaakceptowana przez FIFA bo on ma dyskwalifikacje na 4 miesięcy i nie jest oficjalnie zaprezentowany,zrozumcie to !

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Ja coś czytałem w necie, że musiał obiecać, że już nigdy nie ugryzie i nie będzie zawieszony, ale jak jeszcze raz zrobi takie coś, to zawieszą go na jeszcze dłużej.

Opublikowano

Ja coś czytałem w necie, że musiał obiecać, że już nigdy nie ugryzie i nie będzie zawieszony, ale jak jeszcze raz zrobi takie coś, to zawieszą go na jeszcze dłużej.

Musiał obiecać, że nie ugryzie - taki był warunek, żeby Barcelona podpisała z nim kontrakt, zawieszony będzie tak czy siak.

OIE6isU.png

Opublikowano

Musiał obiecać, że nie ugryzie - taki był warunek, żeby Barcelona podpisała z nim kontrakt, zawieszony będzie tak czy siak.

Najwyraźniej nie doczytałem. :> 

Opublikowano

Nareszcie Lo w serie A bedzie ogar

Ja zostaje na 14

Constant dawał radę, ale teraz będzie większy wybór.

Ciekawe czy i tak suareza dadzą w fut w barcelonie, nawet bez pokazania go oficjalnie w koszulce klubu.

TuByłaSygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...