Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bitcoin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kopanie bitcoinów w domu jest nieopłacalne. Więcej wydasz na prąd niż uzbierasz BTC. Poza tym karta graficzna szybciej się zużyje.

Opublikowano

Jak nie masz bardzo mocnego kompa, to zapomnij.

Mocny komp = szybko kopie, więcej zysków.

Słaby komp = w rok ci nic nie wykopie.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

ile mozna zarobić za 1h / 1 dzien |/ ? 

hmm zależy. Jeżeli tak jak ja (czyli 3 faucety (strony gdzie przepisuje kod i p-o zebaraniu określonej liczby dc wypłaca automatycznie) prawdę mówiąc zależy od szczęścia, możesz ( z fauceta) dostac 3 dc lub (tego co podałem wyżej) 742, dc.

Za 1000 dc (obenie) jest 27 centów, lecz to jest kryptowaluta i w ciągu jednego dnia może by 1 dc za 1 euro (lub może się stać tak jak w przypadku btc.

Sprawdź jeszcze LTC( Lite Coin) (prawdopodobnie 2 co do wielkości kryptowaluta).

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...