Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Mod SF 2012 Pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż bot wszystko ładnie działa, ale nie chce mi pójść Pickup. Jeżeli ktoś się orientuje w tym bocie. Otóż gram na Pandorze MT2 inni mają tego samego moda i im działa jakoś, niektorzy mają OFF inni ON zeby im szlo. Ja robilem wszystko, wpisalem 3 sztaby do pickupa 2,5,10 mln i nie podnosi. A powinno byc tak zeby zadnych innych itemow nie pokazywalo tylko te 3 sztaby,ktore wybralem.

Co mam zrobić żeby to działało?

Ten mod musi działać, tylko ktoś mi nie wyjawił sekretu jak uruchomić tego pickupa,a robilem wszystko.

Jeżeli wiecie,że to mi nie zadziała i nie ma ratunku, to podajcie link do waszego,działającego. Pozdrawiam

Dodam też, że nagle mi się coś zbugowało i wszystko co wpisałem do listy się pomnożyło i zbiera mi coś ale 1 na 10itemów...

Opublikowano

Wiesz, w 1linku dla mnie czarna magia nie mam skąd wytrzasnąć ip Pandory, w drugim zaś 3 godziny roboty chyba jest i jak popełnię jakiś błąd to już wszystko zaprzepaszczę. Jeżeli macie działającego kamermoda czy metin2 sf mod lepszą wersję albo wiecie jak naprawić ten pickup dajcie znać. na prawdę się odwdzięczę

Opublikowano

Wiesz, w 1linku dla mnie czarna magia nie mam skąd wytrzasnąć ip Pandory, w drugim zaś 3 godziny roboty chyba jest i jak popełnię jakiś błąd to już wszystko zaprzepaszczę. Jeżeli macie działającego kamermoda czy metin2 sf mod lepszą wersję albo wiecie jak naprawić ten pickup dajcie znać. na prawdę się odwdzięczę

http://metin2mod.tk/downloads.html

5 od góry masz File Archivera, pobierasz go i uruchamiasz.

U góry klikasz Extract i szukasz w folderze pandory w pack pliku root i go rozpakowujesz.

Potem w utworzonym folderze szukasz pliku serverinfo.py, tam masz IP i wszystkie porty czyli to co masz wpisać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...