Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nervarien - D1 czy Challanger

user1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma bata by ten debil wbił challa. Gość blamuje jak skurwysyn wszystkich na obkoło, od początku go oglądałem, i ANI RAZU nie wziął winy za lose na siebie, tylko blamował wszystkich na obkoło. Wiele razy przegrał grę bo w late game farmił na jungli, a jego team był wipeowany w bazie 5 vs 4, ale on blamował teammatów za to, że inicjują 4 vs 5, on bez winy. Wkurwia to niemiłosiernie, gość jest jebanym blamerem, już dawno by challa miał, ale robi beznadziejne błędy na poziomie silvera i zgania winę na innych. Oby k***a nie wbił, życzę mu tego z całego serva, i nie dlatego że jestem cebulakiem, powód wymieniony...

Szkoda bo zazwyczaj po dedzie mówi co zrobił źle i co mógł zrobić lepiej więc -.-

W żadnej grze nie widziałem aby na czacie komuś napisał że jest idiotą czy coś więc nie blamuje, a to że na streamie powie, że ktoś coś źle zrobił to są jego myśli i tyle.

Co do challa nie ma już raczej szans, chyba że będzie nolife do jutra do 15.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie widziałeś? Np. dosłownie w tym momencie ciśnie w lobby enemy, że na linii zabili Lucka, który był DC 3 minuty, wcale k***a nic nie pisze. I chodziło mi o to, że blejmuje na streamie, nie że k***a pisze, tylko że mówi. 2/6/2 tym udyrem, w ogóle nie gankował bota, blame na tego bota, bo on był DC chwile, oczywiscie nie zrobił ani jednego ganga, i wymówka, że to nie miało sensu, bo i tak by padł.

W skrócie, blejmuje przeciwnego Bot Lejna za przegraną, bo ci zabijali przeciwników,(tak k***a, blame enemy bo ich zabijali,) ale nie siebie za to, że nie zrobił ani jednego ganga. I to tylko jeden przykład, do tego sprzed pięciu minut, kolo blamuje tak w niemal każdej jednej grze, a jeżeli ktoś pisze że tak nie jest, to albo jest zapatrzonym, tępawym fanboyem, albo w ogóle go nie ogląda. 
Pominąłem już fakt, że jest gigantycznym metasheepem, co też kłuje w oczy, co można zrozumieć w stosunku do pro playerów, ale nie normalnego randoma, który nie gra na turniejach...

Opublikowano

Nie widziałeś? Np. dosłownie w tym momencie ciśnie w lobby enemy, że na linii zabili Lucka, który był DC 3 minuty, wcale k***a nic nie pisze. I chodziło mi o to, że blejmuje na streamie, nie że k***a pisze, tylko że mówi. 2/6/2 tym udyrem, w ogóle nie gankował bota, blame na tego bota, bo on był DC chwile, oczywiscie nie zrobił ani jednego ganga, i wymówka, że to nie miało sensu, bo i tak by padł.

W skrócie, blejmuje przeciwnego Bot Lejna za przegraną, bo ci zabijali przeciwników,(tak k***a, blame enemy bo ich zabijali,) ale nie siebie za to, że nie zrobił ani jednego ganga. I to tylko jeden przykład, do tego sprzed pięciu minut, kolo blamuje tak w niemal każdej jednej grze, a jeżeli ktoś pisze że tak nie jest, to albo jest zapatrzonym, tępawym fanboyem, albo w ogóle go nie ogląda. 

Pominąłem już fakt, że jest gigantycznym metasheepem, co też kłuje w oczy, co można zrozumieć w stosunku do pro playerów, ale nie normalnego randoma, który nie gra na turniejach...

Co ty taki wnerwiony jestes człowieku.

Może go nie oceniaj po jednej grze? Napierdala 9 dni pod rząd, bardzo chce wbić challengera, a to mu sie nie udaje więc wiadomo, że sie można wkurwić po prostu.

Opublikowano

Po jednej grze? Typie, czy ty czytasz więcej, niż pierwszą linijkę postu? Dyskusja z tobą "chyba" jednak nie ma sensu...

Jeżeli ci sie jego stream nie podoba to po co go oglądasz? Nie widzę w tym żadnego sensu.

Na siłę próbujesz mu wytykać błędy zamiast znaleźć pozytywy w jego osobie, ale ludzie już tacy są, że nie widzą tych "dobrych" rzeczy a te "złe" widzą od razu.

A czo to Challanger?

czelendzer to taka liga dla prosuw z bola

Opublikowano

1. Phoenix

2. On nie flejmi ,flejmu nie widziałeś ,chyba ,że swój.

3. Sam nie grasz lepiej.

http://strawpoll.me/2092806/r 

Zapraszam do głosowania

Opublikowano

On ma czas do jutra do 13 godziny a nie do 24 dzisiaj. Jak zaczynał wyzwanie zaczynał je o 13 i o tej będzie je kończył. Cebulaczki nadal mają problem w liczeniu :/

Moim zdaniem da radę jak przesiedzi nockę.

Opublikowano

On ma czas do jutra do 13 godziny a nie do 24 dzisiaj. Jak zaczynał wyzwanie zaczynał je o 13 i o tej będzie je kończył. Cebulaczki nadal mają problem w liczeniu :/

Moim zdaniem da radę jak przesiedzi nockę.

Ta szczególnie, że sobie teraz na obiad poszedł i stream wraca o 20 albo 21..

Tu nawet nie chodzi o to że ktoś źle liczy tylko o to, że w tytule streamu jest "Challenger in 10 days, Day 10" więc wiesz.

Narazie lata pomiędzy ~55 LP a ~45, więc może być trudno.

Opublikowano

Jeżeli zrobi nockę do jutra do godziny 15 to spokojnie da radę ;)

Ale i tak wbił więcej niż niektórzy przez cały sezon, a jeśli mu się uda będzie legendą :P 

#JebacSygnatury

Opublikowano

Burn Yellow EU na wielu kontach wbijal juz challengera w 5/6 dni.

EnforceVIP: aHR0cDovL3d3dzguemlwcHlzaGFyZS5jb20vdi84NzUyOTI0MC9maWxlLmh0bWwNCg==

Paczka ze skryptami, poradnikiem, bibliotekami.

Opublikowano

Burn Yellow EU na wielu kontach wbijal juz challengera w 5/6 dni.

ale kolego nie rozmawiajmy o osobie, która bez bola była by w silverze/bronzie 

nervarien bedzie miał cięzko, zbyt duzo ostatnio przegrywa rankedów, nie zarwie dzisiaj nocki to nie wbije

Opublikowano

ale kolego nie rozmawiajmy o osobie, która bez bola była by w silverze/bronzie 

nervarien bedzie miał cięzko, zbyt duzo ostatnio przegrywa rankedów, nie zarwie dzisiaj nocki to nie wbije

daj bola silverowi, zobaczymy jak daleko zajdzie kolego

nervariena grajac 24/7 przez najblizsze 10 dni nie wbije chall bo jest gownem, pozdrawiam

EnforceVIP: aHR0cDovL3d3dzguemlwcHlzaGFyZS5jb20vdi84NzUyOTI0MC9maWxlLmh0bWwNCg==

Paczka ze skryptami, poradnikiem, bibliotekami.

Opublikowano

daj bola silverowi, zobaczymy jak daleko zajdzie kolego

nervariena grajac 24/7 przez najblizsze 10 dni nie wbije chall bo jest gownem, pozdrawiam

Jak by miał wbić chall już dawno by to zrobił. Na goldzie nerwy mu puszczały i przegrywał gry także o czym my tu mówimy

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

I mamy. D1 nie wbije Challa. 

@BoltoS ciekawe kiedy mu nerwy puszczały.

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Nerva jeśli zepnie dreda, to da radę, wszystko zależy od ludzi w lobby, od zgrania teamu, itp. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nervarien zrezygnował, bo jakoś streamu od wczoraj od godziny 22-23 nie zauważyłem. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Koniec dał info że nie dał rady bo był zbyt zmęczony, skończył na D1 56 LP ma trzy konta podobne do tego więc po przerwie na odpoczynek będzie miał co robić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...