Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nervarien - D1 czy Challanger

user1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koniec dał info że nie dał rady bo był zbyt zmęczony, skończył na D1 56 LP ma trzy konta podobne do tego więc po przerwie na odpoczynek będzie miał co robić :)

No niestety nie pykło, aczkolwiek zarobił całkiem ładne sumy pienonżguf, więc i tak jest na spooorym plusie! 400dolarów z dotacji + reklamy w 10 dni? Tylko stać i klaskać :D.

Szkoda, że mu się nie udało. Według mnie dałby radę, wystarczyłoby tylko aby spędził więcej czasu na streamowaniu + jakby przegrał z 5/10 gier mniej to by dał na lajcie radę! W unrankedzie przegrał jeden czy tam dwa mecze, na 100% zmieniło to b. dużoooo.

No i oczywiście zyskał sporą reklamę, myślę, że z 1k widzów wpadło mu.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No szkoda, jeśli to prawda, bo nigdzie żadnego info nie zdołałem uzyskać. Nervarien ma spory potencjał na Challengera, lecz tych 15 przegranych sprawiło, że nie dał rady. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

No szkoda, jeśli to prawda, bo nigdzie żadnego info nie zdołałem uzyskać. Nervarien ma spory potencjał na Challengera, lecz tych 15 przegranych sprawiło, że nie dał rady. 

Na fejbugu jest :).

Zgodzę się, Nervarien na lajcie by wbił tego cżelendżera, ale 2/1 przegrana sporo zmieniła w unrankedzie. Jakby miał z 10 przegranch mniej to wystarczyłoby, że tę noc by zarwał i rano byłby challenger.

Niestety nie pykło. Jakby więcej grał to by dał radę, według powinien  zrobić sobie wcześniej przerwę, wyspać się itd.

Pasjonat
Opublikowano

No niestety nie pykło, aczkolwiek zarobił całkiem ładne sumy pienonżguf, więc i tak jest na spooorym plusie! 400dolarów z dotacji + reklamy w 10 dni? Tylko stać i klaskać :D.

Szkoda, że mu się nie udało. Według mnie dałby radę, wystarczyłoby tylko aby spędził więcej czasu na streamowaniu + jakby przegrał z 5/10 gier mniej to by dał na lajcie radę! W unrankedzie przegrał jeden czy tam dwa mecze, na 100% zmieniło to b. dużoooo.

No i oczywiście zyskał sporą reklamę, myślę, że z 1k widzów wpadło mu.

Jakby miał 10/0 zamiast 9/1 to by go wrzucilo zamiast do g3 do g2 co nie miało by znaczenia bo i tak awansował z g3 na g1.

@topic od początku wiedziałem ze mu się nie uda,wychodzenie z dajmonda trwa za długo.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...