Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxx

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer mi się nie podoba z powodu że to wszystko było prócz unikatowego wyglądu tła logowania i efektów zrobienia questa.

Neutral , wszystko wyjdzie w praniu 

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale nie podoba mi się prezentacja. 2 serwery miały ostatnio podobną 'i tak jakoś' się nie podoba. Te niebieskie czaszki na dolnym środku a w okół zielone.

No ale cóż, polecam bo Gamuś fejm jakich mało ^^ grało się kiedyś z tym napkiem i mniej więcej ogarnia co i jak.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Chętnie zagram. Prezka doskonała. Serwer perfekcyjnie wykonany. SAME +..

Mam nadzieje, że wystartuje o 18:00, a nie będzie przekładany start :)

Jak coś to zbieram ekipe.. :) 

I oczywiście stworzę gildie w Jinno : MokreJolki - Jak ktoś chcę dołączyć pisać na numer GG :51025729 !!

Nick : FallTryPL

Serwer : Metin2 (Diumar)

Level : 84

Klasa : Sura WP (Weapon)

...Daj like/plusa <-- Dla Ciebie to tylko kliknięcie, a dla mnie to coś więcej niż kliknięcie :DGG : 51025729

Opublikowano

Serwer przypadkiem nie pod is?

1. Kamienie nie wiem co dają, ale 1 poziom można wytworzyć w grze, a 4 poziom w IS.

2. Kolejna rzecz - Pierścień Półksiężyca 15% na ludzi - IS.

3. Kostiumy te zwykłe z dungeonów, a te unikalne na ludzi nie napisane, ale pewnie z IS.

4. Do tego pety, każdy daje inne bonusy, te słabsze pewnie lecą w grze, ale najlepszy z bonem na ludzi w IS (baobao 2k hp 10% kryt 10% na ludzi)

5. Nie wspomnę o fryzurach, które na pewno są na serwerze, ale pominięto je w prezentacji i też pewnie są na ludzi w IS.

Co dodatkowo odpycha:

Dungi z wejściem od 3 osób

Ostatnie zbroje okropne... stalki każdy już widział czy to tradycyjne czy w kolorach tęczy

Novum.png

Opublikowano

od dawna nie widziałam tak ciekawej koncepcji serwera, ubolewam tylko, że tak mało hardów i to kolejne medium.

Zawitam na 100 procent

Opublikowano

będzie klient na innym hostingu ?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Polecam serwer wbijać bedzie pompa! Trzeba skończyć z tymi upadajacymi smiesznymi serwerami i zagrac na czyms fajnym i stabilnym. Polecam ten serwerek   :)

Jedyne co bym zmienil to handlarze bo troche slabi sa...

Opublikowano

A ja mam pytanie nie do konca zwiazane z tym serverem :P
Kojarzy mi sie cos nick Hooltras, ale nie moge sobie przypomniec jakie jego servery staly / stoja na rynku. Pomoze ktos? :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Invoria, Vixa, Astilia Bardzo dużo serwerów miał aktaulnie kilka stoi do dziś 

Kolejny hosting klienta 

http://bitshare.com/files/gk55xgq1/NestiaMt2.7z.html

No coz, to chyba wbije :D

Dodacie licznik na stronie? Badz w grze? :)

Tyle ze to jednak medium, wiec proponuje troche zmienic tabele bonusow...

Bo daliscie np absy 6/10/10/10/15.. To wbic 3/4 x15 + hp bedzie katorga. Mozecie na tym graczy potracic, a komu sie bedzie chcialo stac kilka dni i bonowac itemki :(

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No niestety bo i tak watpie ze ktos bedzie to recznie wbijal wiec nie widze problemu

Tym bardziej, wiadomo ze kazdy bedzie robil postac 1 lvl czy na noc zostawial bs'a.. Wiec skoro macie ta swiadomosc to po co takie zabawy? Tylko dluzej trza bedzie spedzic na bsie :P

Jeszcze pytanko.

Krolestwa odpowiadaja Jinno i shinsoo?

Deria (czy jakso tak ;p) to shinsoo? :)

Oraz z ktorego dungu beda dropic bronie 75, z ktoregos na mniejszy lvl czy dopiero wyzej?

ROBIE GILDIE W Derii! Zapraszam chetnych na pw :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

fajna zapowiedź :D świetna grafika ;) 

jestem przekonany, że wejdę na serwer :) mam nadzieję, że sie nie zawiodę !

powodzenia na starcie.

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...