Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxx

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Serwer polecam zapraszam ! 

Szukamy ekipy do gry w królestwie Derii, chętne osoby zapraszam na PW :)

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

polecam, wiem ile pracy włożył w ten serwer, powodzenia chłopaki! ;-)

Opublikowano

Tym bardziej, wiadomo ze kazdy bedzie robil postac 1 lvl czy na noc zostawial bs'a.. Wiec skoro macie ta swiadomosc to po co takie zabawy? Tylko dluzej trza bedzie spedzic na bsie :P

Jeszcze pytanko.

Krolestwa odpowiadaja Jinno i shinsoo?

Deria (czy jakso tak ;p) to shinsoo? :)

Oraz z ktorego dungu beda dropic bronie 75, z ktoregos na mniejszy lvl czy dopiero wyzej?

ROBIE GILDIE W Derii! Zapraszam chetnych na pw :)

Tak, są 2 królestwa,

Deria to shinsoo

Bronie 75 bedzie można otrzymać za 15 szkat ripa

Opublikowano

Tak, są 2 królestwa,

Deria to shinsoo

Bronie 75 bedzie można otrzymać za 15 szkat ripa

A z dungu ktorego bo wydaje mi sie ze widzialem tez taki tekst w prezentacji?

I czy bedzie mozna robic "winde" (nadropic mapek i z 2 pieterka na 8), czy za kazdym razem bedzie trzeba poswiecac te 30-40min na ripka?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

A z dungu ktorego bo wydaje mi sie ze widzialem tez taki tekst w prezentacji?

I czy bedzie mozna robic "winde" (nadropic mapek i z 2 pieterka na 8), czy za kazdym razem bedzie trzeba poswiecac te 30-40min na ripka?

Bedzie mozna robic winde oraz zrobilismy tak ze na mapkach jest tylko metin bez mobow zeby uniknac lagow :)

Opublikowano

Bedzie mozna robic winde oraz zrobilismy tak ze na mapkach jest tylko metin bez mobow zeby uniknac lagow :)

tzn na żadnym piętrze nie ma mobów ?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Nie na pietrze z mapkami nie ma mobow ktore przeszkadzaja dropic mapki

A jak z ripkiem? Bedzie "normalny", oslabiony? Bo zastanawiam sie czy dam rade go ciskac szamanka czy musze dropka robic na ripa :(

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

przydałoby się żeby był lekki do ogarnięcia :D 

ripper powinien padać solo, nie każdemu będzie chciało się robić bodziaka na drop :P

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Tak 30 minut przed startem bedzie dostepny patcher ktorego bedziemy musieli uruchomic

ja mam plik exe :O pobierałem z mego.co.nz :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

To jest serwer medium, więc bony są dobrze zrobione, jeszcze zróbcie nie za niską cenę zmianek, tak jakbylo jesli ktos pamieta na Algo***Mt2

Opublikowano

a pytanko..

Czemu np bodzie, zmianki, dodania - to wszystko jest w IS? Po co? Az tak duza cena bedzie w grze czy jak?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ładna prezentacja, aczkolwiek ostatnie prezentacje podobne są do siebie :P

Ładny łuk na 95 lvl, mój ulubiony dzwonek na 80 lvl, ciekawi mnie jak wygląda szamanka w zbroi na 95 lv. Haha, fajny Tadeusz :D Dobrze, że serwer nie jest, ani czysty Medium, ani Hard, ani Easy. Wszystko po trochu, oby! Na pewno mogę polecić ze względu na Gamus'a - dobra reklama :D

Opublikowano

BRAK BRONI NA START! Super -_-

Gm jedynie porozrzucal pare mieczy+9 po m1, no ok, ale szamanka 5 lvl (bo dopiero na taki mamy bron) musze wbijac z piesci..

50 zmianek 5kk bodajze..? to eq na hp MOZE uda sie zrobic na ~50 lvlu... Skille 25kk? To juz w ogole, gratulacje.

Myslalem ze wypadnie lepiej, wyszlo jak zwykle. Szkoda.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

wtf ? gdzie bronie na 1lvl ? :O

no niestety wszystko bylo testowane wszystko sie dostawalo nie wiem co sie stalo ze zabraklo mieczy 

to dodaj szybko ?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...